מלחמת אחים

מלחמת אחים ../images/Emo150.gif../images/Emo68.gif

הביטוי "מלחמת אחים" מדבר בד"כ על מלחמה/ויכוח שנוצר בקבוצה של אנשים שמאוד קרובים אחד לשני. זה הביא אותי לשאלה הבאה: האם יש מישהו שהוא כמו אח/ות עבורכם אך אין בינכם קירבה גנטית
האם כשאתם רבים איתו/ה אתם חשתם כאילו רבתם עם אח/ות באמת

תשובתי ...

חשבתי הרבה איך לענות לשאלה הזאת , אני לא ממש סגור על עצמי . יש לי חבר נורא קרוב , כבר המון המון שנים . אני כמו בן בית במשפחתו , הוא כמו בן בית במשפחתי . בהחלט כמו "אחים" . הבעייה מתחילה פה - לא יודע אם באמת אני יכול לקרוא לו אח . כי היו תקופות מסויימות של ריבים ביננו , שבהחלט ראיתי את עצמי מתרחק ממנו וזהו . לגבי אח לא אמורים להרגיש ככה . אז , אמממ It's your call

חחחחחחח יש לי...

הגמל שלי- זה שם כינוי שלו- הוא חבר הכי טוב שלי ושל אחי וטכנית הוא משפחה.... דואג לנו עוזר לנו וגם אנחנו לו. אמא שלי מתה עליו וני ממש אתגעגע עליו כשאני אתגייס...וכמובן משפחה שלי.....

לא אין לי...הכי קרובה אלי אחרי בעלי

זו אחותי אבל אין לי חברה כל כך קרובה.

אין לי עוד אחים

אחותי היא האחת והיחידה בשבילי, והבנאדם שהכי חשוב לי בעולם. אין אף אחד שמשתווה/מתקרב אליה.

יש לי חברה טובה עוד מביה"ס

לה אין אחיות אז היא מחשיבה אותי כ"אחותה". לי יש אחות אבל אני קרובה יותר לחברה. אנחנו לא רבות, אלא תמיד מתייעצות אחת עם השניה ודואגות זו לילדיה של זו. כמו אחיות.

פילפולה

New member
כן..

אחת-שפעם היינו חברות ממש טובות ולמרות שהתרחקנו מבחינת כל המשפחה היא "מאומצת" [עכשיו היא חברה טובה של אחותי]. אבל אחותי הנוספת זו חברה של שנים..ולמרות שלא בכל השנים היינו חברות טובות-בתקופות המשמעותיות [מכיתה ה' בערך] התחלנו לספר הכל...

למעלה