מלחמת המינים

מלחמת המינים

כגבר לאשה אני תמיד מפסיד לה היופי והחוכמה ,תמיד. ואם יש מי שחושב אחרת שיראה כמה פעמים היא גומרת. אישה מסובבת גבר על אצבעה הקטנה ועושה זאת ללא מאמץ ,ואף בהנאה. ולא יעזרו כל המילים ואף לא כל מיני דילים. נשים מנהלות את העולם בפועל זו המציאות וזה הגורל. כגבר אני מודה בעובדות ולא יוצא להפסיד לנשים במלחמות. אם יש כאן גבר אמיתי שחושב שיצליח יספר לכלם ,זה לא יקרה ,אני מבטיח.

Jinx007

New member
איזה יפה..../images/Emo9.gif

אהבתי..

Cobe Anan

New member
כ*גבר*?...

אחרי שקראתי- אני כבר לא הכי בטוח בגבריותך, גבר...

מי הוא הגבר?

גבר אמיתי הוא אדם שיודע לכבד את עצמו ובמיוחד אשה אני נשוי אב לילדים,כך שהוכחת הגבריות לא עלי חלה. ונהפוך הוא אין ממש מלחמה בין המינים. גברים ונשים משלימים האחד את השני ,והם כזוג מהווים שלמות אחת יציבה. מאחורי כל גבר מצליח עומדת אשה חביבה ותומכת . גבריותו האמיתית של גבר מעבר לתכונותיו הגופנית, היא להביא פרחים לאשה, לפתוח למענה את הדלת ברכב ובכל מקום. ובנוסף קיראו גברברים והפנימו:: אישה זריזה מסוגלת לעשות כל עבודה, גבר יכול לעשות מה שלמד. אשה המחפשתגבר מושך,מצחיק,פיקח,רגיש, סקסי,רומנטי ומבודר,צריכה ללכת לקולנוע. נשים חכמות מן הגברים כי הן יודעות פחות ומבינות יותר. נשים מעדיפות דברים פשוטים בחיים ,למשל גברים. נשים החושבות שבעליהן הם מלאכים הן אלמנות. בדרך כלל בוחרת האשה את הגבר שיבחר בה. הנשים נוצרו כדי שיאהבון ,לא כדי שיבינו אותן. אני מאושר שאינני אשה ,אחרת הייתי צריך להנשא לגבר מה תגידו גברים ידידי?.

Jinx007

New member
וואו..מעולם לא פגשתי גבר

שיכול לנסח את זה בצורה כ"כ מושלמת...
אישתך בטח מאושרת..

הניסוח המושלם

אותו ניסוח בהיר צלול חכם ומאוד "נוגע" ,השאלתי אותו מאנשים שעברו משהו בחיים ,אני לא מעוניין בכתרים לא לי . אם מחליפים דעות או אפילו יש ויכוח או פולמוס ,מיותר לדעתי לכתוב גבר מעפן ,או מתרפס בפני נקבות.סגנון כתיבה כזה מעיד כאלף עדים על אופי קלוקל ,מוגבלות ,רדידות מחשבתית ,ובנוסף מוריד הכותב מערך עצמו . אך אני מושיט יד וקורא לתרבות ויכוח לגופו של עניין ,ולא לגופו של אדם. אשתי מאושרת ,אך כמו בחיי כל זוג נשוי ,יש עליות וירידות לאורך חיי הנישואין,ומי שלא נשוי ,יכול להביע דעה ,אך לדעת איך זה באמת ,רק אדם נשוי יוכל להעביר את המידע המלא ,ללא כחל וסרק,וגם זה שונה מזוג לזוג כמרחק מזרח ממערב.

אוף....!!!

נמאס לי כבר מכל הגברים המאפנים האלה שמתרפסים למין השני... מי שמנהל את העולם כל הנשיאים וראשי הממשלות כמעט בכל העולם הם גברים........!!!! ראש הממשלה היחידה שהייתה לנו במדינה כמעט הביאה עלינו את חורבן בית המקדש השלישי.... כל המנהלים הבכירים במשק הם גברים... בצבא אין בחורה בדרגת אלוף...!!! מתי אישה המציאה משהו חשוב.....???????????????? בעולם הערבי הן בכלל לא יוצאות מהבית בלי גבר ובלי רעלות... הדבר היחיד שנראה לי שבו נשים שולטות זה במקווה... חחחחחח ברוך שלא עשני אישה....!!!! הכל נאמר בו בהומור למרות שהדברים נכונים... לא לרתוח...

TheWhiteTigris

New member
בקשר למשפט

"ראש הממשלה היחידה שהייתה לנו במדינה כמעט הביאה עלינו את חורבן בית המקדש השלישי...." זה בגלל שהיא לא הייתה גנרלית, ועם כל הכבוד לה, הגנרלים הם אלה שמבינים בצבא. ולכן אני ממש לא מסכים אם האמירות כיום: "לשים קץ לשלטון הגנרלים". אני אעדיף שגנרל(ית) יעמדו בראש המדינה כל עוד יש איום ביטחוני עליה. כשנחיה כמו שוויץ, לא תהיה לי בעיה שלא-גנרל יעמוד בראשות הממשלה.

ת מ ו ז

New member
בגלל זה העולם ניראה כמו שהוא ניראה

אם האנרגיות היו שוות כל המלחמות האלו לא היו קורות, להזכיר לך מדוע כל מלחמה ומלחמה התרכשה? מה הסיבה העיקרית לקח? האגו הגברי. אם נשים היו מנהלות את העולם העולם היה ניראה אחרת. והדיכוי הנשי בעולם הערבי הוא לא מעלה טובה להפך הוא מראה תוצאה שלו תיראה מה שקורה שם. אויש וממש כל הודעה מחדש אתה מראה יל עד כמה הרמה שלך רדודה וכמה אתה חסר ביטחון, מה קרה ילד סבלת מדיכוי נשי בילדותך? בכל צחוק יש טיפת אמת והצחוק שלך בכלל אל מבדר אף אחד וביחוד לא אותי.

Piren

New member
אם כבר אז לא לזיין בשכל

אי אפשר לקטלג את כל המלחמות אי פעם לאגו גברי.. סתם שתדעי.. בין המלחמות היותר "מפורסמות" בהיסטוריה (לדוגמה שליטת אלכסנדר על המזרח התיכון) היו למען נשים (קליאופטרה לא היתה טלית שכולה תכלת בעצמה... היא היתה שליטה אכזרית ומניפולטיבית.. לא ממש הזיכרונות שיש ממנה היום, סרטים מצויירים נוטים לעוות את המציאות) לא מעט ממלחמות אנגליה היו בגלל\עקב דרישת נשים (מלכות אנגליה) ולא דווקא אגו גברי... האמונה שנשים רק יודעות להשליט סדר ושלום בעולם היא שוביניסטית ופשוט לא נכונה בעליל.. אני חושב שכבר בעבר נתתי פה לינק לשליטה של מדינה אסיאתית (שאינני זוכר איזו) אשר היתה פותחת מלחמה עם כל אחד ואחד העמים מסביבה (פשוט תעשי חיפוש באינטרנט על הנשים הכי נוראיות בהסיטוריה) בהתחשב בזה שהאגו הנשי אינו קטן מן הגברי, אשה בשילטון לא תהיה שונה כלל מגבר בשילטון.. היכולת של נשים להשתלח אחת על השניה בגלל חולצה במבצע, הוא הערה שנתנו לה על התספורת, אינה מעידה לטובה... במקום לקטרג בכל כך קלות את המין הנשי כסובלני ודורש שלום, תבדקי האם יש אמת בדבר.. אולי קצת תסתכלי לתוך המריבות בחיים שלך ושל ידידות שלך. אין ספק שגברים נוטים יותר לאלימות, אבל יכולת ניהול מדינות אינו קשור לזה. שובניסטית.

קטריס

New member
או, בניסוח פשוט יותר

עדיף בעיות עם נקבות מאשר מחסור בנקבות

Bassman

New member
חחחח

כגבר לגבר אתה אידיוט חושב לתפוס זיון עם כמה שורות המראה המתרפס לא באמת עובד עכשיו תצא מזה או שיפול עליך פטיש כבד אישה שאותי תנסה לסובב תמצא את עצמה עם לב דואב גומרות הרבה אבל רק מעטות וגם אז זה לוקח שעות המילים לא יעזרו? אז כדי שתשתוק חושב שאם תשתחווה בנות יחשבו שאתה מתוק נשים חושבות שמהפכה הפמניסטית הייתה לטובתן תסתכלו מסביב- דפקנו אותן הן עובדות ועדיין צריכות לגדל ילד מסכן שעל הרצפה זוחל עכשיו אין שקט כשהגבר בעבודה פתאום יש לו"ז, לפחות באותה מידה במקום לשבת בבית ולראות פרסומות יוצאות לעבוד (ולא רק זונות) אני במקומכן הייתי מוותר לא לצאת לעבוד-בבית להשאר לתת לו לעבוד בשבילכן אבל כנראה שזה לא מתאים לכבודכן אז לפני שאתה מחליט לשרוף חזיות ולהלל בקול את כל הבנות תשב קצת בבית, כנראה לבד ומסכן תשב ותחשוב-אם אתה בן ואם אתה לא, אולי תשקול לצאת לרחוב ולצעוק בקול "שמעו חבר'ה, אני מרגל שתול חבל רק שעדיין נשארתי בתול" ותבין שלפעמים לחרוז זה לא הכל כדי למצוא בחורה-צריך להיות גדול לדעת לדבר ולא לחשוב יותר מדי להיות עצמך-להשתנות זה לא כדאי אז נכון צריך להתאמץ להיות מעניין אבל זה עדיף על לשבת בבית ולאונן סליחה ומחילה תקבל מהגברים אם עכשיו תבקש סליחה על הדברים ואם תיכשל או תנסה ותפשל אל תתפלא למצוא את עצמך מבשל ויושב בסלון מטאטא אבק במקום עם חברים לראות איזה משחק ארבל.

מ א י ה 23

New member
פעם אחת ולתמיד..

אין לי ולחברותיי בעיה לגמור.. לא לוקח לי שעות - לוקח לי דקות ,אולי יותר מהר ממך .(אולי אם הבחורה הבאה שתשכב איתך לא תהיה מנומסת, תגמור ומייד תגיד " טוב מיציתי" ותשאיר אותך עם כאב ביצים היא תבהיר לך את הפואנטה..) כבר הוכח שהאורגזמה שלנו נמשכת יותר, מענגת יותר ומה לעשות- גם יכולה לחזור על עצמה שוב ושוב ולהגיע לשיאים (בזמן שאתם מתפרקים מסכנים אחרי גמירה אחת של חצי שנייה...) אז יאללה כבר עם עניין הסקס! תתבגרו!

Astridּ

New member
הא, מלחמת מין..

כן אנחנו מסכנות, נשארות בבית עובדות כרעיות וחלקנו מנצלות כל תעלול מחשוף קטן, דוגמנית מחוץ למסלול לשניכם נקודות מעולות רק חבל שהן לא מופנות לכתובות הנכונות כל אחד מכם בדרך שלו מנסה להתרפס או להיות גבר שהוא לא בסך הכל לכולכם את לפחות אחת מאותה המטרה להכניס גולשת [אחת או שתיים] למיטה אני לא חורזת, לעזעזל אני גרועה אני בטוחה שאתם מסכימים, אין לי מושג למה אני ממשיכה אבל דבר אחרון אני ממליצה- כשפעם הבאה תנסו לתפוס זיון מאוד כדאי שתשאירו את הכינוי הוירטואלי שלכם בסינון

למעלה