אולי תשאירו את העבר בעבר?היא הציקה למנהל dw מפורום "בורסה ושוק ההון" והטרידה אותו עד שהסכים למחוק את הראיות לגאונותי (תחזית מוצלחת של רעידת אדמה). מה שהיא לא ידעה, זה שהכול מגובה.
על החתום,
מ. ח. פ.
כן! כנראה שפני הפורום כפני מצבה העגום של המדינה!!שחוזר ומציף את הפורום אחת לכמה ימים.
תודה רבה לתורמים!!כן! כנראה שפני הפורום כפני מצבה העגום של המדינה!!
כנראה את רוצה כאן את הטרולים....תודה רבה לתורמים!!
אצמיד את הטרולים. נקבל פחות שירשורים.כנראה את רוצה כאן את הטרולים....
ארוך מידי, אפשר תמסית. והסבר מי זה מ,ח,פ, ומה הקשר לחורזים וכותבים?הטקסט הבא הוא טקסט שלקוח מתוך שרשור בשם "מי שמבין שיסביר בבקשה מה פשר הנפילות החדות בבורסות" שנפתח על-ידי ערני31 בפורום אקטואליה ב-19 במאי של שנת 2022, ושבמסגרתו של הטקסט הזה אני חוזה כמיטב יכולתי ולמיטב הבנתי את מלחמת העולם השלישית. מתי היא תתחיל, מי יהיו הצדדים הלוחמים, כיצד תתנהל וכדומה'.
לאחר מחשבה מרובה הגעתי אל המסקנה שהטקסט הנ"ל הינו מבריק מידי מכדי להיות סתם עוד הודעה באיזשהו שרשור של מישהו אחר, ועל כן החלטתי לכתוב אותו מחדש בשרשור משלו.
הטקסט הבא, נכתב על-ידי ב-20 במאי של 2022 ונשלח בשעה 18:34 בערב במהלך שיחה עם כוכבית מצויה. שיניתי מעט את דרך הניסוח או אולי מחקתי מילה או שתיים פה או שם אבל בעיקרון זה ממש אותו הטקסט:
"לדעתי זה די ברור שמלחמת העולם השלישית אכן מגיעה. זה בלתי נמנע. זאת לא שאלה של "האם" אלא "מתי". העולם הולך למקום מאוד לא טוב ולנוכח השינויים השליליים שעוברים על העולם, זה בהחלט אפשרי שמלחמת העולם השלישית תתחיל מתישהו במהלך שלושת השנים הבאות, אבל, וזה אבל גדול, היא גם לגמרי יכולה להתחיל גם קצת מאוחר יותר.
אני משער שתתחיל מלחמת עולם שלישית מתישהו כבר במהלך העשור הנוכחי. אם לא כבר בשנות העשרים אז ב-2030-2032 לכל המאוחר, להערכתי.
מבחינת שאלת השימוש בפצצות גרעיניות, על-מנת לנסות ולשער את זה עלינו לנסות ולשער את אופי המלחמה. הצדדים המשתתפים וכולי'.
מדברים הרבה בזמן האחרון על החשש מפני הסלמה של מלחמת רוסיה-אוקראינה למלחמת עולם שלישית בין רוסיה, בלארוס ומדינות סובייטיות לשעבר נוספות כנגד ברית נאט"ו, אבל אני לא חושב שזה מה שעומד לקרות ואיך מלחמת העולם השלישית עתידה להיראות. אנחנו יכולים לסמוך עליי בנושא הזה כי אני ממש חכם ובעל יכולת הסקת מסקנות גבוהה ביותר (עם כל הצניעות כמובן, אני רק בא להסביר שאני מבין עניין אז אפשר לסמוך על הערכותיי והשערותיי [כפי מה שחזיתי שפל גדול שני והנה זה מתחיל]).
אם כבר, אז יותר סביר להניח שמלחמת העולם השלישית תהיה בין ארצות הברית לסין על רקע מלחמת קוריאה שנייה שפשוט תצא משליטה, או בעצם אפילו עוד יותר סביר, על רקע פלישה סינית למחוז המורד הלא-לגיטימי הטאיוואני.
כן. נזרום לפי התרחיש הזה.
במקרה שכזה, אנחנו מדברים על מלחמה של ארצות הברית וטאיוואן נגד סין, כאשר סין צפויה לקבל תמיכה בדמות משלוחי נשק, תחמושת וציוד רפואי מרוסיה וצפון קוריאה, בשעה שארצות הברית כנראה תיתמך בצורה דומה על-ידי דרום קוריאה, אירופה, בריטניה ויפן, עם דגש על בריטניה ויפן.
ארצות הברית קרוב לוודאי לא תשתמש בצי הימי שלה בשביל לשגר פלישה ימית לעבר סין, מה שכנראה אי-אפשר להגיד על סין שכנראה תשתמש במלוא הצי הימי שלה בשביל לשגר פלישה ימית לעבר ארצות הברית היבשתית.
בואו נראה...הצי הסיני מורכב מ-400 ספינות מלחמה...זה בערך בין 30,000 ל-50,000 חיילים פולשים...בואו נגיד 40,000 חיילים פולשים.
הצי הסיני יחל את מסעו לעבר ארצות הברית היבשתית קרוב לוודאי כבר ביום הראשון או השני של המלחמה.
לאורך כל מסעם, הם יעצרו פעם אחת בלבד, בהוואי. ארצות הברית לא תספיק לשלוח עזרה משמעותית ולא רבים מתושבי הוואי יספיקו להתפנות. בנוסף, הוואי קטנה ולא מוצבים בה חיילים רבים. היא תיפול בתוך בין 3 שעות ל-3 ימים. חיילים סינים מועטים בלבד יהרגו בכיבוש הוואי. כוח קטן בלבד יוצב בהוואי על-מנת לשלוט ולשמור על הכיבוש הסיני בהוואי ועל 1.4 מיליון תושביה בשעה שעיקר הכוח הפולש ימשיך להתקדם.
סין קרוב לוודאי תשתמש בהוואי כבסיס אווירי לשיגור מתקפות אוויריות של מטוסי קרב וטילי קרקע-קרקע על ארצות הברית היבשתית, ובעיקר על שלושת המדינות המערביות ביותר-קליפורניה, אורגון ווושינגטון, שאלו המדינות האמריקניות העיקריות שיותקפו על-ידי סין במקרה היפותטי של מלחמת עולם שלישית אמריקנית-סינית על רקע פלישה צפון-קוריאנית לדרום קוריאה או פלישה סינית לטאיוואן.
זה אפשרי שגנרל אמריקני זוטר ומטורף יציע להפציץ את הוואי בנשק גרעיני על-מנת למנוע מסין מלהשתמש בה כבסיס אווירי למתקפות של חיל האוויר הסיני וירי טילי קרקע-קרקע.
ההצעה כמובן לא תתקבל כי הדבר כרוך במותם של 1.4 מיליון אמריקנים, וארצות הברית היא כמובן אינה רוסיה.
הצעה אפשרית נוספת תהיה לתקוף את הצי הסיני השועט קדימה באמצעות פצצה אטומית או תקיפות של מטוסי קרב במטרה להשמידו לפני שיספיק להגיע לארצות הברית היבשתית.
הצעות בסגנון זה יידחו ולא ימומשו.
אפשרות נוספת היא שארצות הברית תצא עם הצי הימי שלה לקראת מפגש וקרב ימי כנגד הצי הסיני בטרם יספיק להגיע לארצות הברית. למרבה הצער, זה לא ישים כי הצי הימי האמריקאי, שלא כמו הצי הימי הסיני, הוא די מפוזר במספר מקומות שונים, וארצות הברית לעולם לא תספיק לאסוף את כל הצי הימי שלה ביחד לקראת מתקפה על הצי הסיני לפני שהצי הסיני ינחת בחופיה המערביים של ארצות הברית.
בכל מקרה, הצי הסיני יגיע אל ארצות הברית בערך שבועיים-שלוש לאחר תחילת המלחמה, וקרוב לוודאי שינחתו בקליפורניה ולא אורגון או וושינגטון, משני סיבות.
הסיבה הראשונה היא שאם ינחתו באורגון או וושינגטון, ונגיד שיצליחו לכבוש את אחת משתי המדינות האלו בשלמותה, מה שמלכתחילה הם לא יצליחו לעשות והם יודעים את זה אבל נגיד, אז לאחר מכן יש את הרי הרוקי ויהיה קשה מאוד לעבור אותם וזה יאט את התקדמות הכוח הסיני הפולש. ולא לשכוח שכל שנייה חשובה כי הצבא האמריקאי מגיע והולך להרוג את כולם, כן?
הסיבה השנייה שהכוח הימי הסיני ינחת בקליפורניה ולא אורגון או וושינגטון, זה שקליפורניה היא אחת המדינות האמריקניות החשובות ביותר, ובטח שיותר מאורגון ווושינגטון, ככה שאם לפגוע באמריקה, פלישה ימית ממזרח, מוטב שתנחת בקליפורניה. בנוסף, גם אם נגיד שהכוח הסיני הפולש יצליח לכבוש את קליפורניה בשלמותה (לא יקרה אבל נגיד), אז לאחר קליפורניה יש נתיב פנוי להתקדמות ולא צריך לדאוג משום הרי רוקי ושום כלום, אלא רק מהכוח הרגלי האמריקאי שיגיע בשביל להרוג את כולם ושיתקדם במהירות.
בכל מקרה, לאחר הנחיתה בקליפורניה, הכוח קרוב לוודאי יתקרב אל עבר לוס אנג'לס שאולי תיכבש ואולי לא, וגם אם כן זה לא משנה כי אוטוטו האמריקאים שם ויכבשו בחזרה את לוס אנג'לס מידי הכוח הסיני הפולש ואז יכבשו את כל השטחים בקליפורניה שתחת הכיבוש הסיני במאמץ לא רב מידי, וזה פחות או יותר יהיה הסוף של הסאגה של הפלישה הקרקעית מהים, ומעתה ואילך שארית המלחמה תתנהל באמצעות תקיפות של מטוסי קרב וטילים.
זה אפשרי שנשק גרעיני יהיה בשימוש במהלך המלחמה אבל גם אם כן השימוש כנראה לא יהיה רחב היקף אלא מצומצם. אנחנו כנראה מדברים על בין פצצה גרעינית אחת לארבע פצצות גרעין בהערכה גסה. עם סיכוי גדול יותר לשימוש צבאי מבצעי בבין שתיים לשלוש פצצות גרעין וסיכוי נמוך יותר לשימוש בפצצה גרעינית אחת, או ארבע.
אם יהיה שימוש בפצצות גרעיניות, אז האמריקאים כנראה יתקפו ערים סיניות של 1-2 מיליון אנשים שאף-אחד לא שמע עליהן, בשעה שסין כנראה תתקוף בנשק גרעיני את לוס אנג'לס או אולי את סן-פרנסיסקו, או בסבירות מעט נמוכה יותר, אולי את פורטלנד או סיאטל.
המלחמה כנראה תימשך בין כמה חודשים לשלוש שנים בקירוב, עם סיכוי גדול יותר למשהו באזור השלוש שנים וכמות ההרוגים הכוללת תעמוד על בין כמה מיליונים במקרה הטוב לכעד עשרים או שלושים מיליון הרוגים במקרה הרע.
לאחר המלחמה, השיקום האמריקאי יהיה ארוך, קשה ומתמשך, בשעה שסין תשתקם במהירות מפליאה ותחזור מהר מאוד ל-"עסקים כרגיל".
וכל זה לפי תרחיש מלחמת עולם שלישית של מלחמת ארצות הברית-סין-צפון קוריאה או ארצות הברית-טאיוואן-סין. תרחישי מלחמת עולם שלישי אחרים, להערכתי, סבירים משמעותית פחות".
תודה רבה לכל מי שקרא.
מ.ח.פ הוא מאור חיים פז, הנביא (לשיטתו) מפורום אקטואליה ופורום בורסה ושוק ההון. יש היגיון בדבריו אבל הוא גרוע בלצפות זמנים. הכיוון הכללי של דבריו נראה נכון, אך בכל פעם שהגיע תאריך שהופיע בנבואותיו לא קרה מה שניבא. עם זאת את המגמות עליהן הוא מצביע ניתן לראות.ארוך מידי, אפשר תמסית. והסבר מי זה מ,ח,פ, ומה הקשר לחורזים וכותבים?
אנחנו כבר כמעט שנה אחרי ועדיין אין שפל כמו ב 29, כך שהתחזית היתה כשלון גמור.מ.ח.פ הוא מאור חיים פז, הנביא (לשיטתו) מפורום אקטואליה ופורום בורסה ושוק ההון. יש היגיון בדבריו אבל הוא גרוע בלצפות זמנים. הכיוון הכללי של דבריו נראה נכון, אך בכל פעם שהגיע תאריך שהופיע בנבואותיו לא קרה מה שניבא. עם זאת את המגמות עליהן הוא מצביע ניתן לראות.
התחזית לא הייתה כישלון גמור מכיוון שגורם הזמן הוא כמובן משני ושולי בהשוואה לגורם התרחיש. נוסף על כך, היו ירידות של עשרות רבות של אחוזים שנמשכות עד היום, כאשר רק בימים האחרונים, שני בנקים בארצות הברית פשטו רגל. נוסף על כל האמור לעיל, השפל הגדול השני לא התחיל בזמן שהיה אמור לא כי אני לא מבין עניין, אלא בגלל שהשוק כל-כך מועשר בכספים שאינם מגובים בערך אמיתי, כל-כך מנותק מהמציאות ומהמתרחש בשטח, וחולה עד כדי כך שכשאפילו הוא באמת צריך ואמור למות, כי הוא באמת הגיע לנקודה הזאת, אפילו את זה הוא לא עושה מרוב שהוא חולה וחולני.אנחנו כבר כמעט שנה אחרי ועדיין אין שפל כמו ב 29, כך שהתחזית היתה כשלון גמור.
קודם כל, זה לא מדויק, כי לסופרמן, שמעריץ את האדמה שאני דורך עליה, אמרתי על טסלה ונטפליקס תוך כדי ולא אחרי. אמרתי לו על נטפליקס אחרי רק 200 אחוז ועל טסלה אחרי רק 400 אחוז. כמו כולם הוא לעג לי בהתחלה, עד שהוא ראה בעיניים שלו את נטפליקס עולה בעוד 600 אחוז ואת טסלה בעוד 900 אחוז אחרי שסיפרתי לו שחזיתי אותן.לא היתה אף תחזית אחת שהוא נתן כאן בפורומים בזמן אמת שהתממשה
"לא נכונות" זה קצת מרחיק לכת כאשר אפילו כשאני נכשל אני בעצם חצי מצליח (כמו כש-2022 הייתה עוד 2008 במקום עוד 1929, ואפילו המרחק בין 2008 ל-1929 קיים רק בגלל כשלי השוק והבורסות ולא בגלל חוסר ידע או הבנה אמיתיים שלי). דרך אגב, גם אם זה היה נכון, אז מזל שההצלחות שלי כל-כך אדירות (מאות ואלפי אחוזים תיאורטית, בעתיד מאות אלפי ומיליוני אחוזים תיאורטית או בפועל) עד כדי כך שהן לחלוטין מחפות על "כישלונותיי" כביכול.לעומת זאת היו כאלה שהתגלו כלא נכונות.
קודם כל, תודה רבה לך, חברי היקר והאהוב,מ.ח.פ הוא מאור חיים פז, הנביא (לשיטתו) מפורום אקטואליה ופורום בורסה ושוק ההון. יש היגיון בדבריו אבל הוא גרוע בלצפות זמנים. הכיוון הכללי של דבריו נראה נכון, אך בכל פעם שהגיע תאריך שהופיע בנבואותיו לא קרה מה שניבא. עם זאת את המגמות עליהן הוא מצביע ניתן לראות.
גאונות היא לא דבר שאפשר או צריך לתמצת אותו. תקראי, או שלא.ארוך מידי, אפשר תמסית.
אני מ. ח. פ.. גולש ותיק שמסתובב בפורומים השונים של תפוז מאז 2018, אך את פורום "חורזים וכותבים" הנפלא גיליתי לצערי רק באוקטובר האחרון.והסבר מי זה מ,ח,פ, ומה הקשר לחורזים וכותבים?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.