מלונות

P a i s a

New member
שאלה דחופה - Cordelia Hotel

מצטער על זה שאני פותח שרשור חדש קודם כל , פשוט זה נורא לחוץ אנחנו חייבים לסגור דיל ליום ראשון הקרוב ויש לנו הצעה למלון הזה... אז אם מישהו היה אני אשמח לדעת איך הוא, מה מידת הקירבה שלו לים, לסקוור וכו'... תודה :)

היי ...

אמממ מה המצב? אני טס ביום שני לנאפה עם 6 חברים ... אנחנו הולכים למלון the river side עם אפשר לקרוא לזה מלון מישהו מכיר את המקום???

על האש

New member
המידע

מלפני הנסיעה. בפועל זה עדיין לא 5 כוכבים כמו בארץ. אולי שלושה,אבל עדיין המלון הכי נורמלי בנאפה. במיוחד שאצלנו,כל המתגייסים למינהם לא היו. Aeneas Anex Apartments

על האש

New member
ועוד קצת בריכה

אבל אין כמו הבריכה הפרטית,בבית הדירות,קטנה ומתאימה לרחצה לילית. ואם היה לי יותר מזל,כבר היו כאלה שקיימו בה גם סקס,אני לא P:.

זה המלון שלנו... :) אמרו לנו שהוא

עצמו ברמת 5 ככבים מבחינת בריכה והכל ושהוא בנוי כמו מלון "אגמים" באילת..אבל שהיחידות דיור הם בעצם 3 כוכבים..משהו כזה...זה נכון?

ועוד שאלה..

מה המרחק שלו מהמרכז של הבארים והמועדונים וכמה עולה מונית לשם? והניסי ביץ' הוא באמת במרחק "יריקה" משם? תודה.

על האש

New member
נכון בהחלט

עם כל הכבוד ל5 כוכבים שם,זה עדיין לא דומה בכלום ל5 כוכבים בארץ. וזה נכון שהמלון מרחק יריקה מהניסי ביץ,יוצאים מהמלון פונים ימינה,חוצים את הכביש,ואופס נמצאים בציצי ביץ. מהסקוור המרחק הוא 8 דקות נסיעה,45 דקות הליכה רגלית. מונית בדרך כלל זה עובד על פאונד לאדם,לפי כמות האנשים במונית,עם מתמקחים זה בדרך כלל 4 פאונד.

P a i s a

New member
ווואו כמה עזרת לי!!!

תודה. אני אשמח לקבל תגובות עניניות יותר...

זה באמת נכון...

עזבי אותך, מיקום, איכות המלון וכ"ו...אם הדיל זול סעי ואל תחשבי פעמים...מקסימום הולכים קצת לא קורה כלום

tshkahn

New member
דחוף !!! אני סוגר דיל

מישהו מכיר את מלון bella napa ? קרוב למרכז , לים ?

דנדן182

New member
לא אחי.. זה רחוק

ראיתי את המלון הזה בדרך לצוקים הרחוקים, אחרי 5 דקות נסיעה רק ראינו אותו, הוא בקצה של העיר, תנסה יותר במרכז, מלונות אנטאה, מגדליני, מאוס, טסוסקוס

airbase

New member
מישהו שמע על המלון הזה?!!?!?!

שכחתי איך רושמים את זה באנגלית... קהדיס או משהו כזה...מישהו שמע על זה? מלון דירות 3 כוכבים...

נטליי 18

New member
חייבת עזרהה דחוףף

החליפו לנו את המלון, ואין לי פרטים עליו! היינו צריכות ליסוע יום חמישי למלון מגדליני, ואמרו לנו שיש טעות, ובמקום זה נהיה במלון "hadgis" משהו כזה.. אמרו לנו שהוא אמור לעלות יותר יקר, ושהוא במרכז ושיש בריכה.. מישהו מכיר את המלוןדירות הזה? היה בו? שמע משהוו? אני חייבת פרטים.. תודה.

עוז 18

New member
מישהוא יודע מה הטלפון של...

מישהוא יודע מה הטלפון של מלון מגדליני? אני טס עוד יומיים ואני צריך תמספר שאם מישהוא ירצה להשיג אותי אז שהוא יתקשר לשם אני לא לוקח עליי פלאפון תודה

למעלה