מלונה לכלב גדול - למי יש

קורנית

New member
מלונה לכלב גדול - למי יש

יודעת שבקשה מוזרה, אבל אולי בכל זאת מנסה גם בפורומים יותר רלוונטים אזור השפלה... תודה!!!

A N N 7

New member
לידידו של האדם../images/Emo107.gifלא צריך מלונה.../images/Emo23.gifטוב

אם הוא מבלה במלונה כמה שעות אולי זה בסדר. אבל אם שם הוא חי. הוא לא שלך הוא במעכת עצבים אחרת. חבל מי מי שמחשיב את הכלב רק לשמירה . זו דרך לא מכובדת. כי רק עצבים הכלב מקבל. וכך הוא הוא סובל. יש לתת אהבה לכלב וגם לקבל את שרותב? בהרבה הבנה. כלב מרוחק הוא יותר נוקה ומקשה. וכאשר זה הפוף הכול נראה אחרת וכלם רגועים וכמןבן גם הכלב. לדעת לתת ולקבל. זו דעתי. . שהיה לך בהצלחה עם ידידו של האדם.. אם מבקשת עוד עצה אשמח לעזור שנה טובה לך וחברו הכי נאמן של האדם. חני חג שמח.

קורנית

New member
תודה לשתי המגיבות

כמובן שניסיתי גם בפורום כלבים וכמובן שהטוב ביותר לכלב זה לגור בבית, אבל לא לכלב הזה. ולכן אני רוצה לו מלונה. תאמיני לי, חני, שאצלי הכלבים הם כמו ילדים, והכלב הזה בכלל ניצל ממוות בזכותי. רק בבית הוא לא יכול לישון, מה לעשות? (הוא יטרוף את החתול...)

A N N 7

New member
שבוע טוב לך קורנית. יש עוד פיטרון?

א אם הוא כלב טוב אז הוא לא יטרוף שום חתול. ויש לדבר עם הכלב לגבי החתול- להביא את הכלב למצב שהחתול עצוב? עם דבירום זה הולך ואם אפשרי גם שירחי אותו בצרוה - הפוכה כך הם יכורו ויו.. וגם אהבה תפרח שם ועוד כול חתול בוכה הוא ינבח לעזרה... זה מנסיון. החתולה אצלי יושנת רק על החתול ונכון הם בבית אבל יש לי שכנה עם. לברדור בכניסה. וגם יחד איתו.. יושנים. הכול זה אינדיווידואלי. ויש עוד אפשרות לקנות בתשלומים מחסן טוב וגם מחמם... וגם נוח .בהום סנטר. לא יקר. יש תמיד לנסות לא מפסידים. ואת גם צדיקה על מעזה ההצלה של החבר. עם הזמן הוא יביא לך גם מזל. חני באהבה לכול החיות שבעולם. וכמובן לזולת. יש להתחלק. בהכול.. אני כתבתי פעם למי יותר חשוב לתת את הפרוסה שלי שזה כול מה שיש לי- לכלב עם המבט העצוב ורעב או לשכן בנדם הרעב. ההחלתה נפלה לתת גם וגם לחלק...ואםלא עשתי זאת אותו מבט של הכלב העצוב. לא היה נותן לי לישון. ויש אומרים הקודם זה לבנדם. . יש ויש. אבל תחושת הלב היא מובילה אל כול הגיון. . אני גם יכולה לחשוב. . בעוד שאני אדע אך לפרנס את עצמי. ולאפשר גם לקבל עזרה . אין כאן כוונה רעה . יש רק להגיד אני חושבת על הכול. בעוד שהכלב . ממתין לכול תגובת האדם . וכאן זה כך לא האדם מקבל מהכלב תגובה. סליחה שגלשתי אבל בגל טוב ליבך נתתי לך שיעור קטן. אשמח לעזור לך גם בנושה אחר. חני בהצלחה. וחג שמח

למעלה