מלחמת הכוכבים קקי

מלחמת הכוכבים קקי

נה נה בננה. הפדרציה יותר חזקים והם יכסחו לג´די העלובים את הצורה ודארט וידר הוא פלוץ וקיו יכול לשבור את כוכב המות לחתיכות ופיקארד יותר חתיך מאובי ואן קנובי וג´אר ג´אר בינקס הוא פיפי מסריח וכל מי שאוהב את מלחמת הכוכבים הוא כרוב רקוב ואבא שלי יבוא וירביץ לכם. כן כן רבותי. לזה הגיע הפורום הזה.

Larik

New member
הרשה לי לחלוק על דעתך!

הנה אנו רואים כאן דוגמה מובהקת לכך שהמעריצים של מלחמת כוכבים הרבה יותר מתורבתים ובעלי תכומי השכלה נרחבים ולא כמו הבור ועם הארץ שיש פה לפנינו, אשר מזכיר ילד קטן מכיתה א´. אם נגיד היתה פורצת מלחמה בין הפידרציה של מסע בין כוכבים לבין החברה של מלחמת כוכבים, יתכן היה סיכוי טוב שבחלל הפדרציה תנצח וזאת רק בגלל שיש להם יתרון טכנולוגי לעומת כישורי הטיס המצוינים שיש לחברה של מלחמת כוכבים, אולם על הקרקע ובקרב מגע אין מי שיכול על מלחמת כוכבים. May the Schwartz wotn be with you!

אוי, אתה הורג אותי. בבקשה תמשיך

זה היה ממש טוב. כמעט עשיתי במכנסיים מצחוק. איך אמרת? "תכומי השכלה נרחבים" (אגב, כתיבה כלולה באותם תכומי השכלה רחבים שלך?) "מזכיר ילד קטן"? הרגת אותי מצחוק. ותודה שתמכת בטענותי ע"י דוגמה אישית למופת.

Larik

New member
ממש לא

אולי אני לא דוגמה טוב לזה אבל אני לא אכנע עד שמישהו יצור פה איזה פורום של מלחמת כוכבים

jerri

New member
פתרון פשוט ומהיר

פורום תפוז משוב - צור קשר עם הנהלת הפורומים והם ישקלו פתיחת פורום מתאים בנושא. תוכל גם להעלות זאת כהצעה בפורום עצמו במידה ואתה עצמך לא מעוניין לנהל אותו. כל תכתובת נוספת בנושא ראויה להעשות שם.

ואם זה לא ילך

תמיד תוכל לבקש מתפוז לנהל פורום לאנשים עם תכומי השכלה נרחבים. איך הייתי רוצה לראות את הפרצוף שלהם. סליחה. לא יכולתי להתאפק (תודו שזה התבקש). אני בזה סיימתי את הפארסה הזו. (עד הפארסה הבאה).

Esmena

New member
איך שהזמן רץ....

מה השנה בדיוק? אנחנו עדיין כאן? האמריקאים לא זרקו עלינו גרעינים? ונקניקיות? והקטשופ מה? מי לקח באירווזיון בכלל? מה? מה צ´צניה?

וזוהי תרומתי הצנועה

לדיון המרתק והמאלף בנושא מי יכול לקרוע למי את הצורה בעולמות הבידיוניים שחלקנו מעריצים חלק מהם יותר ממה שהם מעריצים חלק אחר שלהם היא - סטאר וורז, כשמו כן הוא, מדבר על מלחמות טרנס-גלקטיות. עולם המושגים הוא שונה לחלוטין וההתמקדות היא במלחמה (אחת או שתיים או יותר). סטאר טרק (גם כן, כשמו כן הוא) מדבר על הבדלים בין-תרבותיים, על מחקר, מדע, טכנולוגיה ופילוסופיה. התחומים שהוא נוגע בהם ודן בהם הם רחבים הרבה יותר ועמוקים הרבה יותר מאלו של סטאר וורז (והסרט האחרון שלהם בכלל נהייה סבוניה איומה. לא ברור לי מי הטובים, מי הרעים, מי נגד מי, מי יותר חזק. הדבר היחיד הברור זה הפוצי מוצי כל הסרט בין שני הילדודים האלה. נו..) שורה תחתונה - מר לריק שלא מסתדר עם השפה, אולי תלך ללמוד קלינגונית? כי החיזרים הסטאר-וורזים סתם מעווים את הפנים ופולטים הברות לא ברורות, אבל סטאר טרק המציאו שפה שלמה.

*כועסת*

מלחמת הכוכבים הרבה יותר טוב ממסע בין כוכבים הסרטים..והספרים..ובכלל יש לזה יותר עומק ואני אוהבת מאוד את מסע בין כוכבים

My point being

שההשוואה היא חסרת תכלית. זהו וויכוח לשם הוויכוח (לא שלהתווכח זה רע) עדיף כבר לנהל דיון על עם מי מהגברברים של אנטרפרייז היית רוצה להתקע בטורבוליפט בזמן הפסקת חשמל..

Larik

New member
למציא שפה שלמה?

רק אנשים שבאמת יש להםיותר מידי זמן עושים את זה!

Larik

New member
קאפלה

אין לי מושג מה אמרתי עכשיו אבל זה נשמע מוזר, זה מסטאר טרק לא? קלינגונית אם אינני טועה, אפשר בבקשה לדעת מה זה אומר?

DDN

New member
תירגום

קאפלה זה ה LIVE LONG AND PROSPER של הקלינגונים. זה צירוף של "שלום" ו"בהצלחה". וגם טולקין היה משועמם וכתב את האלפית כשפה לכל דבר. . . .

Esmena

New member
או מחכים חודשים באוהלים עד שסרט

יגיע. מצטערת, לרדת לרמה, להפריע לו בשיחה הפורה והמרתקת עם עצמו, להשתמש בביטוי המאותגר- אגואית ושיכלית "חיים" , מה גם בוודאי היו טרקים שעשו את זה, אבל הייתי חייבת.

למעלה