מלחמה רוחנית

אני מנסה לשפר את העולם בעזרת הדיבור. אני אמן. אני מתעניין בתחביבים של חברים כי יש אהבת אמת בלבי למטפלת שהייתה לי פעם ואני יודע שחשוב להביע אהבה. אני אוהב תחכומים מילוליים ומאמין שהם יכולים לשפר את יעילות האמירות, כמו לתת לחוקר להחליט במה להאמין, וכמו לאחל לאדם לא טוב ולהסביר לו את טעותו. אני אוהב לחשוב משפטים מחאתיים שמעניינים אותי כמו "אני יכול להתחיל אתך" "אני יכול לשכב אתך" כי אני אוהב רעיונות מעניינים. אני נלחם בעולם כדי להביא לו עוד רוחניות, אהבה וחוכמה. בסך הכול אני אדם חיובי, מוצלח ומעניין.

1_JFK_1

Active member
אומרים יהללך זר ולא פיך, אבל אם יש לך כוונות טובות ואתה מגדיר את עצמך לחיוב, זה חשוב.
ניתן גם להבין על ידי פיסוק מתאים את המשפט כך : יהללך זר, ולא [אם לא אז] פיך.
אבל לגופו ....הצהרות מלווות ב "אני" ......ו "יש לי" הינם נרקסיסטיות מטבען.

ניתן גם להבין על ידי פיסוק מתאים את המשפט כך : יהללך זר, ולא [אם לא אז] פיך.
אבל לגופו ....הצהרות מלווות ב "אני" ......ו "יש לי" הינם נרקסיסטיות מטבען.
תלוי מה תוכן ההצהרה. אם אמרתי שיש לי כוונות טובות, זה לא נרקיסיסטי בכלל אלא יכול אף להיות אלטרואיסטי.

יש בי המון אהבה לתת. יש אהבת אמת בלבי. אני אדם מעניין ורוחני, יוצר ועוזר. אני מתעניין בתחביבים של חברים כדי לחזק את הקשרים, ויש לי רעיונות פילוסופיים מעניינים איך לשפר את הדיבור עם אנשים. אני עושה מחאות אמנותיות בעזרת דיבור פילוסופי, אסרטיביות ותקיפות, חבל שזה יוצר לי מריבות עם האנשים בכפר כי זה מקום קשה. אולי המחאה האמתית היא שמחה. באמת בזמן האחרון יש לי נטייה לשחצנות, כי אני מנסה להגיע לשלמות נפשית ורוחנית עם עצמי ולשפר את העולם.

אולי לא הגיוני לחשוב בגוף שני "אתך" כי מחשבה אינה מופנית למישהו, ולכן כדי לא להפוך לתוקפני עדיף לחשוב "אני יכול להתחיל עם הבחורה הזאת והזאת". העיקר שיהיה חיובי, כמו יכולות והצלחות. בנוסף חשוב לא לעשות דברים חריגים ומאיימים כמו מבטים, קולות ונשיפות.

נערך לאחרונה ב:
למעלה