מלחמת אחים- האומנם?!

saar7650

New member
מלחמת אחים- האומנם?!

תגידו, אתם באמת מאמינים שעלולה לפרוץ כאן מלחמת אחים? בין דתיים לחילונים וכיו"ב?, או שמא זו הפחדה סתמית?...

blablash

New member
והתשובה החרדית..

ב"ה משום מה יש לי הרגשה, שיהיו חרדים שיענו על השאלה הזאת כך.. "מלחמת אחים?! מה פתאום.. אבל בהתחשב מלחמה ששינוי נוקטת נגדינו ובגלל מה שקורה עם הקצבאות, א"א לדעת מה יקרה..

lala897

New member
ומה היתה התשובה שלך?

רק בגלל התקשרות לא תהיה מלחמת אחים. ואני, אני עדיין מאמינה ביהודים שאנחנו לא ניתן לזה לקרות.

Vdrums

New member
איזו תגובה עלובה, התקשורת.

יופי הפיתרון לצרות העולם הוא התקשורת... (את מושפעת מסרטי ג'יימס בונד)

lala897

New member
הא?../images/Emo12.gif

זה לא היה הפיתרון. תקרא שוב את השרשור.

blablash

New member
התקשורת-התקשרות, מצאי ת'הבדלים...

ב"ה התשובה שלי הייתה שאין סיכוי שיהיה דבר כזה זו פשוט בדיחה עלובה, שהמציאה אותה התקשורת הישראלית.

tamarhp

New member
תראו,

מה זה "תפרוץ מלחמת אחים"? האחים - זה אנחנו! אנחנו מרכיבים את הבוצה שנקראת "עם-ישראל"! אם אנחנו לא נתחיל במלחמה, היא לא תפרוץ! ואם יהיו קבוצות שיריבו, אנחנו נפעל בינתיים להחזיר את היחד! הכל תלוי בנו...

גוססי

New member
מה זאת מלחמת אחים?

אם כוונתך למאות אלפי אזרחים הטובחים זה בזה בחמת זעם, הסיכוי לכך אפסי. מה שכן עשוי לקרות הוא שקיצונים בודדים (או לכל היותר קבוצות קטנות של קנאים) יבצעו פיגועים פזורים; השלכת רימון ברחוב, נסיון להתנקש בחיי פוליטיקאים וכו'.

שמעו...

קרו דברים מעולם, הלא כן? הם נגרמו גם במדינות אחרות כתוצאה מחיכוכים בין תרבויות שונות, חברות שונות, דתות שונות וכו'... אנחנו עדים היום לתהליך (אולי איטי ביותר) שבסופו תיתכן שתפרוץ מלחמת אחים ביננו, היהודים!!! הרבה יסכימו איתי, שלאור מה שאנחנו רואים היום, העם היהודי אינו מאוחד, יש בתוכו סכסוכים רבים גם בשעת מלחמה עם אויבינו, וכל מי שמכחיש זאת זה פשוט ייתפרץ עליו בצורה הכי נוראית שאפשר לדמיין. בנוסף, אם לא היה חשש לפריצת מלחמת אחים כאן לא היו קמים כל מיני ארגונים כאלו ואחרים כמו, "צו פיוס", שמטרתם לגשר בין דתיים וחילוניים על מנת למנוע מלחמות כאלו... אולי אפילו הפורום הזה לא היה קם אם לא היה חשש בכך. מה אתם חושבים?

פלסטיק

New member
באמת צריך הגדרה ל"מלחמת אחים"

למשל האם רצח אמיל גרינצוויג זו מלחמת אחים? האם רצח יצחק רבין זו מלחמת אחים? האם השלכת אבנים (כמו בבר אילן) זו מלחמת אחים? להלך אימים על נשים "לא צנועות" (כמו בבית שמש) זו מלחמת אחים? האם מלחמת אחים מחייבת פגיעה גופנית ופיסית? צריכה להיות חומרת פגיעה מסויימת? בכמות אוכלוסיה מינימלית?

למעלה