מלחמה בעצימות נמוכה

שרוף

New member
מלחמה בעצימות נמוכה

מלחמה בעצימות נמוכה

קוראים הפוליטיקאים למלחמת הגרילה של היום כדי לכסות את ערוותם הגלויה. ```` זה כיסוי תחת להודאה בכישלון המלחמה שלנו בטירור. המלחמה הזאת מלחמת הטירור הרבה יותר מסוכנת מהמלחמה שחלק מהעם חושב ששרון יביא עלינו. אותו חלק מהעם מתכוון למלחמה נגד צבא לא נגד אזרחים. ישראל לא יודעת להלחם בטירור. לא פרס ולא ברק ולא נתניהו ולא שרון.אלה המנהיגים שנבחרו ויבחרו לא יודעים להלחם בטירור.הם מקסימום יכולים לשמש כסות למחדלי השלטון הרקוב בישראל שנשלט עיי ענקי התעשיה מצד אחד והמפלגות הסקטוריאליות האנטי ציוניות, הערבים אזרחי ישראל, שס, ויהדות התורה. ולכן אנחנו בדרך להפסיד את המדינה הזאת. מלחמת הטירור היא ארוכה אבל מטרתה היא להחליש את העם מבפנים. שימו לב שמה שעראפת ונסראללה שכחו הפוליטיקאים שלנו ואנחנו כעם עוד לא למדנו.כל פעם שישראל מתכננת איזו שהיא מכה צבאית מיד רץ עראפת ומרגיע את השטח הוא יודע שהוא צריך להכות בנו במידה ולהשתמש בשיטת המקל והגזר ואכן הוא עושה זאת בהצלחה לא מבוטלת (הוא למד זאת מנסראללה) זכרו ואל תשכחו פרט חשוב מאוד. בלבנון צבא של 500 לוחמים הבריח את צה``ל לאחר מלחמת טירור ולא לאחר מלחמה של צבא בצבא. מה שישראל של היום צריכה זה להפסיק עם השטויות ולהתחיל לעבוד. כשאני למשל רואה את שר החוץ בן עמי ממלמל ומלהג בתקשורת שרק משא ומתן יביא להפסקת הטירור אני ממש מרחם עליו כי אני יודע שהוא מבולבל מפוחד ולוקה בחוסר התמצאות במצב. הקונספט הזה של משא ומתן הביא אותנו לבריחה מלבנון והושיב את אויבינו מתחת לאף. המשך הקונספט הזה היום מול עראפת יגרום לאבדן ישראל. עלינו לבקש משרון כעם להלחם בטירור כפי שהוא נלחם בטירור ב1970 עלינו לאחסן את יפי הנפש ואת ערכי הדמוקרטיה במקרר בעצימות נמוכה ולתת תשובות לטירור על ידי טירור נגד טירור. עלינו לדבר במעשים ולהפסיק לדבר באיומים.

אלוני.

New member
טעות גדולה

כדי להחיות את המלחמה בטרור של שנות השבעים אתה צריך עוד כמה פרמטרים: מצב פוליטי פנימי ואזורי כפי שהיה בשנות השבעים קונצנזוס לאומי (אמיתי או מדומה) אריק שרון-אלוף ולא ראש הממשלה. האם אתה משייך את הישגי שנות השבעים לאלוף הפיקוד או לממשלה שהייתה אז? ואם אתה מייחס את המדיניות רק לאלוף הפיקוד מדוע אינך ``מפיל`` את התיק היום על אלופי הפיקוד או על ראש המטה הכללי? זה איך שנוח ומתי שנוח? ואולי אריק שרון כפוליטיקאי ישחזר רק את הישגי אריק שרון הפוליטיקאי? למשל, למה שלא ניקח את פינוי ימית כדוגמא לפועלו המדיני? לגבי לבנון, צה``ל לא ברח מ-500 לוחמים. המצב היום טוב לעין ערוך מאשר היה בשמונה עשרה שנים האחרונות , בגבול הצפוני כמובן. מעניין היה לראות מה הייתה התגובה לו צה``ל היה יוצא חד צדדית מול 5000 חיילים או חמישים אלף ???????? הרי זה מלכוד 22 , לו היינו יוצאים כאשר מולנו היו ניצבים אלפי חיילים הרי לשיטתך היינו מעבירים מסר שאנו נסוגים מפחד החיילים. לו היה מושג שקט בלבנון ולא הייתה שם לחימה כלל הרי לא היינו יוצאים בכלל. תשובות , שרוף, לגבי שני הסעיפים שציינתיץ

שרוף

New member
אתה צודק בקשר לשרון

הסרתי את ועלינו לבקש את שרון וכתבתי ועלינו כעם מוטלת החובה..... בקשר ללבנון אני לא מסכים איתך מכיון שהנסיגה לא פתרה את בעיית החזבאללה. היא בסך הכל קרבה אותם לגבול שלנו והשקט היום הוא זמני בלבד.

אלוני.

New member
מה ז``א השקט

היום הוא זמני בלבד ? לכמה זמן הוא זמני ? אם בכלל... האם קודם היה שקט ? בין ענבי זעם לדין וחשבון או להיפך, ראה את האבסורד שתוך כדי מלחמה היו לנו שמות מבצעים כי המלחמה נראתה משהו קבוע שלקרבות נתנו שמות )-: אני מעדיף שקט כזה,זמני , מאשר לוחמה קבועה כמו קודם.

שרוף

New member
כשהאש בצפון תפתח

בעצימות גבוהה אז תבין את הטעות שבבריחת צה``ל באישון הלילה מלבנון. ושלא יהיו לך אשליות בעניין הזה. גם היום מצליח החזבאללה לפגע בנו קרי חטיפת החיילים הם קובעים את המקום הזמן ועצמת האש.זה 18 שנה שלא הייתה לוחמה קבועה בלבנון מכיון שהדרג המדיני קשר את ידי צהל. חיילינו היו כמו מטרות ברווזים במטווח של הלונה פארק.לוחמה אמיתית של צה``ל הייתה משתקת את החזבאללה.

אלוני.

New member
צה``ל האומלל

ואם לא היו קושרים את ידיו אז היה מחריב את לבנון ? בשמונה חודשים האחרונים נחטפו שלושה חיילים, עצוב וכואב. תבדוק את מניין הנפגעים הממוצע בשמונה עשרה השנים שקדמו לנסיגה החכמה. אין לי אשליות, יש לי עובדות, אין מלחמה בצפון, אין קטיושות, ואין הרוגים כבמעשה שיגרה. בעת המלחמה הארוכה ההיא היו גם הרוגים וגם קטיושות. ולגבי השאלה אם תפתח אש מלבנון, למה אם ? הייתה אש כזו ואיננה , איננה. לוחמה אמיתי של צה``ל לא הייתה משנה כלום כי צה``ל נלחם שם לוחמה אמיתי ואיבד מאות לוחמים בלחימה , בפיגועים ובתאונות . צר לי לאכזב אותך , צה``ל הוא לא כל יכול וידיו אינן קשורות. כל הרעיונות למלחמה ההיא באו מצה``ל . ושוב אני חוזר לשאלה, כאשר יש הישג אתה משייך אותו לאלוף וכאשר כישלון(לשיטתך) אתה משייך אותו לממשלה.

שרוף

New member
אתה טועה ובגדול.

צה``ל לא נלחם בחזבאללה בלבנון. נקודה. אני אספר לך סיפור קטן אבל תבטיח לי שמיד לאחר שאתה קורא אותו אתה מוחק את ההודעה הזאת.

הנץ.

New member
הנסיגה מלבנון גרמה לכך שכל תושבי

מפרץ חיפה נכנסו לטווח קטיושות, ותחשוב מה יקרה אם קטיושות יפלו על בתי הזיקוק של חיפה. כל המפרץ יימחק.

אלוני.

New member
טווח קטיושות ?

אין מקום במדינה שאינו נמצא בטווח פגיעה למי שרוצה. טילים של עיראק נפלו בתל אביב , בחיפה ואפילו באיזור מדברי שכוח אל שלישראל יש בו כמה אינטרסים בטחוניים שהופיעו על כף ידו של המאהב של סינדי או משהו כזה. לפי תאוריית הקטיושות כדאי שנרחיב את גבולותינו מכל עבר .

למעלה