מלחמת הנפש, מלחמה ארורה

מלחמת הנפש, מלחמה ארורה ../images/Emo58.gif

מלחמות הנפש מלחמת התשה ארורה זאת מלחמה שאיין בה מעצורים או רגע אחד של מנוחה היא מתרחשת יום יום , שעה שעה לפעמים גם רגע רגע, מלחמות נוראיות אלו יוצרים (אצלי) חוסר שפיות מחשבות רצחניות שאם אכנע להן , ליותר מכמה רגעים אביא את קיצי עליי ואני יודע עוד לא הגיע היום לשלוותי האחרונה ואני מנסה לשרוד , נאחז בשיינים כל יום , כל ערב מנסה לא לאבד תקווה חושב על מחר , אומר עוד לא מאוחר לשינוי אפילו הכי קטן שיכול להביא לצמיחה גדולה לפעמים אלו מלחמות נוראיות ביותר , מרגישים את הכאב שקורע מבפנים מרגישים אייך הוא הורס את הנפש הכאב הנפשי שמורכב מהרבה עצבויות קטנות שבאות והופכות לכדור מתגלגל ענקי של טראומות יום יומיות לפעמים הכאב הוא כל כך חזק שאתה לא רוצה לראות את מחר שאני נלחם , על ההישרדות שלי אפילו עוד יום אני רואה בתוך תוכי , את זרמי הכוחות הנפשיים הטובים שיש לי להגנה על הבית מפני האויב האכזרי הזה , חסר הרחמים, הברוטלי ששמו: גנרל דכאון גנרל ללא פשרות ורחמים הוא , נושא בכליו הרס ואבדון אני צריך לגייס הרבה כוחות כדי לנצח אותו מערך מלחמה של ממש , הכוחות שבי נקראים לדגל להגן על הבית והמיקלט הפנימי לפעמים אני מגן על עצמי לבד , בלית ברירה שום כוחות של מישהו אחר לא באים ועוזרים לי ולפעמים הכוחות החלשים שלי קצת נסוגים (אז בדרך כלל אני פורש לישון אבל לא מרים ידיים) הם נסוגים כדי להגן בעוצמה חזקה יותר אחרי מנוחה קלה אני ניקרא להגן על עצמי , בכוחות סערת קרב, תוך כדי סופות אש של מלחמה בלתי פוסקת לנצח את הכאב וההשפלה והאכזבות והאנשים הקשים שבדרך והחיים המעייפים לכשעצמם נלחם, תילחם אני אומר לעצמי עוד לא הובסתי זה עוד לא אבוד החיים עוברים , המלחמה נמשכת , ואולי המלחמה הקשה הזאת תתרכך קצת עם הזמן צריך להילחם בכל הכוח, עם כל כוחות האלטילריה שיש בי להילחם בזה באגרוף של ברזל , להכות את זה חזק , לשבור את זה וצריך לפעמים לעשות את זה מדיי יום זהו המאבק לנצח, אסור לי לרחם על הפולשים לנפשי , אם יהרסו אותה ויכבשו אותה , יחרב גם גופי הפיזי, אני מניח מערכת העצבים תקרוס ומערכת ההגנה האנטי בקטיראלית (נכתב בהקשר לפרשת החיידק האלים) אבל מה יותר אלים מהכאב הפנימי שלי מה? אני ניקרא שוב לדגל , להגן על עצמי על ביתי על מבצרי אני!

Hosh17

New member
הוא פשוט חמוד

מעניין מה הוא מספר עלינו
וכל כך מתאים לו לבקש הנחה בטענה על השואה חחחחחחחחחחחח זה כזה אביב.

LightbuIb sun

New member
כן ולא.

יש שאומרים שהומור הוא דרך להביע את המציאות בדרך שלא תישפט עליה. ככה שאני בטוח שה"בקשה" שלו באה מתוך הומור שחור וכו', אבל אני גם בטוח שיש בו רגשות שנורא רוצות נקמה ופיצוי. ככה כל אדם

ממש לא נכון

לא ככה כל אדם , אני לא ככה ומאביב (לא ממש ברור למה) אני מצפה שלא להיות ככה. רגשות של טינה ונקמה באופן כללי ,הביאו את המין האנושי למקומות נוראים . ורגשות זכאות בגלל השואה , באופן פרטני , העינקו במשך שנים מעיין לגיטמציה לצבא הישראלי ולממשלה הישראלית לעשות דברים נוראים כלפי הלאום הפלסטינאי , תחת הטוענה ש " אם אנחנו לא רוצה שתהיה עוד שואה אנחנו חייבים להלחם בהם" .

סתם עוד אחת מהיציאות שלו מאלו

שכנראה הוא פשוט לא מסוגל לשמור לעצמו...אני במקום המוכר הייתי עושה לו הנחה למה הייתי נקרעת מצחוק,טוב אבל אין להם חוש הומור לנאצים האלה שילכו להזדיין

מעיין51

New member
כייף לו..

,(הליל ןושיאב תולובגה ןיב חרבומש הירגלובמ לגרמ ומכ הארנש ןמלטיממ ץוח) הצחיק אותי......

נקבל את המסר מאביב באהבה../images/Emo23.gif

למרות שהצלילים שצורמים (לפחות לי) מהכתבה בערוץ 2 אולפן שישי שלהופיע מול קהל ישראלי זה כבר מעפן ואני יודע שאביב בטח לא התכוון אליי לפחות זה היה קצת מעליב נקבל את מיכתבו באהבה כנה ואמיתית מוכרחים לתת לו עוד הזדמנות לחזור אלינו בחזרה,,,, ואנחנו שמחים כך אני מקווה שטוב לו שם במסע ההופעות שלו ישראל,

../images/Emo112.gif../images/Emo110.gifממש נהנתי לקרוא

את המכתב. כל כך מתאים לאביב לבקש הנחה בברלין בגלל שהוא יהודי, נראה לי שגם אני הייתי עושה זאת אם הייתי בברלין.

galush29

New member
אני שמחה בשביל אביב

שהסיבוב הופעות הצליח[לפחות ביינתים,דיי לקראת סיום] וזה.. אחלה מכתב,נותן הרגשה טובה כזו ולא מובנת[נו בטח זה רק אני והשטויות שליXD] אגב,לא הייתי כאן איזה שבוע[אולי קצת פחות],חזרתי=]

mayan d11

New member
איזה מלך! ../images/Emo140.gif

חחח עם מיטלמן וההנחה על השואה חחח

מוזר לי שמיטלמן דווקא

מוזר לי שמיטלמן דווקא נגן בלהקת רוק רצינית כי הוא יותר מדיי מזוהה בשבילי עם כוכב נולד מה שזה אומר: כוכב נולד מזוהה אצלי עם הרבה זוהר ויחצנות ומסחריות להקות רוק אמיתיות בעייני הם ההפך אפלוליות , קודרות ובעלי תדמית אחרת , אפלולית וקודרת יותר אצלי זה קצת מרגיש מגוכך

אז היא אמרה שהיא לא תבוא

אז היא אמרה לי הערב שהיא לא תגיע מחר קבענו להיפגש בבית קפה בעיר סמוכה , בעיר שלה, הייתי חייכן , חשבתי אולי האושר יבוא מחר ,,,,, אולי מחר אוכל להיות קצת מאושר? היא אמרה לי היום בתירוץ, במין רכות כזו , תשמע זה לא מתאים בעצם אני מתכוננת לבסס את עצמי בחיים ואתה סתם זרוק, אתה לא לומד , איין לך כללי בחיים היא אמרה האמת היא צודקת ,,, לפחות קצת אבל יש לי רצון טוב לפתוח בדף חדש למרות שהוא מתלכלך שוב ושוב אני תולש עוד דף ממחברת החיים , ופעם נשפך עליו דיו של עצבות ופעם נוזל אחר של כאבי ריגשי והכי קשה זה שהדף מתלכלך לי מדם דם הכאב שזורם בורידים , היא אמרה שהיא לא תבוא חבל תיכננתי לחייך לא נורא אני לא אקח את זה קשה עוד יומיים הכל ישכח אני מתכוון מחר לעשות משהו , אולי לבד, אולי לראות סרט בקולנוע , אולי ללכת להופעה של חמי רודנר בפאב, בבינמינה אולי סתם ללכת לבקר חבר, אם יזמינו אותי חברים שלי בבלוג אתם מוזמנים לסמס לי ,,,, אבל מה שהיא בעצם אמרה לי : אתה סתם זרוק ואני לא ממש רוצה אותך, שיר הזרוק : שמואל זיציק ז"ל/ אריאל זילבר זורקים אותך מבית ספר, את השיעורים אתה לא מכין זורקים אותך מהבית כי אותך אף אחד לא מבין זורקים לך הבטחות על שמאל ועל ימין זורקים אותך מהעבודה בגלל העדרות מחלה זורקים אותך מהצבא ומצבך מעורר דאגה זורקים עליך מבטים של בוז ושל שלילה אז מה הפלא, אם כולם אומרים שאתה סתם זרוק? מה הפלא, אם כולם אומרים שאתה סתם זרוק? מה הפלא, אם אתה סתם זרוק? זורקים אותך לבית סוהר אם בלילה אתה שר ברחובות בתוך הקולנוע זורקים עלייך קליפות נזרוק אותו מפה לכל הרוחות זורקים לך את הפנסיה לעת זקנה זורקים לך את השקט ואת הדממה זורקים אותך עמוק בתוך האדמה אז מה הפלא...

למעלה