מלחמתי בעולם

אני מנסה לשנות את העולם. אני מאמין בדיבור. אני חושב שרוב האנשים טובים אבל חומרניים וטיפשים. אני מתעניין בתחביבים של חברים כדי לשפר את הקשרים. אני משתדל לדבר מאוד ברור ולעניין כדי להשיג מטרות ביעילות. אני נותן לאנשים להחליט במה להאמין במקום לתת תשובה שקרית כדי למנוע אי הבנות לא רצויות. אני פותר מריבות בעזרת הסברים ונמנע מלדבר רעות על אנשים. אני חושב על יכולותי ועל הצלחותי בחיים כדי לקבל כוח להילחם ולשפר. אני יוצר אמנות בדרך מקורית ומעניינת. אני צריך לחזור להיות עדין ולא תוקפני, ולהביע יותר שמחה ולא איום ואז לא יהיו לי מריבות עם אנשים.

כל שינוי כזה מתחיל בשינוי אצלך ובסביבתך הקרובה. משם זה יתפתח לשאר העולם. מי שמבקש לדלג על השלב הראשון ולהגיע ישר לשלבי ההמשך, צפוי לכשלון.
אני צריך להשתפר גם לעצמי, אבל עברתי בהחלט עימות קשה עם העולם בחיי והוא חישל אותי. אני מיוחד ורוחני ולכן העולם מנסה לכפות עליי כיעור וחומרנות, ואני נלחם בו.

נערך לאחרונה ב:

dory30

Well-known member
אני מנסה לשנות את העולם.
או לכל הפחות להפוך אותו למקום טוב יותר/נסבל יותר.
אני חושב שרוב האנשים טובים אבל חומרניים וטיפשים.
יש בזה משהו. צריך להראות להם את הדרך הנכונה.
אני פותר מריבות בעזרת הסברים ונמנע מלדבר רעות על אנשים.
ככל שהאדם מולך רציונלי, האמירה נכונה.אני צריך לחזור להיות עדין ולא תוקפני, ולהביע יותר שמחה ולא איום ואז לא יהיו לי מריבות עם אנשים.
אני צריך לחזור להיות עדין ולא תוקפני, ולהביע יותר שמחה ולא איום ואז לא יהיו לי מריבות עם אנשים.
בהחלט!

dory30

Well-known member
ברור שאם אהפוך את העולם למקום טוב יותר, גם אשנה אותו. זו הכוונה, לשפר את העולם.
הלוואי וכולם היו חושבים ועושים כמוך.

תודה אבל לצערי, מאז שהגעתי לכפר הבעייתי הזה כל הזמן יש לי מריבות והניסיון לשפר הופך למלחמה במקום לשפר לטובה. אני חושב שאני צריך ליצור רושם יותר חיובי ושמח ולא תוקפני ומאיים.

נערך לאחרונה ב:

dory30

Well-known member
תודה אבל לצערי, מאז שהגעתי לכפר הבעייתי הזה כל הזמן יש לי מריבות והניסיון לשפר הופך למלחמה במקום לשפר לטובה. אני חושב שאני צריך ליצור רושם יותר חיובי ושמח ולא תוקפני ומאיים.
חלאות אדם יש בכל מקום. בערבית יש פתגם "פי כל מכאן מזבלה"- בכל מקום יש זבל.

1_JFK_1

Active member
נכון, אין מה לעשות בזה.
יש מה לעשות.
מאז שהתחלתי לקרוא מ שאתה כותב, אני שם לב שאתה חוזר על אותה מנטרה עשרות פעמים (הכוונה לכתוב בהודעת הפתיחה שלך). כלומר , מתקבל הרושם שיש לך סוג של אובססיה .
האובססיה הזו כנראה משפיעה גם על חיי החברה שלך בכפר.
בנוסף, אתה ללא כל ספק אדם אינטלגנטי , בעל יכולת הבעה מצוינת בכתב.
השאלה, איך היכולת האישיות שלך נראות/נשמעות כאשר אתה נמצא באינטרקציה פיזית עם חברי הכפר.
אובססיביות בקשרים חברתיים, יכולים להוות מכשלה גם אם אתה חכם ואנטילגנטי .
קח את הערותי כהערת חבר מאחר ואינני מומחה בתחום.

אולי אתה צודק אבל בזמן האחרון עברתי הרבה תהליכים נפשיים קשים וקצת איבדתי את זהותי, ואני מרגיש שאני זקוק לכללים מנחים וברורים כדי לקבלה מחדש. תמיד הייתי כזה, מחפש כללים ברורים שיעזרו לי לא להתבלבל. ודאי יש דרך ליישם את צורת החשיבה שלי ויחד עם זה להיות יותר טבעי וזורם. אולי משהו כמו לשוחח על תחביבים ועל דברים רגשיים, לדבר מאוד ברור ולעניין, לדבר בשפה יפה, לפתור מריבות בעזרת הסברים, לתת הרבה אהבה ודאגה לחברים ולהיות שמח, אמתי ועדין. באמת צורת הדיבור שלי מלאכותית, אבל זה המחיר שאני משלם על היותי אדם פילוסופי ואמן.

נערך לאחרונה ב:

dory30

Well-known member
יש מה לעשות.
חינוך, חינוך ושוב חינוך. לא רק בבית, בבי"ס, בצבא ובאוניברסיטה. אנשים חייבים לדעת איך מותר להתנהג ואיך אסור. אם לא, מן הראוי שיעשו להם סדרת חינוך ויעמידו אותם במקומם. גם אותי, כשאני לא במיטבי- ויש לי רגעים כאלה בהשפעת התרופה נגד אפילפסיה.

היום מישהי שאני מחבב ואוהב בכפר ומנסה להתיידד אתה, ניסתה לנצל אותי שאביא לה פירות בהפסקה וכמובן אחר כך חזרה לא לדבר אתי. אחר כך כשחיכיתי לקחת כסף עם עוד אנשים בגזברות, מישהי שישבה שם התחצפה ואמרה לי שאני מפריע לה ושאצא. התעלמתי והתלוננתי. רק עכשיו שני אנשים צעקו עליי כמטורפים, אחד כי ניסיתי להיכנס לשירותים כשרחץ ידיים בכיור מחוץ לתאים, ואחד כי עברתי בטעות צמוד אליו בארוחה. אלו אנשים. באתי להסביר בעדינות לשכן שלי שמטריד אותי שאני לא חייב לדבר אתו, ובתגובה מיד צעק עליי סתום את הפה אידיוט פק יו אס הול, רדף אחריי ושפך עליי קפה קר. תרגיש טוב בקשר לאפילפסיה ולתופעות הלוואי.

נערך לאחרונה ב:
למעלה