צהובון 1 ויחיד
New member
מלחמת הרובוטריקים ../images/Emo61.gif
אין על ניקי כשמדובר בריבים. היא עוקצת יותר חזק מדבורה, ואפילו מדבור - שהוא זכר (היא מנפצת סטיגמות אה
ממש מעולה
"טיילתי, אקונה מטאטה"
"אמרת הרבה פעמים שניסע לונציה, אבל משום מה לא יצא"
"גם אתה טיילת לך, במדבר הצחיח של ניו מקסיקו, ואספת עשבים עם רמונה"
"אם כל כך השתוקקת לדבר כמו שאתה משתוקק עכשיו, למה לא יצרת קשר?"
"בזמן שאני הייתי בחווה בחג ההודיה, אתה היית עסוק ב"רכישה" החדשה שלך. עם כל הכבוד, ואין כבוד, ה"רכישה" הזאת היתה ממש לא במקום. נו, ועכשיו ש"השטח נכבש", אני מבינה שיצרת "גבולות חדשים" ב"מפה" שלך
ואוליביה... היה נורא מצחיק כשריאן רץ אליה ואמר לה שטוני ויסקרדי הוא חבר שלו. ולה זה ממש לא הזיז. שום תגובה. frozen. התעלמה והלכה כמו מכונת רובוט משוכללת של שנות ה-2000. לרגע חשבתי שיכלה להחליף את שוורצנגר ב"דה טרמינייטור". האדישות הזאת היתה ממש משעשעת, והמבט של ריאן כשהיא הלכה בלי לומר מילה והדלת שנסגרה לו... טוב מסכנה, היא בטח היתה טרודה מהצרות שלה. אבל מכיוון שיש לה טיפת נימוס היא לא צעקה למרות שאני בטוח שרצתה להגיד: "קודם אמרת לי יש סרטנית, אח"כ אמרת תאכלי לאאבסטר - אין סרטנית, את וסרטנית חברים טובים ולא אויבים, אח"כ אמרת לי יש לי משהו מפלסטיק, עכשיו מטרידה אותי עם איזה וויסקי קצוץ, משמע - יש עבדה, רצה לנוח... קשה! קשה!"
אין על ניקי כשמדובר בריבים. היא עוקצת יותר חזק מדבורה, ואפילו מדבור - שהוא זכר (היא מנפצת סטיגמות אה