מלון צל הרים

קצפת~

New member
מלון צל הרים ../images/Emo31.gif

בעיתון ידיעות אחרונות של היום יש כתבה בחלק של הכותרת בנושא הקייטנה וההתנגות המחפירה של מלון צל הרים לילדים ה"נופשים". לאור התנהגות זו אני מציעה להחרים את המלון.........ידוע לי שיש קבוצה לא קטנה של חולי פסוריאזיס הנאמנים למלון מזה שנים ...לא יתכן שהמלון יתייחס אלינו ככה......זו יריקה לבאר ממנה הוא שותה ומתקיים.

mati62

New member
חזקי ואמצי

קצפת צודקת ואינני מבין מדוע האגודה בחרה את המלון הגרוע ביותר בעין בוקק לקייטנה של ילדים. יש לעזור לאגודה לבחור מלון נורמלי (למשל לוט שהוא לא הרבה יותר יקר מצל הרים)

Espresso

New member
יותר צל הרים מאשר מלון....

קראתי את הכתבה ולצערי מסתבר שאכן הדברים שפורסמו כאן נכונים. כאחד שהתחיל דרכו בים המלח לפני שנים רבות במלון הזה אני בהחלט מסכים שיש לנקוט פעולות שיכאיבו להנהלת המלון. יחד עם זאת חולים רבים מגיעים למלון הזה עקב המחיר הזול מאוד ואני לא צופה שינוי בהרגל זה מצידם ויכול להבין אותם. לצורך כך בדיוק יש אגודה שתפקידה לרכז ולהוביל מהלכים מתאימים כמו הוצאת המלון מרשימת המלונות המועדפים, פרסום המקרה בכלי התקשורת ועוד, אבל לדעתי .... לא כדאי לצפות לגדולות. והלוואי ואני טועה.

ידידיה

New member
חבל שמנצלים מקרה זה נגד האגודה....

מה שקרה בקייטנה זה שערורייה מצד המלון ויש לטפל בזה בדרך נכונה. מי שבוחר מקרה זה כדי לתקוף את האגודה אינו נוהג נכון.זו לא הדרך. עקב הייחודיות של המלון ומחירו הזול ועוד סיבות,תמיד יגיעו אליו חברי אגודה,גם אם המלון יוחרם.חוץ ממלון עין בוקק אין עוד מלון באותה רמת מחיר, מלון לוט יקר בהרבה,בפעם לפני האחרונה הייה אף יותר ממלון קיסר ומלונות רבים אחרים וכך הייה גם בחדשים אפריל /מאי השנה. הדרך הנכונה היא תביעה נגד המלון בבית משפט ותלונה נגדו במשרד התיירות. לא ייתכן שהורים ישלמו מחיר מלא ויתיחסו כך לילדיהם. חבל שכמה חברים מנצלים את המקרה כדי להשמיץ את האגודה,זה לא מעיד על תום לב.

Espresso

New member
אתה מבין מה שנוח לך

קודם כל יש לאגודה חלק בכך כמארגנת ואחראית מצד שני הטענות הם למלון ולהנהלתו בלבד ויש להענישו ותפקידה של האגודה לטפל בכך בכל חומרת הדין. הצעות כמו חרם יכולות להתממש רק בעזרת האגודה מהסיבות שציינת ולכן היא מוזכרת כאן.

ידידיה

New member
חכם לא נכנס לצרה שפיקח נחלץ ממנה...

נראה את אספרסו משכנע חבר אגודה אחד , לשלם עוד 10 דולר ליום למלון אחר , כדי להחרים ולהכות את מלון צל הרים, על שעשו לילדי הקייטנה. לדעתי ומתוך הכרותי את החברים המגיעים למלון צל הרים ומתוך ידיעתי את מניעיהם , דעתי הינה שאף חבר לא יחרים את מלון צל הרים. לכן אני אומר שחרם אינו הדרך הנכונה לטפל בבעייה זו. הדרך הנכונה היא תביעה משפטית ותלונה נגד המלון במשרד התיירות. מי שמציע חרם , רצוי שיבין מראש מהן התוצאות הצפויות להצעתו.

Espresso

New member
לא הצעתי כלום.....

ראה מה שכתבתי בעניין הזה קודם.... ציינתי זאת רק כדי לתת דוגמא מדוע יש מקום להתערבות האגודה. ומדוע היא כן משורבבת לנושא כל הזמן.

למעלה