מלונות ממולצים בפריז

nitz

New member
מלונות ממולצים בפריז

שלום, נראה לי שאתם ממביני העניין בפריז! למישהו אולי יש המלצה על מלון במיקום טוב (בסביבות השלושה כוכבים)?

מלונות בפריז

שווה לנסות את רשת אייביס.. אגב המלון שלהם ליד הבסטיליה... קרוב ונוח לרוב האתרים בפריז לא יקר, ברמת המחירים של מלונות פריז ( כ80 דולר לזוג לילנה + ארוחת בוקר.. ) נחמד יפה ונוח.. נ.ב רשתות נוספות... קמפנילי.. מרקיורי.. גם הם נחמדים אך המלצה חמה מזוג שחזר עכשו.. אייביס בסטיליה אז טיול נעים לכם

Yo-man

New member
מלון בפריז

הייתי שבריז לפני שבועיים, אחרי חיפושים נרחבים אחר מלון ב-80$ נשברתי ולקחתי אחד ב-100$. זה היה הכי זול שמצאתי - אבל במרכז. מלון חמוד, חדרים קטנים, אבל יעילים. המלון הוא מלון סלקט (Select) והוא נמצא בכיכר הסורבון, צמוד לבנין האוניברסיטה, על רחוב סן ג´רמין. יש 3 בתי קפה / מסעדות מתחת למלון, הם מאוד אדיבים, ויש 2 תחנות מטרו קרובות ותחנת RER ישירה לדה-גול. שוב, בסביבות ה-100$, תלוי בגודל החדר שתבחר. בהצלחה.

שרלוק

New member
כן

Abbatial Saint Germain מלון קטן ומקסים ברובע הלטיני, מרחק הליכה קצרצרה מנוטרדאם. מצאתי שני מקומות עם פרטים עליו (פה וכאן), וחיפוש בגוגל על השם המלא נתן לי 95 תוצאות. באתר אחד הוא מצויין כ-*** ובשני כ-**. המחירים באתר הראשון מצויינים ביורו, ואפשר לעשות המרה באתר הזה. היינו במלון הזה לפני כחמש שנים, ויש לנו רק זכרונות טובים ממנו.

nitz

New member
תודה לכולם...

תודה לכל נותני האינפורמציה לגבי מלון... אני מבטיחה לבדוק את כל ההצעות!

למעלה