מלחמת הבתים

Lochnar

New member
מלחמת הבתים

היה פשוט ענק. אני אישית מאוד מאוד מאוד נהניתי. גם כי הייתי גנב ופשוט דפקנו את הצורה לכולם. תודה גדולה לאריק ונדב על כל מה שעשו. תודה גם לאושר, מיכאל, תירוש וכל הנאפסים והעושים במלאכה - הארגון היה למופת. אז מה היה? הכל התחיל בישיבה בפונדק, עם פייטן מוזר, מגדת עתידות ופונדקאי צמא לכסף. שיכר (לא סיכר, נדב!) עלה2 מטבעות זהב (קיבלנו רק 3 בתחילת המשחק.....) ולכן ידידי ויסניו נאלץ לגנוב כיכר לחם ובקבוק קוואס מהפונדק בלי שהפונדקאי ישים לב. אח"כ נשלחנו למשימות שונות ומשונות ברחבי היער, כאשר בדרך פגשנו בטרול צמא דם, באורק עם כיריים על הכתפיים, ברוח של לורד מת, ובעוד דברים שונים ומשונים.. בסופו של דבר, כמעט ונשכחו כל הבתים ובעצם המלחמה הייתה בין הגנבים, לבין כל השאר. המשימה האחרונה שלנו היתה להרוג את הרוח באמצעות פגיון מיוחד, ע"י כך לפתוח את שערי העיר בעזרת שירלי, החצוצרה של פופיק, ולהלחם. או לפחות...... זה מה שהאחרים חשבו. לגנבים היה מניע אחר. אנחנו קיבלנו אחוזי רווח מהפונדק, ולא היתה לנו כל סיבה לפתוח את השער. לאחר מיכוח רב עם פופיק, ולמרות שהיו ברשותי רק 15 מטבעות זהב, וניסיתי לשכנע אותו שיש לי עשרים, נמכרה החצוצרה לחצי הוביט חצי אלף (ששיחק, בטו, ממש טוב), ולנו, הגנבים, נשארה רק דרך אחת למנוע את פתיחת השער - הפגיון. הפגיון, שכולם חשבו שנמצא אצל גנבת אחת, ובעוד הם מתחקרים אותה, היא מעבירה אותו אליי, ואני מתחמק. לאחר בערך חצי שעה של חסרות אונים מצד "מחנה השלום", החליטה הגילדה לפתוח במשא ומתן - נחזיר את הפגיון בתמורה להכרה חוקית של הגילדה. וכך, החזרנו את הפגיון, והלכנו כמחנה אחד לשער - זכרו כי אף אחד לא ידע מי גנב ומי לא. בעוד השער נפתח, אף אחד לא שם לב שהגנבים עמדו _מאחורי_ שאר האנשים. השאר נפתח, והפייטן, המנהיג שלנו, צעק "עכשיו!".. מיד ששת הגנבים פתחו במלחמה, שיספו גרונות ותקעו חרבות בלבבות, עד שיצאנו כאשר ידינו על העליונה. כאן נגמר סיפורינו. אני ממש ממש נהניתי. ועוד פעם, תודה לכל מי שהשקיע, ארגן, ועזר. שלא תחשבו שלא שמנו לב.

5נדב

New member
הא!

לא ניראה לי שמשהו שם לב, אבל המחירים התשנו בין איש לאיש. מי שנראה עשיר קיבל מחירים גבוהים מאוד, ומי שנראה עני קיבל סתם מחירים גבוהים. עלמות נאות קיבלו לעיתים יותר תמורת כספם, או שילמו פחות. בכל מקרה אני עדיין עייף, אז אספר חוויות בהזדמנות אחרת. רק שתדעו, זה לא הכאב ברגליים שמפריע לי, זה לא כל שריר ועצם בגוף שכואבים שמפריעים לי, זה לא העובדה שאין לי כוח לכלום שמפריע לי, זה זה שפצעתי את אצבע השלט שלי! איך אני אמור לרבוץ במיטה מול הטלויזיה כשאצבע השלט שלי פצועה?!?!?!? אנשים ספרו חוויות, אני מאוד רוצה לשמוע מה עבר עליכם.

0snath

New member
חזרתי!!!

אוקי אחרי הליכה מיער ירושלים עד בקעה ברגל, הגעה הביתה והתמוטטות על המיטה עד שאחותי התקשרה מה המצב, אני אהיה נאותה לספר לכם איך היה... היה נהדר! רציני שהיה ממש כיף! זה כעיקרון היה הלארפ הראשון שלי (חוץ מעולם האפלה אבל זה היה כמה שעות אחרי שחזרתי מצרפת והייתי שפוכה אז זה לא נחשב) ובאמת שהיה אחלה! האנשים היו כל כך נחמדים וזה הוסיף המון וגם הרול פליי היה ממש טוב... אני הייתי כהנת אלפית מבית סיטריס,בסוף כשכולם עמדו לפני השער רק קונלנד (סטס) ואני ידענו כמעט כל מה שהולך... אחר כל הלכתי לנסות להשיג את שירלי ופתאום קלטתי הכל! כל מה שקורה! רצתי לקרוא לו אבל הוא התעלף מול השער (גאון!!!) ושניה אחרי זה הגנבים התחילו בקונספירציה ורצחו אותי... אאאאאאא זה היה ממש נורא!!! ואני לא אשכח את זה ששני הבתים תכננו ברית נגדנו וחיפשו אותנו בכל מקום להרוג אותנו ופשוט לא מצאו! ואנחנו אפילו לא התחבאנו במיוחד... אז נכון... הפסדנו...אז נכון כולם מתו... אבל בתוך תוכנו כולם יודעים שבית סיטריס היה מנצח לולא גילדת הגנבים והפונדקאי תאב הבצע! יחי בית סיטריס ומאמיניו!

blondaaa

New member
האבן בידי ארונאס!!

ובכן אחרי שהברחתי רוח, רצחתי טרול, הצלתי גנב, וסיפרתי מעשיות גבורה כאלה לכל עובר אורח. אחרי שנשדדתי ע"י 2 גנבים שבטעות פגעתי לאחד בראש (היה חושך מוות) ואז התפלתי והורדתי לעצמי במוח נקפ 1, ואז הוא בא וטבח בי. ואחרי ששכבתי מת בפונדק די הרבה זמן עד ששמתי לב שהפונדקאי לא ממש שם לב, והלכתי אליו שיחיה אותי. ובין כל אלה שאני וחבריי השגנו את אבן הכוח, וחמקנו איתה מתוך הפונדק, מתחת לאפו של הפונדקאי. ואחרי שהלכתי עם צבא ארונאס וטוליוס לרצוח טרול ולקחת קערת נרגילה הגיגע הקטע היותר מוזר של המשחק. אני, החבר הקרוב של ההוביט, ועוד קוסם כולנו מבית ארונאס. החלטנו לשים סוף לשיחות השלום האלו. כל הדיבורים וההסכמים שנעשים ע"י חצי הוביט, עם אויבינו התמידיים הרתיחו את דמינו. הלכנו למקום שבו החבאנו את האבן ואז במשך החצי שעה שההוביט דיבר(ראה הודעת לוכנר) וכולם שתו מרק. אנחנו ניסינו להביא לפידים, נרות, נרות בתוך בקבוקים, נרות בתוך בקבוקים חתוכים ונמסים כדי לקרוא את הכתוב על האבן. כי קודם לכן שמעתי שיש על האבן כיתוב, וגם הפייטן, שהתחזה (או לא התחזה) להיות בן ארונאס אמר שהיא הפתירון לפתוח את השער ולשלוט במלוכה ובממלכה. בקיצור חצי שעה ניסינו לקרוא מה כתוב על האבן ומדי פעם שמעתי כל מיני דברים וכשאנשים התקרבו יותר מדי למקום החיפוש נאלצנו לתקוף אותם ( במיוחד אם הם מבית סיטריס מחופשים לגמדה ולובשים שריון שרשראות מוהאהא). כי לא רצינו שיגלו אותנו. בסוף ויתרנו מהאבן כי הקוסם שבינינו לא הבין מה כתוב שם ובשבילי זה היה נראה כמו מספריים וגם בשביל כל האחרים. אני לא זוכר מה קרה בדיוק אח"כ כל הכרונולוגיה נעלמת אצלי בלארפים והכל מתבלגן. אני זוכר את "הכנופייה" שלנו רודפים אחרי גנבים מפוקפקים וכל פעם חשדנו בכל מיני אנשים, ולכל אורך המשחק ניסיתי לשדוד בני סיטריס וסתם עוברי אורח כדי לקבל כסף לאוכל... אין לי כוח להמשיך פיטי

blondaaa

New member
אחותי המזורגגת

יופי, שלחתי הודעה מהחשבון של אחותי הדפוקה שמסתכלת בפורומים של אופנה

מי אמר שבגריר לא יודעים לשחק?

במילים קצרות - חבר´ה - הייתם גדולים. אבל כהרגלי, אני אפרט יותר... למעשה, המשחק הזה מילא לי את כל החמשוש שקיבלתי ממילואים (כן, כן, אני חוזר מחר בבוקר למעבר רפיח...), ואני לא יכול לחשוב על דרך נפלאה יותר לבלות חמשוש מהמשחק שהיה. למעשה, יותר מזה. באופן גורלי ובלתי מובן לא שמתי לב שמצטלבת לי בתאריך הזה המסיבת יומולדת של השותף שלי, ישי, וכשגיליתי זאת הייתי מלא חרטה ולבטים לגבי מה לעשות. בדיעבד - עשיתי את הדבר הנכון! הרוב המוחלט של כל מי שהגיע היו מחופשים, מושקעים, עם דמויות טובות ורצח בעיניים. היה רק אדם אחד שלא היה מחופש, והיו איזה חמישה שלא הבנתי הרבה על הדמות שלהם. כל השאר - כל הכבוד!!. רמת גילום התפקידים היתה גבוהה מן המצופה, והממוצע הכללי יכול להתחרות גם בגילום תפקידים עמוק של שחקנים ותיקים! חבר´ה - יש לכם במה להתגאות. אין לי הרבה מה לחדש, כי אני לא חושב שהיה מישהו במשחק שלא ידע מי זה רודריק פופיק (וגם בשכונות מיסביב. ...נכון שירלי? ....חחחח...), או כמה עולה שירלי (...ביוקר..
חחח...). חבר´ה - כל הכבוד, הייתם גדולים.

5נדב

New member
אני אמרתי, ואני מתנצל על טעותי

עם קצת SOD, הגרירים שיחקו. ובתור מישהו שישב והקשיב לשיחות מסביב (כמו פונדקאי טוב) היה רול פליי והוא היה טוב. אנשים דיברו בפונדק על נושאים אין פליי, על העולם, על החיים, על כמה שחשוב לפרוץ את השער, ועל מה שהם חושבים שקורה ולמה השער סגור. קבלו ח"ח.

CreepingDeath

New member
שירלי...

אתה רוצה לקנות את שירלי? אם תקנה את שירלי תשלם ביוקר.. אם תשלם ביוקר שירלי תתן לך הרבה... אני מוכנה לתת 15 מטבעות וסלים ג´ים!

CreepingDeath

New member
היה ממש מצויין

היה ממש כיף, במיוחד כי הייתי גנבת :) אין לי כוח כרגע לתאר את כל מה שעשיתי במשחק, אז אני לא. אני רק אודה לכל מי שהיה ועזר לי בקונספירציות.. אתם יודעים מי אתם :). ולסיום, יחי גילדת הגנבים!! :)

dianno

New member
תודה לכולם

אבל הכי הרבה לנדב ואריק שהרימו את כל הסיפור והסבו לאיזה 35 איש הנאה רבה במשך כמה שעות. ותודה לכל השחקנים על משחק טוב והשקעה מעבר למצופה. ותודה לנאפסים; אושר, אילן, תירוש, אנה, סשה, עוד פעם אריק ונדב, (ולי ולי, אל תשכחו אותי...) על מאמצים רבים לכוון משחק שמדי פעם קצת (הרבה) יצא משליטה. כולם היו אחלה. רק דבר אחד- שחקנים נכבדים, שימו יותר לב לנאפסים (או כל אחד אחר שעשוי להגיד/ לעשות משהוא מועיל) - הם האנשים היחידים שיוכלו לעזור לכם לעבור דרך העלילה. ואיפה הפייטן הבטלן הזה, לעזאזל?...

Sern

New member
היה מצויין

באמת, היה אחלה. המיקום היה מצויין (עוד לא יצא לי לשחק באזור לא מישורי, וזה בהחלט היה מעניין).וגם הארגון היה נפלא. הסתובבתי עם קבוצה של אנשים מבית סיטריס שהגדירו את המשחק כ "האר הרציני הראשון שלהם", וללא ספק לא הייתי מנחש זאת בעצמי. אנשים נפלאים אחד אחד. לאחר ישיבה קצרה בפונדק, פגישות חוזרות ונשנות עם הרוח והטרול, ריב עם קבוצה אחרת של שחקנים, הגשת עזרה לגמדה שיכורה, דיונים פילוסופיים על טיבה של ההקרבה והמוות וחקירת שני גנבים, נהרגתי בקרב האחרון. הדבר היחיד שקצת איכזב אותי היה חוסר ההדגשה של ההבדלים בין הבתים. אבל מצד שני, אולי זה לטובה. אף אחד לא אוהב ארים מיליטנטיים. סה"כ, כל הכבוד לאריק ונדב, ולא רק יחסית לאר ראשון. כבר מזמן לא נהנתי ממשחק כל-כך. יש אחלה אנשים בירושלים, עלו והצליחו. ארם.

התארגנות, ותודות!

המטרה של המשחק, למי שזוכר הייתה להעלות את רמת הרול פליי של שחקני התפקידים החיים בירושלים והסביבה - ועלנו לציין שזה עבד, והרבה יותר טוב ממה שתיפינו אפילו! חברה - הייתם פשוט גדולים! הייה רול פליי, והיה רול פליי טוב. היו תחפושות, הייתה השקעה יותר ממה שחשבנו שתהיה! הייה תענוג אמיתי לראות את ירושלים בפעולה ואני חושב שיותר מללמד את הירושלמים לשחק, המשחק הוכיח משהו עבורנו, השחקנים בירושלים וזה שאנחנו על המפה ונשאר בה! אנחנו אוהבים אותכם אנשים, ומכווים להמשך העבודה עמכם. אנחנו גם רוצים להודות ספציפית לאנשים רבים, וזה המקום
----------------------------------------------------------- תודה מיוחדת לאושר, (שבלעדיו המשחק הייה נראה אחרת, אנחנו אוהבים אותך ואת שירלי, כפרה!) תודה מיוחדת לכל הנאפסים - מיכאל, סשה, אנא, תירוש (רוח רוח חסרת רחם בפרדס נפל קוסם), אילן, אושר
תודה רבה אישית מאריק לכל גילדת הגנבים - הייתם גדולים, ואני אוהב אותכם, לשחק בחברתכם הייה תענוג. תודה לכל האנשים שנשארו איתנו בקור ובגשם עד הבוקר - אוסנת, סטאס, אילן, עידו, דניאל, אחותו של אילן (מצטער לא זוכר שם), תודה לאנשים שהגיעו מתל אביב - כולם, וביחוד ארם וגיין, האחת ששיחקה גמדה שיכורה לא על ידי רול-פליי, אלא על ידי ויסקי! זה הייה נהדר! ובקיצור, תודה לכולם, הייה מגניב. אם שכחתי מישהו, ואני יודע ששחכתי אני ממש ממש מצטער
---------------------------------------------------------- הסבר על מה קרה במשחק איןפליי, נביא מאוחר יותר אריק נסיס נדב אנג´ל.

5נדב

New member
הממ...

שכחת את אריה, שגם נשאר עד הבוקר, למרות שלא היה לו איך לחזור למחרת, ועד עכשיו לא ברור לי מה קרה איתו.... אני רוצה להודות לאמא שלי, ולאבא שלי *מוסיקה מתחילה ברקע* לכלב שלי, לחתול... *מוסיקה מתחזקת והקול נבלע, השפתיים ממשיכות לזוז. לבמה עולים אנשים לבושים בחליפות ואוזניות ומלווים את אריק ונדב מהבמה*

godzy

New member
ובמיוחד ל...

אריק שהביא לנו את הגשם. אני ממש רוצה להודות לכל מי ומה ששיכנע אותי להישאר עד הבוקר. עד היום אני משתעל ומנוזל, למרות זאת, היתה חוויה. אבל מה, פעם הבאה אל תשאירו את האורק לבדו כל כך הרבה זמן. הוא ממש השתעמם. וכשאתם כן זוכרים אותו, בואו בכמויות של פחות מעשר כל פעם. ותשאירו לו את המים.

למעלה