מלחמת הרובוטריקים

מלחמת הרובוטריקים ../images/Emo61.gif

אין על ניקי כשמדובר בריבים. היא עוקצת יותר חזק מדבורה, ואפילו מדבור - שהוא זכר (היא מנפצת סטיגמות אה
ממש מעולה
"טיילתי, אקונה מטאטה"
"אמרת הרבה פעמים שניסע לונציה, אבל משום מה לא יצא"
"גם אתה טיילת לך, במדבר הצחיח של ניו מקסיקו, ואספת עשבים עם רמונה"
"אם כל כך השתוקקת לדבר כמו שאתה משתוקק עכשיו, למה לא יצרת קשר?"
"בזמן שאני הייתי בחווה בחג ההודיה, אתה היית עסוק ב"רכישה" החדשה שלך. עם כל הכבוד, ואין כבוד, ה"רכישה" הזאת היתה ממש לא במקום. נו, ועכשיו ש"השטח נכבש", אני מבינה שיצרת "גבולות חדשים" ב"מפה" שלך
ואוליביה... היה נורא מצחיק כשריאן רץ אליה ואמר לה שטוני ויסקרדי הוא חבר שלו. ולה זה ממש לא הזיז. שום תגובה. frozen. התעלמה והלכה כמו מכונת רובוט משוכללת של שנות ה-2000. לרגע חשבתי שיכלה להחליף את שוורצנגר ב"דה טרמינייטור". האדישות הזאת היתה ממש משעשעת, והמבט של ריאן כשהיא הלכה בלי לומר מילה והדלת שנסגרה לו... טוב מסכנה, היא בטח היתה טרודה מהצרות שלה. אבל מכיוון שיש לה טיפת נימוס היא לא צעקה למרות שאני בטוח שרצתה להגיד: "קודם אמרת לי יש סרטנית, אח"כ אמרת תאכלי לאאבסטר - אין סרטנית, את וסרטנית חברים טובים ולא אויבים, אח"כ אמרת לי יש לי משהו מפלסטיק, עכשיו מטרידה אותי עם איזה וויסקי קצוץ, משמע - יש עבדה, רצה לנוח... קשה! קשה!"

Dawn12

New member
ניקי אכן היתה במיטבה

הויכוחים בין ויקטור וניקי בחודשים האחרונים מתנהלים בערך לפי אותו מתכון קבוע. ויקטור הוא תמיד האפתי, זה שמגיע בגישה של "מה לעזאזל את רוצה ממני אישה?" (באנגלית זה נשמע יותר טוב) ותמיד רוצה "לדבר" (תרגום: להתחבק ולשכוח הכל). ניקי היא תמיד העוקצנית מבין השניים, לפעמים היסטרית, לפעמים רגועה, לפעמים מנסה להסביר את עמדתה ולפעמים מתייאשת כבר מן ההתחלה. למרות שנדמה כי השניים טוחנים מים כבר הרבה מאוד זמן, הסצינות ביניהן הן עדיין תענוג לצפייה בזכות ניקי כמובן.
ואוליביה? אני לא הייתי נותן לה לגעת בי בחדר הניתוחים, ואם הייתי מחוסר הכרה - הייתי מצפה שחבריי ימנעו (אפילו בגופם) מהאישה הזאת להתקרב אלי עם סכין הקצבים שלה. במהלך מופע האימים שלה בחדר הניתוחים ("זוזו אנשים! אני פותחת לו את הבטן!!") חשבתי כל הזמן על זה שטוני שכב על הרצפה עם הקסדה על ראשו, בלי שום שלולית של דם, שום שריטה או חבורה, ואפילו על הז'קט השחור לא נראו סימנים לתאונה. כנראה שכל הפגיעות היו פנימיות... או שמה? אוליביה בדיוק נתבשרה כי אין לה סרטן אבל היא עדיין חולה. החיים הפרטיים שלה בכאוס, היא אחרי גירושין שהיא עצמה גרמה להם, יש לה ילד מעצבן (ואף מילה לגבי השיניים שלו) וניל מנסה שוב ושוב להידחף לחייה. מה גם שכולנו ראינו באמת את אותו מבט קר של אוליביה לפני שנכנסה לניתוח. רק אני מריח כאן משהו מסריח? למה טוני היה נראה במצב גרוע הרבה יותר לאחר שעבר תחת ידיה של אוליביה? העם דורש לדעת - מה לעזאזל עשית לו אישה?!? (אינגליש אנשים)

היי שחר, יש לי הצעה |חצי אופטופיק|

למה שלא תפתח סעיף של "פיקשיין", שם כל אחד יוכל להעלות את סיפוריו. זה נורא נחמד לכתוב, ואפשר לעשות סיפורים קצרים כאלה או אפילו סאגה בהמשכים עם דמויות הצעירים. (כמה אירוני, אמר הצהובון שבשנה האחרונה כמעט ולא כתב כלום
)

Dawn12

New member
אתה מתכוון לפינה באתר?

הכוונה בעצם לסוג של פאנפיק? משהו בסגנון התסריט שכתבת לפני כמה ימים בנוגע לעימות של טרישה וטוני? נשמע אחלה רעיון, רק תגיד לי שבאמת הבנתי את הכוונה שלך.

אכן פאנפיקים

למרות שבמקור התכוונתי שתפתח את זה כאן ב"קישורים", אבל אני מניח שגם באתר זה בסדר

Dawn12

New member
your wish is my command ../images/Emo3.gif

אהבתי את הרעיון!
בקרוב תיפתח פינת פאנפיקים באתר בה כל אחד יוכל לכתוב תסריטים משלו.

צהוב, אוליביה/לובה? אהבתי!../images/Emo45.gif

אהבתי את הניתוח שלך ושל שחר לגבי אוליביה, באמת היה לה מבט קר ומוזר כשראיין אמר לה שחבר טוב שלו שוכב בפנים. המבט היה כאילו אומר: "טוב אז מה אתה רוצה עכשיו? בגללך אני צריכה להתאמץ יותר שהבחור ישאר בחיים וממש אין לי עצבים עם כל הכבוד ואין כבוד!!!

ים כחול

New member
מה זה פאנפיק ? ../images/Emo13.gif

ולמה אולובה , מה מסתתר מאחורי השם ? אני היום סקרנית הא?

פאן פיק

כשמו כן הוא
כותבים בשביל הפאן, פיק - משהו דמיוני שלא באמת קרה עם הדמויות של הצעירים. נורא נחמד. פעם אפילו לפני שלוש שנים בערך עשיתי סיפור ענקי על הדמויות של היפים והאמיצים, אבל זה היה בכתב יד ולא על המחשב. ולמה או-לובה? אמממ אני חושב שמישהי לא קראה את ההודעה הראשית....

יותר נכון פאנפיק במדיוק

זה:פאנפיקים הם סיפורים, תסריטים או שירים, שמבוססים על ספר\סרט\סדרת טלוויזיה. המילה Fanfic מורכבת משתי מילים: FAN, מעריץ, ו-FIC: קיצור של המילה Fiction, מעשיה או סיפור. סיפור שנכתב בהמשך ל-'הארי פוטר ומסדר עוף החול' הוא פאנפיק, וכך גם סיפור שמספר על ילדותה של לילי פוטר, או על חייו של לגולאס אחרי השמדת הטבעת. אני בעצמי התחלתי לכתוב פאנפיקים לפני זמן קצר על הארי פוטר(כן כולם ללעוג אני מוכנה לסקילה אני מודה באשמה אני נוי ואני קוראת הארי פוטר) שאני יסיים את הפאנפיק הנוחכי שאני עובדת עליו אני יתחיל מיד לכתוב פאנפיק לאתר

The Abbott Girl

New member
גו ניקקקקקקקקקקקי ../images/Emo72.gif

אח היא היתה גדולה בפרק של אתמול פשוט אהבתי אותה!!!!! וויקטור פתאום עושה את עצמו מנסה לעבוד על היחסים שלהם ורוצה לדבר עם ניקי, אולי תגיד לה שלילה לפני שכבת עם רמונה?! לא טיפשי ללכת לשכב עם מישהו אחר ואח"כ לרוץ לאשתך לסדר את העניינים? לפחות ניקי יודעת שמה שהיא רוצה זה לעזוב את ויקטור בשביל בראד... כל הקטע של החתונה של מייגן וטוני הוא גם נורא מוזר. עזבו שלנינה אין שום קשר למייגן והיא השושבינה שלה, קאסי שהיתה בטוחה שטוני מתחתן עם גרייס בכלל רק הכירה את מייגן וכבר היא נהיתה חברה טובה שלה (מה לעשות למייגן אין הרבה חברות) עם כל השאלות המוזרות שלה... אגב הקטע של מייגן בוכה שהיא רואה את טוני מובל לחדר ניתוח ממש אבל ממש לא עשה לי את זה, שחקנית גרועה!!! לעומת זאת טרישה היתה גדולה מהחיים, ואני לא יודעת אם דמיינתי או מה שהיה לה ניצוץ של חיוך שהיא ראתה את טוני ככה (בבי"ח) או שהחיוך היה כולו שלי...
זהו עוד מעט נפטרים מהצמד הכי מיותר בתוכנית!!! יאייי

יפייייית../images/Emo70.gif

מה נשמע? איך עבר החג? כרגיל זייפת ב"מה נשתנה"?
דווקא אותי מייגן ריגשה, והמבט של טרישה בסיום אכן היה מבט מעניין.

python 4

New member
אנשים, קבלו את המלכה החדשה שלכם...

קווין טריש דה פירסט
פשוט אין עליה!! המלכה טרישה. איזה קור רוח. איזה מבט עם חצי חיוך בסיום! היא עומדת שם ספק נדהמת ספק מגחכת מעל גופתו הספק מדממת ספק לא של טוני. ואז ריאן מגיע (מי קרא לו בכלל, לפוסטם) ומיד היא עוברת לפאזת האישה המזועזעת ש"במקרה" נכנסה עם האוטו מאחורה באיש שהיא הכי שונאת. עכשיו עזבו רגע את העובדה שסידרו למייגן חברה חדשה. כנראה שהתסריטאים חיפשו וחיפשו מי יכולה להיות הבסט וומן שלה (תררזיטה כבר תפוסה), וגילו לפתע שבכל מהלך שהותה בג'נואה סיטי למייגן היה קשר רק עם הטריש ועם גרייס, אז הם סידרו לה חברה חדשה, נינה, וקיוו שלא נרגיש שלא היה כזה קשר גדול בין השתיים עד עכשיו, ולמען האמת גם אני לא שמתי לב, ומשום מה החיבור בין נינה למייגן נראה לי נורמלי בהחלט. אבל מצידי יכלו להביא גם את אשלי בתור הבסט וומן של מייגן. אבל עזבו, השוק הכי גדול של הפרק - לנינה יש פלאפון!
אם יש דבר שהיה חסר לי עד עכשיו באופ"ס זה המחסור המוחלט באמצעי תקשורת ניידים. מתי פעם אחרונה הסתובב שם מישהו עם פלאפון? ושלא תגידו שנות השבעים, מדובר בשנת 2000! ומייגן, במקום להתלהב מההמצאה המשונה ("יו! מה זה? טלפון ללא חוגה!") מודה שגם טוני קנה 'ממש במקרה' פלאפון לפני שבועיים. איזה יופי זה שטכנולוגיות כאלה מתוחכמות מגיעות בשנת 2000 לכפרים הנידחים שבמדינות הנחשלות. אגב - מישהו פעם ראה טלויזיה בצח"מ? אין כזה דבר! ראיתם פעם את ניקי רואה טלויזיה בסלון שלה? וגם בסלון של קיי וג'יל אין טי.וי., ובעצם אין בכלל טלויזיות בצח"מ! אני עוד ארד לשורש העניין.

למה לא, למה לא... מגיע לה

טריש הכריש ממש לא חנטריש דופקת בפטיש את טוני העיפה בחינניות על הכביש צריכה ללכת לפסיכולוג כשזה יקרה תהיה מלחמת גוג ומגוג טרישה, למה למייגן כך עשית האם השתגעת בגלל שרזית? טרישה, האם את לא רק בלונדינית 2 שלא שמה על אף אחד זין טרישה, האם תעשי לנו טובה ותהרגי גם את ניל אף אחד לא יתלונן שאת בנאדם מגעיל טרישה, האם מכרת את נשמתך לשטן חושבת שאת מֲגַלומן? טרישה, אותך אני אראה בעוד עשרים דקות ועד אז תשתדלי לא לעשות צרות!

מאחר שיש ביניכם הרבה קווי דמיון

היא בלונדינית וגם את
היא יפה וגם את
היא בחורה שקטה, מנומסת, תרבותית, בעלת הגיון, יש לה חכמת חיים, היא נקייה, אוהבת לקרוא ספרות איכותית - וגם את

The Abbott Girl

New member
באתי להפריח את טענותייך ../images/Emo72.gif

פלאפון
- בראד כל הזמן משתמש בנייד, בד"כ במסעדה של ג'ינה כדי להתקשר לניקי, או שניקי מתקשרת אליו. גם ג'ק משתמש הרבה ב
לגבי הטי וי: זכור לי פעם אחת שראול ומק צ'קן ראו סרט או משו בזמן שבילי והקולים יצאו למסיבה... משמע היתה טלוויזיה!!! וחוץ מזה עם חיים סוערים כמו שיש בג'נואה סיטי - מי צריך טלוויזיה?!

python 4

New member
את רוצה להפריח את השממה?

לא ראיתי את ג'ק ולו פעם אחת עם
ביד. היחידים שיש להם מכשיר נייד הם בראד (אולי), נינה וטוני. ואין טלוויזיה! הייתי זוכר דבר כזה. ראית פעם דבר כזה? לא!

למעלה