מלחמה-זה הכל בחיים?

V. Ghost

New member
מלחמה-זה הכל בחיים?

גם אני דואג למדינתנו היקרה וגם אני מביע תנחומיי למשפחות ההרוגים בלינ`ץ ולהרוגים על המשחתת של האמריקאים אך האם אנו אמורים לדכא את עצמנו ביום כזה או לצעוד אם ראש מורם ולצערי כנראה למלחמה ---------- בין כה וכה אני מניח שיש עוד עניינים שעברו אצלכם על סדר היום ואי אפשר לומר כמה נורא כמה נורא כל הזמן אולי אני אומר דברים קשים אבל כבר נמאס לשמוע כל יום בחדשות על עוד ועוד תקריות ולפעמים מתחברים לאינטרנט לשכוח מהצרות אז בשביל מה לדון ללא הרף בהם שוב ? אם זה עושה אותכם יותר שמחים רק תאמרו אולי אני הרוח שאיננה בסדר visible Ghost

Cleopatra

New member
חבל מאד שאתה חושב ככה...

לדעתי מה שאתה אומר זה ממש טיפשי, כי אנחנו צריכים להיות מעורבים במה שקורה, ולא להתעלם. נכון, זה קשה כל הזמן לשמוע על עוד ועוד תקריות, אבל אתה מעדיף לחיות כמו בתוך וואקום? כדאי לנו לדעת מה שקורה, כי אז נראה כמה זה נורא וזה יהיה הטריגר שלנו לשאוף לשינוי.

e-shfiyut

New member
אני מסכימה עם כל מילה...

לדעתי קליאופטרה צודק/ת כי חייבים איכשהו להיות מעורבים ולשמוע דעות של אנשים וזו דרך דיי נחמדה

V. Ghost

New member
התנצלות והשארות באותה עמדה

ראשית אני מתנצל אולי על היותי קצת ציני קודם כשכתבתי את ההודעה ידעתי על ל`ינץ אבל לא ידעתי את הפרטים מה הלך שם אז כאן ההתנצלות ---------- להיות מעורבים כן-להיות רק מעורבים לא לא לא ושוב פעם לא איך שחזרתי הביתה ב15:30 עד עכשיו הטלויזיה שלי בחדר דלוקה וכל הזמן חדשות אפילו `בזמן שישנתי האזנתי לחדשות וכבר נמאס הם לועסים את אותו חומר כל חצי שעה מעדכנים ואני בינתיים לא עושה כלום וכשאני שואל אנשים לשלומם הם רק מדכאים אותי שוב ושוב עם המצב רוח הירוד שלהם visible Ghost

Black Star

New member
אני דווקא מסכימה עם גוסט...

נמאס לי. זה מקיף אותי, זה מטריד אותי כל כך ועושה לי מצברוח רע, גם אם דברים אישיים שקורים לי דווקא טובים. אני מיואשת ומדוכדכת נורא בגלל המצב. אין דבר שאני רוצה יותר מלהתנתק קצת. כל פעם שאני מצליחה, אפילו לזמן מסוים, אני מרגישה יותר טוב. ביום שלישי זה היה לי בחזרה בלהקה (אני רוקדת)- פשוט התנתקתי והשקעתי ת`נשמה שלי בריקוד. לצערי נקעתי או משהו בסגנון את הרגל ואני לא אלך לשיעורי בלט עד שזה יסתדר. וחבל כי זה כל כך עוזר לנקות קצת ת`ראש. היה לי היום שיעור פרטי במתמטיקה- תראו לאיזה שפל הגענו- וזה היה נהדר כי שעה וחצי לא חשבתי על מה שקורה אלא על התרגילים... בקיצור, אי אפשר לחשוב על זה כל הזמן. זה שוחק!!! הוא צודק לגמרי. וזה שאני פה זה באמת בשביל לברוח קצת. יעל. Immerse Your Soul In Love --

goldy

New member
בריחה מהמציאות אף פעם אינה הפתרון!

אם תמשיך (או תמשיכי) ככה לא יהיה לאן לברוח! חייבים להתמודד עם המצב העכשווי כי אין ליהודים לאן לברוח מלבד מדינת ישראל. אני יודע שיש מקרים שבהם זה נמאס, אבל חייבים להמשיך ולהלחם, כמובן שאין להסחף! מקווה שהבנת

למעלה