מלחמה לב מול ראש- חדשה
ערב טוב, חדשה כאן וחייבת התייעצות!
אני בת 30 גרושה ואמא לנסיך בן 8 בזוגיות כבר 5 שנים on off את בן זוגי הכרתי אחרי גירושין קשים מאוד מאבא שלא מועניין בבן שלו.
ברגע הראשון שנפגשנו נעצר העולם הנשימה נעצרה והרגליים רעדו אצל שנינו.
התחלנו זוגיות מדהימה בשיתוף הבן שלי שהיה בן 2.5 הזוגיות המשיכה והתחזקה למרות המון דברים, מרחק גדול , נסיעה ארוכה ואין ספור געגועים וחששות.
אחרי שנה ועשרה חודשים עברנו לגור ביחד, היו ימים מדהימים יחד וימים קשים מלאי דמעות.
באחד הימים הבנתי שהחלומות שלנו מאוד שונים ושאנחנו מאוד שונים.
אחד הדברים הכי קשים שהוא לא מוכן להביא ילדים וזה לא קשור אליי.
היה לי קשה הייתי נלחמת בכל יום בעצמי ומנסה להתמודד עם ניפוץ החלום שלי.
מרוב הקושי החלטתי לפרק.
נפרדנו לשנה וחצי שבה היינו בקשר טלפוני ופגישות מרוחקות.
הבנו שקשה לנו לבד ואין לנו אוויר לבד וחזרנו בהתחלה מרחוק ואז חזרנו לגור יחד בין לבין דיברנו והבנו שאנחנו מנסים כדי כן לנסות לשנות את המחשבה והתפיסה שלו.
אך זה לא צלח, היום אחרי שיחה איתו הבנתי שזה מאוד קשה לו ובעייתי.
עכשיו אני צריכה להחליט ללכת עם הלב וללכת עם הבן הדם שאני הכי אוהבת בעולם ואבא מדהים לבן שלי.
או ללכת עם הראש שלי ולהגשים את החלום שלי להקים בית יציב וללדת עוד ילדים.
תכף משתגעת חייבת שתעזרו לי לחשוב
ערב טוב, חדשה כאן וחייבת התייעצות!
אני בת 30 גרושה ואמא לנסיך בן 8 בזוגיות כבר 5 שנים on off את בן זוגי הכרתי אחרי גירושין קשים מאוד מאבא שלא מועניין בבן שלו.
ברגע הראשון שנפגשנו נעצר העולם הנשימה נעצרה והרגליים רעדו אצל שנינו.
התחלנו זוגיות מדהימה בשיתוף הבן שלי שהיה בן 2.5 הזוגיות המשיכה והתחזקה למרות המון דברים, מרחק גדול , נסיעה ארוכה ואין ספור געגועים וחששות.
אחרי שנה ועשרה חודשים עברנו לגור ביחד, היו ימים מדהימים יחד וימים קשים מלאי דמעות.
באחד הימים הבנתי שהחלומות שלנו מאוד שונים ושאנחנו מאוד שונים.
אחד הדברים הכי קשים שהוא לא מוכן להביא ילדים וזה לא קשור אליי.
היה לי קשה הייתי נלחמת בכל יום בעצמי ומנסה להתמודד עם ניפוץ החלום שלי.
מרוב הקושי החלטתי לפרק.
נפרדנו לשנה וחצי שבה היינו בקשר טלפוני ופגישות מרוחקות.
הבנו שקשה לנו לבד ואין לנו אוויר לבד וחזרנו בהתחלה מרחוק ואז חזרנו לגור יחד בין לבין דיברנו והבנו שאנחנו מנסים כדי כן לנסות לשנות את המחשבה והתפיסה שלו.
אך זה לא צלח, היום אחרי שיחה איתו הבנתי שזה מאוד קשה לו ובעייתי.
עכשיו אני צריכה להחליט ללכת עם הלב וללכת עם הבן הדם שאני הכי אוהבת בעולם ואבא מדהים לבן שלי.
או ללכת עם הראש שלי ולהגשים את החלום שלי להקים בית יציב וללדת עוד ילדים.
תכף משתגעת חייבת שתעזרו לי לחשוב