מלחמה?!!!

mr love2

New member
מלחמה?!!!

מה לעשות עם החברה? נפגשנו בהתחלה כיזיזים אחרי שנתיים התקרבנו אחר לשני והיינו קצת יותר מיזיזים התחלתי לאהוב אותה כאב לי שהיא יוצאת עם אנשים אחרים. הצלחתי לגרום לה לאהוב אותי, הייתי הראשון שלה שהייתי איתה היו לה תמיד SMS בטלפון טלפונים שלא ענתה להם כשישבנו ודיברנו עלינו ומה אנחנו עושים למעשה פתחנו דף חדש אז יום אחר אמרה לי שהיא הכירה מישהו ורוצה לצאת איתו למרות לאמרנו שאנחנו נאמנים אחר לשני אמרתי לה שאני לא יכול יותר מצידי שאנחנו כבר לא יחד אז מה לעשות אנשים שכל הזמן אני חושב עליה היא לא יוצאת לי מהראש אבל יש לי גם כל הזמן תחושת נקם כלפיה סליחה שיוצא לי ארוך אני מנסה לשכוח יוצא לפעמים לבד אפילו פשוט לוקח את האופנוע ויוצא שותה בירות בפאב של חבר וחוזר הביתה איך אני יכול לשכוח אותה לתמיד? איך אני יכול להוציא אותה מהראש?

מיטללל

New member
היי

נשמע כאילו זו הייתה מערכת יחסים דפוקה דיי מההתחלה. בלי ממש הגדרות. בלי ממש מחוייבות. אז עכשיו אתה יודע מה לא מתאים לך - בעתיד. זה גם משהו. איך שוכחים מישהו ומפסיקים לאהוב אותו - זו שאלת המיליון דולר. אין תשובה. אין נוסחת קסם. קןדם כל - תנתק קשר באופן מוחלט. וכן, למרות שזו קלישאה- הזמן עושה תא שלו. ולאט לאט הכאב יורד. באמת. בינתיים... תמשיך להיות עם חברים. לצאת. גם לשתות. (רק תזכור - אם שותים לא נוהגים
) תרגיש חופשי לפרוק פה מה שאתה מרגיש תמיד.... מיטל

mr love2

New member
תראי...

תראי כלכך רציתי להיות איתה בזוג כל הזמן היא משנה את העור שלה אני כבר לא דיברתי איתה כבר שבוע וחצי עוד מאט שבועיים אני נוטה ללכת בכיוון שאמרת לנתק לשכוח . אבל כל הזמן היא בראש שלי לא אגיד לך שלא קשה לי,גם שאני עם אחרות אני חושב עליה עוד דבר עשיתי לעצמי מן רשימה בראש מה טוב איתה ומה לא טוב את האמת שמחתי לראות שהיו יותר דברים לא טובים ומאשר טובים אולי זה מנחם אותי ונותן יותר כח ועוזר לי לצאת מזה ולא לראות אותה. לפעמים אני שואל את עצמי מה אני רוצה ממנה,היא עוד ילדה קטנה היא רחוקה מלהגיע לרמה שלי עם כל הצער שרציתי להיות איתה אבל דבר זה לא נראה לי איתה אני עובד על זה ויהיה בסדר. תודה מיטל

אחי לפצע כזה רק הזמן הוא התרופה

הייתי במצב שלך לפני חודש פחות או יותר וגם כמה ימים לפני שבוע תשמע אחד הדברים שעזרו לי מאוד זו הדת התחלתי להניח תפילין לשמוע הרצאות העסקתי את עצמי הכנסתי את עצמי לעולם הזה כל כך חזק עד שלא היה לי זמן לחשוב עלייה והנה אתמול הכרתי מישהי חדשה אני כבר שבוע וחצי לא חושב על האקסית שלי (הייתי מאורס לה) תשמע אחי מה שאני בא להגיד לך תמצא לך משהו שאתה מתעניין תעסיק את עצמך או שתעבוד כמו משוגע ותזרוק את הטל לצד זה גם משהו שעשיתי וזה יעבור מאחל לך שתמצא את האישה שלך ואל תדאג אם זה לא יסתדר אז כנראה שהיא לא בשבילך ואל תעשה את הטעות שאני עשיתי שניסיתי להלחם על משהו שלא היה אמור לקרות

למעלה