מלחי אמבט ארומטיים-אפשר לתינוק?

• פותח הנושא jole
  • פורסם בתאריך

jole

New member
מלחי אמבט ארומטיים-אפשר לתינוק?

קיבלתי מלחי אמבט עם שמן לוונדר, אקליפטוס וקמומיל. האם אפשר להוסיף מספר גרגירים לאמבט של הגוזל (שלושה חודשים)? תודה

מיותר... ../images/Emo4.gif

אומרים: אם זה לא שבור, אל תתקני!! גוזלים, צריכים מעט מאוד אמבטיה - חומרים באמבט - מיותרים הגוזלים גם נוטים להשפריץ - מה תעשי אם תיכנס לו טיפה לעין? האם את יכולה להבטיח שלא ישפריץ לו? כאמור, מיותר....

לא!!!

השימוש בשמנים לתינוקות מתחת לחצי שנה הם רק אצל מטפל. מעבר לכך שאני מסכימה עם נאוה שאין צורך להעמיס על גופם הצעיר ( סה"כ השמנים חודרים לגוף והגוף צריך להיות מספיק חזק בשביל לקבלם ולהוציאם החוצה בשתן..). ולמרות שלא נשאלתי
תרשי לי להמליץ לך לעסות את הילד בשמן שקדים ללא שמנים רק לשם המגע , בלי קשר לאמבטיה.

jole

New member
תודה. ובאשר לשמן השקדים...

האם זה אותו שמן שמשתמשים בו למריחה על הבטן בהריון , ויטמין E?

yoelnd

New member
שמנים אתריים לתינוקות

שלום! ישנה רשימה קצרה של שמנים אתריים המותרים לשימוש בתינוקות והיכולים לעשות פלאים, כמובן שיש צורך בהבנה ובהדרכה מקצועית. בכל מקרה: לאמבט כן ורצוי להוסיף שמן לבנדר - מאזן, מרגיע מחזק מע´ חיסון ומעולה לכל בעיות העור. לגבי עיסויים מתחת לגיל חצי שנה, ישנה פורמולה מוכנה של חב´ תמר שיווק הנקראת "בבה" המכילה לבנדר, קמומיל ושמן בסיס שקדים ונבט. אגב, ברשת סופר פארם ישנם סדנאות לעיסוי תינוקות , בהוד השרון ללא תשלום! בתחילת החודש הבא 11.3 בשעה 9:30 . ושם ממליצים על התערובת ושמנים אחרים כגון: אקליפטוס לימוני, ניאולי, הדס, גרניום ועוד... הסדנא חד פעמית למשך כשעתיים ועד גיל זחילה - מוזמנים - יש להירשם מראש. רק בריאות!

odeia

New member
יואל, יש לי שאלה לגבי השמנים של תמר

בזמנו השתמשתי בהם, אבל נאמר ע"י כמה אנשים שהתעסקו בשמנים, שהשמנים שלהם לא טובים והם מהולים ברמה גבוהה. מהי דעתך על שמנים אלו?

תרשה לי לחלוק עליך ../images/Emo4.gif

השמנים הינם חומר טיפולי לכל לכל דבר..מה שאומר שהם חודרים לגוף ועושים בו פעולות כלשהם ואז באיזשהו צורה הם צרכים להתפרק ולצאת החוצה . גוף של תינוק בן 3 חודשים ואף מבוגר מתקשה לפרק את השמנים גם את התגובה אליהם אינה מזיקה לו ( היינו הוא לא אלרגי אליהם) אין זה אומר שיש צורך להעמיס עליו.( וכמובן שיש מקום לטפל עם השמנים כשיש צורך ומקום , מאסז´ לפינוק והרגעה ניתן לעשות יופי עם שמן בסיס ללא שמנים .) זה שיש בשוק שמנים וחברות שממליצים על טיפולים כאלה לא בהכרח מראים על נחיצות ותקינות הדבר, אלא על הרוחיות הרבה שיש ממוצרים לתנוקות...

למעלה