מלחמת המינים - התחלות

BigFatBaby1

New member
מלחמת המינים - התחלות

למה נשים לא מתחילות עם גברים בכמות ובתדירות שגברים מתחילים עם נשים? מה? כאילו נורמות חברתיות? ביישנות? נראה לכן מקובל ש"הגבר צריך לעשות את הצעד הראשון"? ואיפה לעזאזל האישה המודרנית שתבוא ותתחיל איתי במקום לעשות לי עיניים שעתיים וחצי במסיבה ולחכות (לשווא) שאני אאזור אומץ וגש אליה???

Bassman

New member
לפני עדר ה"זה בכלל לא נכון" אני אתן

לך טיפ שלי... אל תחפש את הצעד הראשון מהן. כמה שבחורה (ושוב אני מכליל כי הכללות צודקות ברוב הפעמים-אז אל תגידו לי שאני טועה לפעמים) לא תקרין לכולם שהיא פמניסטית מאגניבה היא עדיין תצפה שאתה תתחיל איתה (וגם תשלם בדייט הראשון. עדיף עם טיפ גדול כי "גם אני הייתי פעם מלצרית") תפתח את הבטחון העצמי שלך תגיע למצב שאתה מבין שבמקרה הכי הכי הכי גרוע תקבל לא אפשר לחשוב
אל תתן להן לחכות לשווא... לך תציג את עצמך "שלום אני X" אל תנסה להיות שנון מדי תהיה אמיתי- "שמעי, ראיתי אותך ליד הבר ואת נראית לי בחורה ממש אחלה" רובן יהנו מהשינוי המרענן אחרי עשרות הערסים עם ה"תגידי בובה זה כאב?" או המתוחכמים עם "אז מה את ח ושבת על שייקספיר?" בהצלחה! ארבל.

Jinx007

New member
נכון מאוד...

הדבר שהנשים מעדיפות הכי זה גבר ישיר..
עכשיו, זה לא שכל הנשים ביישניות ולא מתחילות עם גברים..אתה פשוט צריך לחפש אותן במקומות הנכונים. בחורה שיוצאת למסיבה לא מצפה להכיר שם מישהו. בחורה כזאת יוצאת לעשות חיים, והיא יודעת איזה טיפוסים מסתובבים במסיבות עד אור הבוקר (לא להתנפל עלי). כלומר, אם היא מחפשת בחור שמסתובב כל שני וחמישי במסיבות אז היא תלך למועדון.. אם אתה רוצה לאכול גלידה אז אל תחפש אותה בחורף...(דימוי מעניין חחח..) ו-לדעתי, אין שומדבר רע בבחורה שמתחילה עם מישהו. להפך, אני עושה את בעצמי אם אני מעוניינת...
בקיצור, צריך לחפש במקומות הנכונים.

BigFatBaby1

New member
זה לא שאני לא מתחיל עם בחורות

אני פשוט מתחיל עם בחורות שלא שמות עלי או אלו שעוד לא קלטו אותי... כי תכלס ברגע שאני קולט מישהי ששמה עלי עין ומחכה שאני אגש אליה, אז זה מוריד לי את כל החשק כי אני מבין שאנחנו במן משחק כזה בראש שלה... אני פשוט עדיין לא מבין מה הבעיה בלגשת לגבר... זה לא משםיל כלפיכן הבנות אלא להיפך, זה מראה שאתן בוגרות מספיק ובעלות דעה אישית ולא כמו כבשים...

TheWhiteTigris

New member
עשיתי איזה סקרון קטנטן

ושאלתי כמה בנות על דעתן בעיניין זה. מעטות ממש מהן אמרו: "אני דווקא מתחילה פה ושם עם בן". יותר בנות ענו: "לי אין אומץ אבל אני מעריכה את אלה שיש להם אומץ" (רק אני חושב שזה משפט מפגר?) והרוב ענו: "אני נראית לך עד כדי כך מסכנה וחסרת חיים שאלך ואשפיל את עצמי בלהתחיל עם בן?" (מיותר לציין שהייתי בהלם טוטאלי לשמע התגובה הזאת, ומחיתי על כך, וכמובן שזה לא עזר) בקיצר אחי, צ'כח מזה. העול עדיין עלינו.

Cobe Anan

New member
לגבי השלישית...

היית צריך לשאול אותה אם היא חושבת שקיים בכלל בחור כל-כך נואש וחסר חיים שיתחיל עם פוסטמה כמוה... איכס, לבנות כאלה באמת מגיע להרוויח פחות, לא לנהוג, לא להצביע, ובאופן כללי לא לצאת מהמטבח!

ת מ ו ז

New member
חח אני דווקא מכירה הרבה נשים

שמתחילות אם גברים וגם אני מתחיהל אם גברים כך שזה תלוי בבחורה. יש ויש אני מכירה מלא גברים שבחיים לא יעיזו להתחיל אם בנות, זה אורמ שכל הגברים ככה?

VampirGirl

New member
אין לי נושא....מה לעשות- תתגברו!

הסיבה לזה היא שגברים ונשים נתפסים אחרת ע"י החברה. כרגע הגברים הם יותר אגרסיביים והנשים יותר מעודנות. אני יודעת שאני עושה הכללה אבל מה לעשות ככה זה היום. אז מן הראוי שהאגרסיבי יתחיל עם הבחורה...

פולני

New member
דעתי...

ראשית, גברים ונשים אינם שווים. פאקט, עובדה, עם אילנה דיין. בטבע, יש בהחלט הבדל בין המינים בצד היוזם, הצד המתגנדר, הצד הבורר. האמת היא ששם בד"כ זה הפוך - הזכרים מתגנדרים, אבל הם גם המחזרים. לכן, באופן בסיסי, לא מחייב שיהיה שויון בין המינים בזה... שנית, פה מתחילה בעייה בעיקר אצל אלה שדורשים שויון. למשל, בנות שחושבות שגברים צריכים לנקות, לבשל, וכו', מטעמי שוויון בין המינים. הן גם חושבות שהמשכורות של בנות ובנים צריכות להיות שוות, שהן יכולות להיות בכל התפקידים בצבא וכו'. אני לא נגד שוויון. אני חושב שיש אמנם הבדלים בין נשים וגברים, אבל וודאי שיש דברים רבים בהם ההבדלים אינם חשובים, או אינם רלוונטיים. אבל, מי שרוצה שיוויון, מן הראוי שתדע להתחיל עם גבר, ולא תצפה שהוא יעשה זאת. גם כאן שוויון. די לצביעות! או שאת בעד שוויון, או שאת מכירה בשוני בין המינים. אבל לא מקובלת עלי הצביעות של "מתי שנוח לך" את בצד זה או אחר...

תראה...

נשים רוצות אחד עם קצת ביטחון.. לפחות קצת.. הרי בסופו של דבר.. אחרי כל הבלה בלה בלה.. יש סיכוי שתגיעו למיטה.. ושם אם אין לך ביטחון.. הרי אתה צריך לזיין אותה ולא היא אותך.. קיצר אין מה לעשות תמיד יש את אלה שקצת שונות מהאחרות ואלה עם יותר ביטחון ועם ראש סבבה שיכולות להתחיל איתך אבל כמו שרוב הגברים יותר גבוהים מרוב הנשים.. אז ככה זה ואין מה לעשות.. זה תוצר של שנים ארוכות של שליטה של הגברים ודיכוי הנשים.. הרי רק לפני כמה עשרות שנים הן בכלל קיבלו זכות הצבעה ויש מדינות שגם זה עדיין בגדר חלום רחוק... קיצר תתמודד...!! אלה החיים אין מה לעשות....

למעלה