מלחמה בתחנות רוח

Grumpy

New member
מלחמה בתחנות רוח

מקווה שאני לא מטריד אנשים בפרום הלא נכון... ובכל זאת עיצה. אני סגן במיל, משרת כ 15 ימ"מ שנתיים בממוצא הן בעורף והן בשטחים בהתאמה. במהלך שירותי הסדיר הוצבתי כמפקד בסיס כליאה בשטחים. לדאבוני ומבלי לפרט עברתי תקופה סיוטית של מספר חודשים באותו הבסיס ואל עף נסיונות ובקשות חוזרות ונשנות להעברתי לבסיס אחר, נענתי בשלילה. רק לאחר התמוטטות עצבים וקריסה נפשית הועברתי ליחידה עורפית. עברתי טיפול נפשי של כ שלוש שנים. ובהצבתי למילואים הובטח לי (מיותר לציין שבע"פ) שלא אשרת במתקנים מסוג זה בעתיד. והפלא ופלא קיבלתי צו לשרות במתקן מסוג זה בעוד כחודשיים. נסיונות לדבר עם המג"ד והדרג הפיקודי עלו בתוהו. אני מעוניין להמשיך לשרת, לא בוחל במקום השרות (שטחים, מחסומים, וכ"ו) בהתנייה אחת בלבד, שלא לשרת במתקנים מסוג זה. ועדיין ונראה כי המערכת מכוונת אותי לפתרון אחד בלבד, שאין ברצוני לעשותו. אם למישהו יש איזשהו רעיון או איזשהו גורם שכן ניתן לפנות אליו ולהסביר לו את מצוקי, אשמח לעזרה. בתודה מראש

קודם כול אתה לא מטריד אף אחד

את התשובה אתה יודע כבר .............. בכול אופן עם לא יעזור לאחר כול מה שעשיתה עם גורמי צבא. תיפנה לעורך דין ותיתבע את הצבא זה עוזר הכי חשוב לו להיכנס למצוקות ולקחת הכול באיזי כי החיים יפים

ניר נגר

New member
אני אחזור על ההערה המאוד נכונה

של בר שמואל, אתה לא מטריד אף אחד, להיפך...בשביל זה הפורום הזה קיים ובשביל דברים כאלה אנחנו כאן... עכשיו לעניינך, אני בטוח שיש לך את האישורים הנכונים על הטיפול הנפשי שעברת בעקבות השרות במתקני הכליאה. קח את האישורים הללו ובקש שיחת מג"ד, אני בטוח שלאחר שתראה לו את האישורים הללו ומה שעברת הו יתחשב... אם לא, פנה לקצינת הקישור ובקש את לראות קב"ן... נראה לי שהקב"ן יבול להורות לצה"ל להציב אותך בתפקידים אחרים במילואים (אם כי אינני יודע בדיוק מה ההכשרה שעברת) בכל מקרה אני מאחל לך הצלחה רבה... נ.ב - תחזור אלינו עם ההתפתחויות שבת שלום וברוך בואך לפורום שלנו

למעלה