מלחמת המינים
שלום לחברי הפורום. אני גולש קבוע בפורום "ישראל ברוסית". לפני כמה זמן העלתה אחת הגולשות בפורום קביעה לגבי גברים שמאוד קוממה אותי. מאחר ולדון עם אותה גולשת בעניין בלתי אפשרי (מסיבות פורומיות פנימיות) רציתי לקבל דעות על הקביעה מאנשים שמבינים בזה. העלתי את הנושא גם בפורום פסיכולוגיה (העניין הוא כן פסיכולוגי) אבל לא זכיתי שם לאישור או שלילת העניין. חושב לי להדגיש כי הדברים שהוצגו אצלנו לדעתי מאוד מקוממים אבל אני מבקש להתייחס אליהם באובייקטיביות כי הכוונה שלי היא לא ליצור מלחמה על גבי הפורום הזה
להלן הקביעה- הגבר אינו יכול להשלים את האשה כל עוד הוא חש נעלה עליה, וכ-99 אחוז מן הגברים אכן חשים כך. יתר על כן, כמעט כל חיי הגבר סובבים סביב השפלת האשה והוכחת עליונותו. זאת למעשה גם הסיבה שהוא אובססיבי לגבי סקס, הרי ששם הוא יכול להפגין מצד אחד את עוצמתו שלו ומצד שני את כניעתה של האשה. בין זה לזאת עומד הילד, שבתור יצור קטן ופגיע גם הוא נתון אל שלטונו השובניסטי של הגבר. האב מאמין שעוצמתו היא שנתנה חיים בילד, ולכן האחרון חייב לסגוד אל אביו ולהקדיש את כל חייו למען טיפוח גאוותו של זה. אם להכנס לפסיכולוגיה פשוטה אז הרי שהילד גם מסמל את הקסם הנשי(הרי שרק האשה יכולה להכנס להיריון), מה שגורם לגבר לסלוד ממנו ולהשפילו. בסופו של דבר הגבר לא חש עליונות רק על האשה, אלא על כולם(בין היתר גברים אחרים). לכל אורך ההיסטוריה הגבר התאפיין באנוכיות ונצלנות, כאשר האשה התאפיינה באחווה ואהבה הדדית. מכאן שהגבר מזוהה עם הימין החברתי והנץ המדיני, והאשה לעומת זאת עם השמאל החברתי והיונה המדינית.
שלום לחברי הפורום. אני גולש קבוע בפורום "ישראל ברוסית". לפני כמה זמן העלתה אחת הגולשות בפורום קביעה לגבי גברים שמאוד קוממה אותי. מאחר ולדון עם אותה גולשת בעניין בלתי אפשרי (מסיבות פורומיות פנימיות) רציתי לקבל דעות על הקביעה מאנשים שמבינים בזה. העלתי את הנושא גם בפורום פסיכולוגיה (העניין הוא כן פסיכולוגי) אבל לא זכיתי שם לאישור או שלילת העניין. חושב לי להדגיש כי הדברים שהוצגו אצלנו לדעתי מאוד מקוממים אבל אני מבקש להתייחס אליהם באובייקטיביות כי הכוונה שלי היא לא ליצור מלחמה על גבי הפורום הזה