מלונות באילת

אלון90

New member
מלונות באילת

יש לי אפשרות ללכת לכמה מלונות באילת, והייתי רוצה לדעת איזה הכי שווה/מה עדיף: אסטרל ווילז' שלום פלאזה קיסר אילת רויאל פארק אילת טופז מרינה קלאב נובה אילת גלי אילת קרלטון אילת אשמח לתגובות בתודה מראש

הכי שווים לדעתי...

אסטרל ויליג' מרכזי ,נפתח לאחר שיפוץ כללי,האוכל מעולה, וקרלטון שעבר שיפוץ כללי,המלון חידש את פניו וזהותו... (יהפכו למלון מוסיקלי שמשמיע בכל קומה סוג מוסיקה שונה)

אלון90

New member
קרלטון ועוד...

אם אין כיום בקרלטון את אטרקציית המוסיקה, האם כדאי ללכת אליו אם כן? האם שהית במלונות הללו לאחרונה? איך זה ללכת למלונות באילת בתקופה זו של השנה? ועוד שאלה קטנה- טיסה או רכב או אוטובוס לאילת- אם אני מתכנן לשתי לילות, שלושה ימים ויש לי נסיעה ברכב של 6 שעות לכל צד- מה לדעתך עדיף כיום, בתקופה זו של השנה? איך בודקים מה הצפי של מזג האויר לסופ"ש? המון תודה ו- שבוע נפלא אלון

מענה לשאלותיך...

באסטרל ויליג' הייתי בקרלטון אהיה בקרוב... בסופ"ש המלונות לא ריקים ויש תוכניות ככה שלא שקט מידיי. מבחינת מזג האויר קר מאוד בלילות, ביום תלוי על איזה יום "תנחת".מצרפת לינק לתחזית מזג האויר.איך להגיע זה שיקול שלך,אם אתה חובב נופים ונהנה מהטיול ברכב זה הכיוון.. אם יש לך תקציב לטיסות (בין 500-750 לאדם הלוך ושוב) זה חוסך לך המון זמן. לגביי קרלטון הוא שופץ כבר התחילו את הקונספט המוסיקלי יש מוסיקה בקומות ובלובי. מומלץ להגיע עם דיסקים כי יש לך בחדר סטראו.. יש בסופ"ש הזה מחירים מאוד מוזלים. (450 לזוג לחצי פנסיון ללילה)

אלון90

New member
על הכיפכ, תודה. הבנתי שאסטרל

ויליג' רק נפתח באוגוסט. האם האוכל בופה בשני מלונות אלו או שעם הגשה? גם באסטרל ויליג' המחירים טובים- 500 לזוג לחצי פנסיון ללילה כמדומני.

אכן,

בשניהם השיטה היא הגשה עצמית-(בופה). באסטרל ויליג' אפשר להשיג ב480 ללילה חצי פנסיון לזוג. קרלטון ממוקם בחוף הדרומי 10 ד' נסיעה בערך מאיזור החוף הצפוני והטיילת.

אלון90

New member
תודה על התגובות, ואיפה עדיף להיות?

בעיקרון איפה עדיף לדעתך להיות- בחוף הדרומי 10או באיזור החוף הצפוני והטיילת? איך את כל כך מכירה את המקומות וכל כך מעורה במחירים האם את השבוע מתכוונת להיות באילת? איזה כייף שיצא לי לתקשר אתך כאן :) אלון

איפה עדיף? תלוי רק בך...

בחוף הדרומי זה נוח למשל למי שבא לצלול,או מתכנן לעבור את מסוף הגבול לטאבה...אם אתה עם רכב זה פשוט יותר. במידה שאתה שוהה בחוף הצפוני: הטיילת,הקניון,המרינה,הקינס סיטי, וכו' במרחק הליכה לכן זה נוח למי שאין רכב צמוד. לשאלתך- "איך את כל כך מכירה את המקומות וכל כך מעורה במחירים האם את השבוע מתכוונת להיות באילת?" זאת העבודה שלי
אני סוכנת נסיעות. תהנה לך וחזור לספר לנו איפה היית ואיך היה.

למעלה