"מלחמות כבר לא קורות בחורף/בקיץ"?

דניעל

New member
"מלחמות כבר לא קורות בחורף/בקיץ"?

בטח השאלה כבר נשאלה, אבל אין לי חצי מושג ירוק (מפלסטיק...) מה התשובה. אני פשוט לא מבינה את השיר. הרי מלחמות קורות בחורף, בקיץ, בסתיו ובאביב, מלחמה נושקת למלחמה, מלחמה חופפת למלחמה, לאף אחד לא אכפת אם חם לנו או קר לנו, אנחנו שונאים בכל מזג אוויר. אז מה פשר המילים?

ט י נ ה

New member
../images/Emo166.gifאם תקראי באוסף ....

דניעל היקרה , אני שמחה שאת מוצאת לך זמן מפעם לחפעם לקפוץ לבקר אותנו כאן. אם תקני את האוסף הכפול שלי " רגעי סי " תוכלי לראות שעל יד כל שיר כתוב מהיכן הגיע ולמה ... ובכן את גיבור גדול כתבתי על פי מבזק 60 שניות בגל"צ. שם הקריינית אמרה בקול יבש שתנאי לוחמה בחורף מקשים על כוחותינו להילחם ותנאי מזג האוויר בשרב הקיצי מקשים על כוחותינו להילחם אני אז בימים ההם ( השיר נכתב בשנת 83 -84 ) החלטתי להפוך את המלל למה שכבר היה מאז להיסטוריה בפני עצמה. וחוצמזה תשאירי לי משהו אחד שאני כן מבינה ואת לא מ'כפת לך ?

דניעל

New member
היה זה יום סגריר והקבוצה הפסידה

אפרופו משינה שהוזכרה לעיל, ואפרופו שיר שנכתב בעקבות חדשות... נדמה לי שהשיר ההוא נכתב אחרי הטבח במערת המכפלה בפורים. את בטח יודעת המון דברים שאני לא יודעת, אבל הסתקרנתי לגבי השיר הזה. אסור? דוקא סיפור מעניין.

דניעל

New member
נ.ב.

קראתי בדפים קודמים בקשה שלך להמריץ קצת את הפורום ולכתוב קצת יותר, אז החלטתי לשאול שאלה שנראית לי לגיטימית ביותר למתעניינת מתחילה. למה פטיש-יום-עצמאות בראש למה?

ט י נ ה

New member
אוי את כל כך רגישה עלי להיזהר חמודת

רציתי לב ולא נפתח לי האייקון והפטיש כן אז בחרתי בו כי הוא צבעוני לילה טוב ממני באהבה סי

דניעל

New member
הרס לי ת'תסרוקת... ../images/Emo8.gif

טוב שלא נפתח לך האיקון של הפטיש-בית-משפט...

ט י נ ה

New member
../images/Emo47.gifעכשיו נגעת לליבי מלכתי...

שלך סי אני יורדת לאילת ליום אחד שאו שלום וברכות פני מועדות לעבר מערה בתימנע הבנתי שיפה שם שחבל על הזמן.........

למעלה