מלחמת העולם השנייה

נגה84

New member
מלחמת העולם השנייה ../images/Emo88.gif

אפשר לוותר על זה? (להמר) - כן, לא? דברו...

firte

New member
אני מהמר

הסבר: אני לומד הכול בחלק הזה חוץ ממלחהע(3 נושאים) הם לא יכולים לשאול אותך יותר משתי שאלות על המלחמה ולכן אני יעשה את שתי השאלות הנותרות. בדקתי במלא מגנים (אחרי המיקוד של השנה) ותמיד זה הצליח.

מלחמת העולם השניה

נגה´לה.אי אפשר לוותר על מלחמת העולם השניה.כי בבחינת בגרות יש לבחור 2 מתוך 4 שאלות מהמלחמה והושואה.פעמים רבות השאלות מורכבות משני הנושאים.כמו א.הסבר מה היו הסיבות למבצע ברברוסה ב.הסבר מדוע הפיתרון הסופי החל עם מבצע ברברוסה. או. א.הסבר מה היו צעדע היטלר לביסוס שלטונו בגרמניה ב. הצג שני צעדים שנקט היטלר כלפי היהודים וכיצד הם מבטאים את האידיאולוגיה הנאצית

נגה84

New member
תודה!! ועוד שאלה קטנה ../images/Emo36.gif

תראה למדתי את כל התקופה הראשונה ממש טוב, חוץ מהפרק האחרון (הבריטים, הבית השני בא"י), אני חושבת שמחוסר זמן אני בסוף לא אלמד אותו בכלל, כלומר אני מהמרת עליו. דרך-אגב זה הנושא היחיד שאני חושבת שאני אהמר עליו, על מלחמת העולם השניה סתם שאלתי כי הרבה אמרו שאפשר... אבל אני לא..... אז אתה חושב שזה הימור נכון? אני יכולה לישון בשקט? סליחה ששאלתי את זה 100 פעם פשוט גם למגן הימרתי על הפרק הזה רק שעכשיו זה בגרות... מחכה לתשובה, נגה

הימורים וקזינו בגרות

איני יכול לענות על הימורים.אני חוזר על מלחמת העולם השניה אל תהמרי

atcbl

New member
לא נכון....

אין קשר! צעדים נגד יהודים:ליל הבדולח,חוקי נירנברג ועוד....(אין קשר לשואה) בקיצור אין לך מושג!

firte

New member
מורה יקר....

נכון שאפשר לשלב ,אבל את מסכים איתי שיותר משתי שאלות שמוזכרות בהם מלחמת העולם השנייה אי אפשר לשאול????????????. בדקתי את זה בכול המגנים.

נגה84

New member
לדעתי Firte אתה לא צודק

בגלל שמלחמת העולם השניה שייכת לתקופה השנייה שזו תקופה ששואלים בה 2 שאלות ולא אחת, אז בטוח שיישלבו את מלחה"ע שם, אם לא בתור 2 שאלות גדולות בפני עצמן אז סעיף פה וסעיף שם, או שאלה אחת גדולה + סעיף בשאלה אחרת....לך תדע...

למעלה