מלחמה

מלחמה../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif../images/Emo124.gif../images/Emo93.gif../images/Emo67.gif

לא סתאאם תרגעו אין מלחמה, לפחות עד מוצאי שבת.... טוב אז שאלה שמסקרנת אותי... איך אתם נערכים למלחמה הקרבה ובאה? כמה מיים אגרתם? אטמתם חלונות? ניקיתם את המקלטים? הוצאתם את הכלב
מהממ"ד<???

מה מלחמה? שיחכו שבוע וחצי !

יש לי ב22.2.03 הופעה של שלמה ארצי,כבר קניתי כרטיס,לא בא לי מלחמה עכשיו. אופפ...אולי שיידחו את זה קצת?

יוֹאב

New member
אני הולך ב-15.2.03

עוד יומיים...דיר באלאק אם יתחילו כשאני אהיה באמצע ההופעה...
|אייקון של יואב רציני ביותר בנושא|

Weird Eyal

New member
מלחמה?

איפה? עם מי? מתי? וואללה אנחנו אצלי כולם רגועים בסבבה מים מינרילם תמיד יש כי אני לא שותה מים מהברז חדר אטום לא יהיה כי אנחנו לא מאמינים שזה יעזור ומסיכת אב"כ לא מתקרת לפנים שלי אם אני צריך למות אז אני רוצה שיהיה לי נוח לפחות
מה שכן הייתי היום בקניות קצת ופשוט כל עם ישראל יצא את ביתו לעבר מרכזיי הקניות עם השמועה הזאת שרצה כולם קונים כאילו אין מחר! לדעתי זה טריק שיווקי של חברות הסופרמרקטים כדיי שיבואו אנשים לקנות הרבה אז מפיצים שמועה שעוד יומיים מלחמה.....

יוֹאב

New member
בטח שאתה לא יודע מתי תהיה מלחמה

כי אתה בסרטים שלך עם העלה הירוק שלך... צא מזה...תתחיל להתעדכן...
אני גם די סקפטי לגבי כל הקניות האלו. גם ככה אולי יהיו פה 2-3 טילים ואז זה ייפסק, וגם הם לא יהיו כימיים וביולוגיים... פניקה מיותרת לדעתי...

Weird Eyal

New member
אני לא בא בסוף.....

שבת בערב רינוש אצלי...הדגש| לתמיד!!! מצטער לגנוב לכם תושבת אבל...... אנחנו נישאר ביחד בפורום הזה
ואגב יואב אני לא בשום סרט פשוט לא מעניין אותי המלחמה הזאת...... הייתם צריכים לראות מה הלך אתמול ביוניברס קלאב בחיפה..... כל העולם היה שם כי רצה שמועה באינטרנט שבמוצ"ש מתחילה מלחמה..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח בטח איזה טריק שיווקי כדיי שכולם יבואו לקנות כי גם היו מלא מבצעים וטעימות...יאמי

יוֹאב

New member
אצלי ההערכות הושלמה כמעט

אמא שלי הכינה "ארון סדאם" עם אוכל ושתיה לשנתיים... החלונות עוד לא אטומים, המקלט לא מעניין אותי ואין לי כלב. יש לי חתול שזכה לערכת ממ"ט.

רגע,גם חתולים שמים מסכת אב"כ?

איזה גונב ......
בנינו,אני מקווה שלא תהיה מלחמה ואם תהיה כנראה זו תהיה מלחמה קצרה ומהירה כזו...טיק טיק בום...אין הרבה זמן לשום דבר כנראה. אחד פוגע בשני בסוף השלישי נפגע...ככה זה.

ההורים שלי כל כך אדישים לכל זה!!!!

היום אבא שלי היה בסופר ומתוך לחץ חברתי נראה לי קנה סרט נדבק. ובזה נגמרו ההכנות למלחמהאצלי בבית... דרך אגב אין לי ממ"ד ולא החלפתי את המסכת אב"כ שלי הרבה הרבה זמן. אבל לא נורא~

יוֹאב

New member
היום הייתי ביוחננוף...

מדהים כמה אנשים קנו ניילונים וסרטים נדבקים... אנשים בפאניקה... וסתם...

dominogrose

New member
אמא'לההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מלחממההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אם הייתי יכולה להסתגר בבית ולחכות שהמלחמה תחלוף זה היה יותר מרגיע.... הדבר המפחיד הוא שאני יעבוד 12 שעות ביום ברגע בתתחיל המלחמה (להזכירכם אני עובדת במשטרה) ואני ייצרך פשוט לעבוד בזמן שכולם יושבים בבית בחדרים האטומים עם המסכה....
איך אפשר

dominogrose

New member
אני שוטרת במשטרת התנועה

אגף תנועה ארצי בבית דגן , אם אתה מכיר... ואני אצטרך לעבוד 12 שעות כי ככה המפקד החליט...
ואני רוצה להיות בביייתתתתת

יוֹאב

New member
הדבר היחיד בבית דגן שאני מכיר...

זה אבי סינגולדה והתחנה המטאורולוגית...

dominogrose

New member
תבוא פעם לבקר../images/Emo70.gif

אני יראה לך את המקום.... זה בצומת בית דגן. יש תחנת משטרה
תתנדב מידי פעם במשטרה , יהיה לך נחמד....

יוֹאב

New member
וואלה, אם היה לי זמן להתנדב...

הייתי עושה עוד מילואים...
אבל בקרוב, אגב, בלי קשר, אני אסע לביקור קצר בתחנה המטאורולוגית, למען מטרה מסויימת... אז תרתיחי כבר מים...

למעלה