מלחמת המינים אמרתם?

Angel crying

New member
מלחמת המינים אמרתם? ../images/Emo122.gif

זה לבטח יגרור כמה וויכוחים, אבל למה אתם חושבים שעדיף להיות גבר? או אישה? כל רעיון/סיבה/הברקה יתקבלו....
אני אתחיל: מדוע עדיף להיות אישה? 1.אנחנו חושבות רק ע"י איבר אחד. 2.אנחנו חושבות!!! 3.את מבינה את העונג שבשופינג. 4.לא רואים עלייך כשאת נדלקת על מישהו. 5.יש בידייך את היכולת המופלאה להשיג הכל על ידי סקס. 6.אם בא לך להפסיק סקס באמצע, זה לא מלווה בכאבים עזים במפשעה. 7. כשאת שואלת מישהו מה השעה- זה באמת בגלל שאין לך שעון. 8. אחרי הורדת שערות עם שעווה- גם הכלא הסורי לא יצליח להוציא ממך סודות מדינה. 9. הציצי שלך זה בכוונה ולא בדיחה אכזרית של אלוהים. 10. להיות בתולה בגיל 20 זה גורף הערכה ולא חרם סביבתי. 11.כשאנחנו מבטיחות להתקשר- אנחנו גם עושות את זה, ואפילו לפני שהצד השני מאבד כל שמץ של שפיות! 12. אין לנו טקסי מדידה עם סרגל בגיל 16.
13.אין לנו איברים שמתעוררים לפנינו בבוקר. 14.קיימת היכולת להביע רגשות ללא טיפול פסיכיאטרי צמוד. 15.אצלנו הגודל באמת לא קובע. 16.נעלי עקב- את לא מחויבת לגובה בו נולדת. 17. יש לך כמה ימים בחודש, בהן צרחות, קללות, איומי רצח וכל מה שעולה על דעתך- לגיטימי. (תכל'ס!!) 18. נעליים צבאיות זה מושג שלא קיים לגבייך. 19. אם בא לך להתנהג כמו ילדה קטנה, כולם יחשבו שזה חמוד ולא דבילי. 20. פריטי הלבוש שלך כוללים יותר ממכנסיים וחולצה. בנות, אתן מוזמנות להמשיך את הספירה.... בנים, תגובות?

dod_basim

New member
../images/Emo45.gif twigy....

מוכרח להגיד שהצקחת אותי לאללה!!! עלה והצלח המלצר באסים.

jeblesh

New member
למה עדיף ליהיות אישה ? מעניין

1 , אתם חושבות רק מנקודת מבת אחת , אין לכם צורך להיתחשב גם ככה יעשו הכול בשבילכם ואים לא הוא אז אחד אחר יעשה קצת משעמם שמה לא ? 2 , אתם לא צריכות לחשוב , גם ככה לא ישפטו אתכם לפי זה תמשיכו להיתאפר ולסבול , אנחנו נחשוב בשביל כולם , טוב לנו ככה :) 3 , אתם נהנות משופינג פחות או יותר כמו שאפשר ליקנות אתכם אים שופינג ... 4 , לא צריכות ? חחח , לא מסוגלות זה הניסוח הנכון ... 5 , מתיי שגברים יעשו הכול בשביל סקס אתם תיהיו מוכנות לקבלו הכול תמורתו
6 , זה ממש עצוב שמה שחשוב לך בסקס זה היכולת להפסיק אותו באמצע ... 7 , ציינו קודם שאתם לא מתחילות נכון ? , אז יש מיקרים מיוחדים לומר את האמת הם ממש מזקירים את השעילה ששעלת ... ההבדל הכתן הוא שבמיקרה הנשי זות לא קלישאה אילה נחלת הרוב ... 8 , עחוז מעוד כתן מימנו מגיעה לכלא הסורי ... 9 , אלוהים אוהב את הבדיחה הזות , הוא מבצעה אותה על נשים באותה המידה תסמכי עליי :) 10 , ליהיות בטולה בגיל 20 בין אים את ז או נ גורר אחרב תגובה חברתית מסויימת , אבל שיורדים למישור האישי אף אחת לא רוצה בטול ואף אחד לא רוצה בטולה 11 , חחחחח , הצחקת אותי , ממתיי אתם מתקשרות ? 12 , גדלתי אים אחות , אתם מודדות דברים אחרים בגיל 16 ... 13 , 1,0 לבנים
14 , מה זה רגשות ? עוד משהוא שצריך לטפל בו ? , אין לנו קזה ... 15 , שאיהיה לך לבריאות , בשבילי אישה זה כמו לונפארק , שתיהיה כמה שיותר גדולה ושאיהיו הרבה אתרקציות ... 16 , הנעליי עקב זה בשביל להעביר את כעב הגב מימנו אליכם שוב יוצא שבסופו של דבר ה , נ , הם אילה שמתאמצות בשביל ... 17 , צורך אישי שלכם , עדיף פשוט ליהיות גבר ולא לחקות לימים האילה מלחתחילה ... 18 , נעליים צבאיות , תהני מהיתרון הזה שאיהיה לך לבריאות אני לא מדבר על היתרונות בצבא , זה יותר מידיי רע ... נסקם את זה שהצבא שובניסתי ושהנעלים האילה מגיעות אים הרבה פריבילגיות 19 , המממ , אמרנו כבר שאנחנו לא שופטים לפי כולמידה דברים מיותרים ? אחריי הכול אתם אילה שמחליתות לישתוק בשביל היופי ... 20 , תהנו מהשמלות , הם באות אים פתריות וגרויים וואגינלים , תהנו מהגניקולוג רופא אחד פחות ללכת אילב :)

i smile

New member
אנחנו מתאפקים

לא להגיב על מאתיים שגיעוט הכתיב :) כבר 1:0 לנו ...

ואם כבר שגיאות...

אז אתן מתאפקות ולא מתאפקים... אז תבטלי את השער שלכן.. ותוסיפי לנו שניים בתור קנס.. 2:0....

liontamer

New member
המממ....

.אנחנו חושבות רק ע"י איבר אחד. -גם אנחנו. זה פשוט שיש לנו תוסף שלפעמים משבש לנו קצת.... חוצמזה, שהמחשבות שרצות אצלכן בראש, הן כלום לעומת מה שאצלינו משתבש לפעמים... 2.אנחנו חושבות!!! - נו באמת, עם כל החשיבה הזו ואתן עדיין לא יודעות לנהוג? 3.את מבינה את העונג שבשופינג. -גם אנחנו, רק על דברים שמעניינים אותנו, מתי פעם אחרונה נכנסת עם גבר לחנות אופנועים/פלייסטיישן? 4.לא רואים עלייך כשאת נדלקת על מישהו. - מודה, לקחתן בזה... למרות שאפשר לראות במבט שלכן... 5.יש בידייך את היכולת המופלאה להשיג הכל על ידי סקס. - הדדי, הכל שאלה של עד כמה אתה אוהב משולשים... 6.אם בא לך להפסיק סקס באמצע, זה לא מלווה בכאבים עזים במפשעה. -למה לעזאזל להפסיק סקס באמצע? (למרות שהפסקתי פעם, אבל חפיף...) 7. כשאת שואלת מישהו מה השעה- זה באמת בגלל שאין לך שעון. -יש שעון בפלאפון, אז אל... 8. אחרי הורדת שערות עם שעווה- גם הכלא הסורי לא יצליח להוציא ממך סודות מדינה. -הממממ גמני הורדתי, לא כזה נורא כמו שאתן עושות מזה... 9. הציצי שלך זה בכוונה ולא בדיחה אכזרית של אלוהים. -טוב מאד שזה בכוונה, אני אישית מרוצה מאד מהסיפור הזה 10. להיות בתולה בגיל 20 זה גורף הערכה ולא חרם סביבתי. -הערכה איפה? מועצת הפולניות הבינלאומית? זה משהו שהוא אישי, ומשתנה בין אדם לאדם, מה זה משנה מה אחרים חושבים? 11.כשאנחנו מבטיחות להתקשר- אנחנו גם עושות את זה, ואפילו לפני שהצד השני מאבד כל שמץ של שפיות! - גם אם תתקשרו אחרי 2 דקות זה מספיק זמן בשביל לאכול סרטים בכמויות מסחריות, זה הכל תלוי בבטחון שיש לך בצד השני. משהו שמאיזשהי סיבה אתן לא מצטיינות בלהשיג... 12. אין לנו טקסי מדידה עם סרגל בגיל 16. - ברור שלא, בשביל זה יש סרט מדידה... 13.אין לנו איברים שמתעוררים לפנינו בבוקר. -לא יפה ככה לשקר... 14.קיימת היכולת להביע רגשות ללא טיפול פסיכיאטרי צמוד. -תפסיקי לצאת עם כדורגלנים ותראי שיש גם גברים שמסוגלים על זה... 15.אצלנו הגודל באמת לא קובע. -גם אצלינו לא... לא חסרים חבר'ה עם רגל שלישית שלא מסוגלים לכלום... 16.נעלי עקב- את לא מחויבת לגובה בו נולדת. -בחורות יחפות שליטה... 17. יש לך כמה ימים בחודש, בהן צרחות, קללות, איומי רצח וכל מה שעולה על דעתך- לגיטימי. (תכל'ס!!) 18. נעליים צבאיות זה מושג שלא קיים לגבייך. -אני לא חושב שזה טיעון שזה פוליטיקלי קורקט להשתמש בו... גם ככה יש לנו שנה ביציאה אחריכן... 19. אם בא לך להתנהג כמו ילדה קטנה, כולם יחשבו שזה חמוד ולא דבילי. -לא כולם יחשבו שאת ילדה קטנה ויירצו לבעוט בך... 20. פריטי הלבוש שלך כוללים יותר ממכנסיים וחולצה. -סתם מסרבל... וכמה דברים שפספסתן בנות 1.אנחנו יודעים לנהוג 2.יש לנו חוש טכני, ולא צריכים להגיד לנו ללחוץ על הכפתור עם המשולש בשביל לשים סרט 3.אנחנו יודעים לנהוג!! 4. כששואלים אותנו איזה אוטו יש לנו, אנחנו לא אומרים - "אדום" 5. יש הרבה יותר תחומי ספורט לגברים מאשר לנשים... 6.אנחנו יודעים לנהוג! 7. אנחנו לא מדממים בלי לקבל מכות...או כשאתן שורטות, אבל אז זה כבר בסדר... 8.אנחנו יודעים לנהוג. לאון יודע לנהוג

Angel crying

New member
אני חייבת להודות

נקודות טובות ציינת שם... אבל 1.הבנו שאתם "גאים" ביכולת במופלאה שלכם לשבת מאחורי ההגה, אבל לפעמים גם אתם הולכים לאיבוד? ואז? צריך לגמור מיכל וחצי דלק ולהסתובב במעגלים, כי "אני לוקח קיצור דרך! מה את לא מבינה?"... 2.אולי יש לכם ואולי אין לכם חוש טכני.. אין לכם ברירה אלא לפתח אותו כי לנו פשוט אין כוח לתקן הכל בעצמנו.. אז למה לא להשתמש במתנות האל שקיבלנו בסגנון:"אתה יכול בבקשה לעזור לי, יש לי פנצ'ר?" *בקול עמוק וקצת פאפי אייז, וטיפה מחשוף...* 3. תשאל איזה אוטו יש לי, אני לא אגיד לך אדום ואני לא אגיד לך שנוסע... אבל גם לא נראה לי לפתח שיחה בעניין... לדבר על מכוניות ומירוצים כנראה לא מעניין אותנו פשוט.. מאד לגיטימי. 4. יש יותר תחומי ספורט, כי זה הלך החברה של ימינו, עד כמה שזה עצוב כמובן.. אבל יותר ויותר נשים מופיעות במשרות גבוהות וארועי ספורט, אז נא לתת את הכבוד הראוי.. 5. לגבי "המתנה החודשית" שלנו, זה מה שהופך אותנו ליותר מיוחדות.. איזה גבר לא ירוץ לקנות לאשתו אבטיח באמצע הלילה, כי היא קיבלה ועצבנית... חחח כמו ילד טוב... 6. אה, ואנחנו יודעות לנהוג... אתם פשוט לא נותנים הזדמנות לעלות על הכביש, וכשכן מסתובבים שעות באותה הדרך קיצור....... "אל תבקשי הוראות"!

שרימפי

New member
1.

זה קורה בעיקר בתל אביב, בעיר שכל הפניות בה מראות שמאל. חוצמזה, מה יקרה אם ניתן לכן לנווט? המין שהמקום היחיד שהוא יודע למצוא את עצמו ומצליח שלא ללכת לאיבוד("לא!! קסטרו זה ליד הסופרפארם בקומה הראשונה איפה שסבארו!") זה בקניון... 5. איכס, מגעיל. ומספיק גברים יעדיפו לדעתי לישון על הספה. 6. לא נותנים לכן הזדמנות? give me a break
חצי מכן בכלל פוחדות לעלות על הכביש כי הן מבינות את מה שהחצי השני שלכן לא מבין- לנהוג אתן לא יודעות
. אם הייתי מקבל שקל עבור מספר הפעמים שנסעתי עם ידידה שלי או אישה אחרת ברכב והיא כמעט עברה נתיב לתוך רכב אחר לא הייתי מליונר, אבל היו לי כמה אלפיות יפות.

שרימפי

New member
תגובה../images/Emo13.gif

אגיב לחלק רק. 2. יותר מידי, ומציקות לכולנו עם זה. 3. אולי את מתכוונת לזה שאת מבינה את העונג שבלהעניש את החבר שלך ולגרור אותו איתך בזמן שאת עושה פרצופים למראה עם איזו קופסא מכוערת שקנית בENTER בעזריאלי. 4.פיטמות, זה כל מה שאני צריך להגיד. 5.אבל מספיק בחורים יזרקו אותך אחרי סיבוב אחד. מה לעשות, לא כל אחת היא סוס מנצח
6.זו לא סיבה למה עדיף להיות אישה, זה יותר נופל תחת הוכחה שאתן המין המרושע. 7.עלאק. 8.דגדוגים, מסאז' ברגליים ושוקולד. זה כל מה שיש לעשות, ואתן תשפכו את הכל
9.בתור גיי אני יכול לנפץ לך את האשליה, הציצי שלכן הוא אכן בדיחה אכזרית של אלוהים.
10. דווקא מסכים. 11. את מתכוונת אולי- עניין
(אם היה) 12.ובכל זאת אתן המין הכי חסר פרגון ואם יזרקו 4 בנות בחדר למשך יומיים אחר כך יוציאו אותן בחתיכות.(מישהו אמר "אבודים"
) 13.שוב, פטמות. for the all world to see 14. לחשוב יותר מידי ולנתח כל פיפס עד לכדי כאב ראש בגודל התחת של אריק שרון זה לא נחשב להביע רגשות. סתם כאב ראש. חוצמזה, חצי מכן מסתובבות עם הפסיכולוג הצמוד ו/או עם ההומו מחמד שלכן שגם הוא נופל תחת הקטגוריה האוזן הקשבת לכל(פלא שכל כך הרבה אנשים בקהילה
סובלים מכאבי אוזניים
) 15. כן, אלא מידת השעירות שם למעלה ועד לאן הציצים מגיעים(ברכיים, בטן, רגליים, שטוחות) 16.חמודה, נעלי עקב זה לא יתרון. זה שנתנו לכן ללכת עם משהו שגורם לכן לסבול ואת מציגה את זה כאילו זה חיובי לדעתך זה סתם קשקוש, אם כבר אז תגידי פלטפורמות- ובמקרה הזה, אתן סתם נראות מגוכחות. 17. אבל בתור גבר, תמיד מצפים ממך להיות כזה. אז יש לך את כל החודש שמותר לך להיות מגעיל(אם שומעים לפחות את דעת המין הנשי). 18. כן, זה נכון, אבל אם נחשוב על צבא עוד קצת נגלה עובדה מעניינת...רוב הבנות מעלות משהו כמו 10-15 קילו במהלך השירות הצבאי שלהן שאת כולו רובן מבזבזות בהסתובבות בכסא המשרדי המסתובב, תוך קריאות "וייי!" ובליסת קורנפלקס, ביסלי וכל הבא לפה. 19. את חושבת
- לרוב, אתן סתם מעצבנות כשאתן מתנהגות כמו ילדות קטנות או מדברות בלשון זכר וחושבות שזה מזה מגניב. 20. אתן חייבות ללכת עם חזיה אם אתן רוצות שזה לא יגיע לכן לברכיים, ואם אתן לא הולכות עם חזיה- כל העולם יודע וחושב שאתן קלות להשגה
. מספיק גברים הולכים בלי תחתונים, והאמת היא שאף אחד פשוט לא שם לב ולאף אחד לא איכפת.

Cobe Anan

New member
הייתי מגיב..

אבל איזה כיף להיות גבר- החברה פשוט לא דורשת מאיתנו להתאמץ כדי להוכיח את עליונותנו.. פשוט תחשבי מה משותף לרה"מ, לרמטכ"ל, לרוב המנכ"לים, לרוב המוזיקאים (הנחשבים באמת, לא בריטני!), לרוב הספורטאים (התעמלות אומנותית זה ריקוד, לא ספורט!) ואני עוד יכול להמשיך.. פשוט אין צורך לאמץ את האצבעות..

טוב, תגובה ../images/Emo3.gif

1."אנחנו חושבות רק ע"י איבר אחד" - אז כנראה שזה לא מספיק... 2."אנחנו חושבות!!!" את עצמכן בעיקר... 3."את מבינה את העונג שבשופינג." אין צורך בתגובת נגד... 4."לא רואים עלייך כשאת נדלקת על מישהו." ועליי רואים... 5."יש בידייך את היכולת המופלאה להשיג הכל על ידי סקס" - אם את זונה... 6."אם בא לך להפסיק סקס באמצע, זה לא מלווה בכאבים עזים במפשעה" - למה להפסיק? את לא רוצה, אל תתחילי.. יא (ראי 5) 7. "כשאת שואלת מישהו מה השעה - זה באמת בגלל שאין לך שעון" - כבר אסור להיות חברותי בעולם הזה... 8. "אחרי הורדת שערות עם שעווה- גם הכלא הסורי לא יצליח להוציא ממך סודות מדינה" - אתן בהחלט ידועות כשיא הקשיחות.. ("אי! הציפורן"). 9. "הציצי שלך זה בכוונה ולא בדיחה אכזרית של אלוהים" - בכוונה למי...? 10."להיות בתולה בגיל 20 זה גורף הערכה ולא חרם סביבתי" ממש גיבורה... 11.כשאנחנו מבטיחות להתקשר- "אנחנו גם עושות את זה, ואפילו לפני שהצד השני מאבד כל שמץ של שפיות!" באמת? לא יודע, אני עדיין מחכה... 12. "אין לנו טקסי מדידה עם סרגל בגיל 16" - לא כולם עושים את זה. 13."אין לנו איברים שמתעוררים לפנינו בבוקר" - מה רע בשעון מעורר.. 14."קיימת היכולת להביע רגשות ללא טיפול פסיכיאטרי צמוד" - ואצלנו, קיימת היכולת גם לא להביע רגשות, כשזה באמת מעצבן. 15."אצלנו הגודל באמת לא קובע" - הגודל של מה...? 16."נעלי עקב- את לא מחויבת לגובה בו נולדת" - את גם לא מחוייבת להראות מגוחכת ומטופשת... 17. "יש לך כמה ימים בחודש, בהן צרחות, קללות, איומי רצח וכל מה שעולה על דעתך- לגיטימי. (תכל'ס!!)" - תכלס אני לא שם על זה, אנשים יכולים לשלוט בעצמם!!! 18. "נעליים צבאיות זה מושג שלא קיים לגבייך" - לא כולם ג'ובני'ים שיש להם בעיה עם נעליים צבאיות... 19. "אם בא לך להתנהג כמו ילדה קטנה, כולם יחשבו שזה חמוד ולא דבילי" - אם בא לך להתנהג כמו ילדה קטנה, כולם יחשבו שזה מעצבן ודבילי ! 20. "פריטי הלבוש שלך כוללים יותר ממכנסיים וחולצה" - עוד ביטוי לשיא התחכום הנשי, אתן ממש מהנדסות טילים...

כמה תגובות אליך אחי

4. לא רואים עליך כשאתה ממש נדלק? זה רק אומר שיש לך בעיה רפואית אחי חחחח... 6. לא הבנתי, היא זונה אם היא מפסיקה סקס באמצע? את היסודי כבר עברת? 11. אל תתגאה בזה שבחורות לא מתקשרות אליך.. 13. שעון מעורר זה איבר? וואלה? 14. לא יודע אחי, אני גבר ואני מביע רגשות. 17. אתה כנראה לא יכול שלוט על עצמך (ראה סעיף 6). לא יודע בקשר אליך, אבל כשחברה שלי במחזור אני שותק לה אם היא מתעצבנת, זכותה כשיש לה כאבים חזקים כל חודש. 18. וואלה אחי אני מתגייס לצנחנים ואני לא מת על נעליים צבאיות. 20. מה אתה קשור?

TheWhiteTigris

New member
גם אני רוצה להגיב כמו רוב האנשים

במקום להתאמץ בעצמי וליצור רשימה חדשה
ואם כבר לא ממש להתאמץ - יש כבר תשובות בתגובות קודמות כך שלא אענה על על הסעיפים... 1) אנחנו חושבות רק ע"י איבר אחד - זה רק נדמה לכן. אחרי הכל, נשים לא יודעות שקיים מושג - היגיון. והיגיון הוא חלק מהליך החשיבה. אם אין היגיון - אין חשיבה. 2) ע"ע סעיף 1. 3) גברים יכולים להבין אם הם ירצו להתעלם מההיגיון שאחרי שופינג מטורף יש חור בכיס - וזה יכניס אותך לצרות אח"כ, כשתזדקקי באמת לכסף. 4) רואים גם רואים. אחרי הכל, עם כל הצער שאת מרגישה בעיניין, אתן בכ"ז בנות אנוש. 5) וגברים יכולים להשיג הכל דרך הכסף. כן, כולל ת'נשים עצמן. 7) זה לא עצוב שאין לך כסף לקנות שעון מסכן?... 8) אני אוותר על זכות עינויים זו, על כל יתרונותיה.
9) אני בהחלט מעדיף שזה יהיה היתרון שלכן... 13) נכון. אבל גם אין לכן גם את עיניין של חלום רטוב, שחוץ מהתוצאה הסופית המלוכלכת - כולו תענוג. 14) וכך את נחשפת בקלילות להתקפות ופגיעות. בגלל זה אתן מתייחסות אחת לשניה כאל כלבות. כי אתן יודעות מה כל אחד מרגישה. 16) זה יתרון? לנסות לשבור את הרגליים ואת הקרסוליים רק בשביל גובה שרואים בבירור שהוא מזוייף?... אנחנו גבוהים טבעי. 17) לנו מתי שמתחשק אנחנו יכולים לצרוח ולקלל. אנחנו לא צריכים מחזור וכאבים בשביל זה
19) כשאתן מתנהגות כמו קרציות קטנות ודביליות, אז מה מוסיף או גורע גם לבוש מגוחך וילדותי?

merav0merav

New member
לכל הבנים שענו....../images/Emo127.gif

אתם נשמעים ממש מרירים, חברים. הבחורים שעונים נשמעים ממש טעונים רגשית. רק תתני להם הזדמנות להכנס בך. מילולית הכוונה. אגב, עם כל הביטחון שלכם בכביש לא פלא שמחקרים אומרים שאצלכם רוב תאונות הדרכים קורות. ולא כל הבנות ביצ'יות. שימו 4 בנות בחדר והם יהיו חברות טובות, שימו 4 בנים בלדר הם יהפכו לאוייבים זה עניין של אופי. השורה התחתונה גברים המין החזק, נשים המין החכם (והיפה).

למעלה