מלונות

king iverson

New member
מלונות

שלום לכולם רציתי לדעת איך המלונות במסע לפולין? למישהו יש תמונות? אני טס בתחילת שנה הבאה, מקווה עד אז להיות כאן ולקרוא כאן.

...

זהת לוי בבתי הספר.הם אמורים להיות מלונות ברמה של 4 כוכבים. המלונות סבבה לגמרי לא מביאים אותך למקומות שאתה לא תוכל להסתדר בהם. אצלנו היה מלון חביב ביותר לאחר מכן מלון מעפן ביותר ובסוף פינקו אותנו במלון שאף אחד לא היה מתנגד לשהות בו.מדהים!!! בעיקרון אין בעיה עם המלונות=)

דנדוושש

New member
אצלנו הם היו בסדר גמור

הראשון היה נחמד, השני אומנם היה 3 כוכבים ונראה מבחוץ כמו פח זבל אבל מבפנים הוא היה מדהים! החדרים היו מעוצבים ממש יפה ומיוחד והארוחות שם היו הכי טובות.. והמלון האחרון בכלל היה היה מעולה :] אז חוץ מהאוכל במלונות הם באמת בסדר

king iverson

New member
יש תמונות?

ואיך מסתדרים עם האוכל? מביאים מהבית אוכל ל-8 ימים?

ישרון

New member
ומה היית עושה אם?????..

מה היית עושה לו היו אומרים לך שהמלונות ממש על הפנים והאוכל בהתאם???????????.

Darina17

New member
בקשר למלונות

אני הייתי במלון ראשון בוורשה רסט והוא ממלון של 2 כוכבים...הוא סבבה לגמרי רק שאין מעלית! והאוכל בסדר גמור בבוקר היינו אוכלים לחמניה עם ממרחמים כמו ריבה שוקולד חמאה.. ויש חביתה גם וביצים... אין לך ממה לדאג:) גם רוב המלונות נראים כמו אכסניה אצלנו בארץ. בקרקוב היינו במלון יוסטינה הוא היה מעולה והייתה בו מעלית.

לזרושקה

New member
תשובות..

לגבי המלון.. באמת שהדבר האחרון שמנעיין אותך זה איך נראה המלון.. באמת.. אתה תגיע כ"כ עייף מכל יום שהדבר היחיד שיעניין אותך זה לאכול - מקלחת - ולישון.. יש מלונות ממש טובים, ויש כאלה שפחות.. ולגבי אוכל.. אני מאמינה שיביאו לכם שם, או שקונים כבר שם נגיד פיצות וכאלה בזמן חופשי.. (מה שבטוח - תביא כמה מנות חמות)

N B I

New member
המלונות

בסדר גמור דווקא ממש אחלה אנחנו הינו במלונות *גרנד לובלין(קה) *ויקטוריה *הולידיי אין בקראקוב *גרומדה וורשה וכולם היו ממש בסדר (חוץ מלילה אחד בגרומדה שלא היו מים להתקלח
) האוכל לא כזה מזעזע, באמת שלא! כולם הכינו אותי לזה שנאכל איכס על איכס וזה בכלל לא היה ככה. באתי עם שמונה מנות חמות מהבית והשתמשתי רק באחת וזה גם בגלל שנורא התחשק לי צהריים חם ולא סנדוויץ. בארוחות בוקר יש לחמניות (לא הכי טריות אבל לחמניות הן לחמניות), ממרחים כל מיני ירקות וקורנפלקסים שונים. זה לא שבארץ אוכלים יותר. ארוחות ערב בנויות על מרק (שאני ממש ממש מממממממממששששששש אהבתי) ועל מנת עוף עם איזה תוספת, אורז, צ'יפס או פירה (קיבלנו אחלה פירה
) בעקרון הכלכלה שמספקים ממש טובה ומספיקה בהחלט!

caroline barina

New member
חלק היו בסדר וחלק פחות...

היינו בבוס שהיה המלון הכי טוב שהיה מבין כולם!! היינו בקרקוס בקרקוב היה על הפנים.. (זה היה הכי מגעיל מבין כולם...) והיינו בעוד 2 שהיו דיי נורמאליים.... בתור מישהי שרגילה לחופשות במלונות של 5 כוכבים דלוקס ותבוא תראה תבית שלי אז תבין אולי למה לי היה ממשששששששששש מגעיל יחסית לשאר האנשים שאמרו שהיה בסדר... אבל בתי מלון נקיים יחסית וגם לא ממש נמצאים שם הרבה זמן מהיום...

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

המלונות בסדר, אין מה לדאוג.

למעלה