מלחמת השבת

מלחמת השבת

לא המלחמה על הכביש, אם ישאר פתוח או לא, לא אם לרוק אבנים על המכוניות הנוסעות או לא. אלא... האם לסוע אליהם??? חמי הודיע לנו שהסבא וסבתא באים לשבת. אנחנו לא רואים אותם לעיתים קרובות בגלל שהם גרים בבני ברק ואנחנו באזור ירושלים. ולכן הוא שאל אם אנחנו נצטרף לשבת. למי שלא זוכר, בפעם הקודמת שזה קרה זה היה בחנוכה, חמותי בקשה שנבוא כי הם רוצים שבת משפחתית עם הסבא וסבתא ושני הבנים הנשואים. הסכמנו אלא ששם חיכתה לנו הפתעה, שני בנות דודות, הבנות של אחותה של חמותי (דודה של בעלי) ואחת מהם היא קרציה בלתי נסבלת. הודעתי לחמותי בעצבים שמן הראוי היה שתודיע לנו שגם הם באות, והרי אנחנו הבנו שזאת שבת משפחתית
היא נעלבה ואמרה שזאת משפחה, ולמה אנחנו מסכימים לעשות שבת עם בנות אחותי שהם גם קטנות ולפעמים מציקות. היא לא מבינה שאלו הבנות של אחותי ולא של דודה שלי. היא גם כל הזמן שואלת למה אנחנו לא נוסעים אל אחותה ואל אחותי אנחנו כן נוסעים. שמשהו אולי יסביר לה את ההבדל! עכשיו קבלנו טלפון שגם הבנות דודות באות. השאלה לסוע או לא לסוע? בינתיים הבהרתי שבשום פנים ואופן אני לא באה. הבעיה היא שאישי יקירי מאד רוצה לראות את משפחתו ואת סבא סבתא שלו. גם ככה השבת קצרה. מה הייתם עושות?

jif

New member
לדעתי

אם מדובר במפגשים שקורים פעם בכמה חודשים, אפשר לסבול בשביל הבעל, את לא חושבת? את בעצמך ציינת שבמילא השבת קצרה, אז כמה סבל יהיה?? את יכולה גם להתעלם מהבנות דודות או פשוט לא להתייחס לקרציותן, לא? כפי שכבר אמרתי פעם, בשביל שלום בית, צריך לוותר לפעמים

לא../images/Emo70.gif פעם בחודש מקסימוןם חודש וחצי

נוסעים אליהם בשבת. לעיתים יותר רחוקות זה גם הסבא וסבתא, אבל למה הם חייבים להביא את הקרציה איתם? וגם ככה תכננו לסוע לסבא וסבתא בזמן הקרוב לשבת. ובקשר לקרציה, הלוואי ויכולתי להתעלם אבל אי אפשר כשהיא מחליטה ללטף את המתוק שלי דווקא כשאני מניקה, וכשהיא משאירה את הדלת פתוחה בקור הירושלמי הבלתי נסבל, ואם הצעקות שהיא מרימה באמצע הלילה. כשהייתי בהריון שהיה הריון בסיכון היא דאגה לקפוץ לי על הבטן וכמובן שאף אחד לא העיר לה. בעיה נוספת היא הכלבה של ההורים, מסתובבת בכל הבית ומנשירה את שערותיה. ומה לעזאזל אני צריכה לעשות? להחזיק את המתוק על הידיים כל השבת
כן אני יודעת שאני רק מסבכת את העניינים, מה לעשות זאת אני

jif

New member
כמו שאת מגיבה

פה, ככה תפתחי את הפה על הקרציה הקטנה
אני, מאז שילדתי מה שחשוב לי יותר מכל, זו הבת שלי ואם קר או חם במקום כלשהוא אני דואגת לטמפרטורה אופטימלית ואם לא אני, אז בעלי דואג לעצבים (ויעיד על כך עציון...). ומה זה לקפוץ לך על הבטן?? למה את לא הערת לה?. לגבי הכלבה, זו בעיה. האם הם יכולים לקשור אותה בחצר או משהו כזה?

סינדרלה בייבי, כנסי לפרופורציות|כלב

הטרונייה שלך נשמעת קצת חיוורת. בסך הכל לא מבקשים ממך מי יודע מה ולמעט אורחת נוספת אני מבינה שיתר האנשים שיהיו נוכחים בבית הם כן לרוחך. נושא הכלב בכלל בטל בשישים. אז מה אם הוא משיר שיער? ילדים חיים בבתים עם כלבים ולא קורה כלום מזה. עושה לי רושם שפשוט לא בא לך ללכת לסופשבוע כזה או שהיו לך תכניות אחרות. אבל, בעלך גם הוא צד בנישואין המשותפים שלכם. יש לו משפחה. הוא כנראה אוהב אותם. מגיע לו לבלות 25 שעות במחיצתם. אם את מבקשת ללכת לאחותך הוא לא הולך? זה אותו דבר נכון. אז מה? תשתדלי להפיק את המירב מהאירוע. אף אחד לא יאמר לך כלום אם תלכי לחדר ותשני. תשאירי את הילד לבעלך ולחמותך ותנוחי. משפחה לא בוחרים. מה לעשות?

עציון

New member
JIF. לא מתאפק. מגיע לך:../images/Emo45.gif

רואים. רואים מאיפה באת .....

עדוש

New member
תגובתי לא תמצא חן בעינייך

לגבי הדודה של בעלך- אז נכון שחמותך הזמינה גם אותה והבת הקרציה שלה, אבל היא לא חייבת לך דין וחשבון! וכאשר היא אמרה לך שזו שבת משפחתית- היא בהחלט לא שיקרה לך- מה לעשות, גם הן משפחה. לגבי הכלב- אני מאמינה שזו לא הפעם הראשונה שאתם מתארחים אצל אנשים שיש להם כלב בבית, זה לא כזה סיפור. אפילו אם הכלב מנשיר. ובאמת כמו שאת בעצמך אמרת, השבת באמת קצרה, תוותרי קצת למען בעלך, תסבלי קצת סופ"ש אחד בשביל שלום בית. כי ממה שהבנתי בעלך נורא רוצה לראות את הסבים שלו. ואם מישהו עושה משהו שהוא לא לרוחך, תעירי להם על זה, אל תשתקי. את לא חייבת לעשות את זה בצעקות, אלא בנימוס.

עדוש, התגובה לא חייבת למצוא חן בעינ

שאלתי לדעתכם. זאת מדינה חופשית ויש לכל אחד זכות דיבור ומחשבה עצמאית. אם הייתי כותבת שאני צריכהאת תמיכתכם זה היה אחרת.
סידני

הגנובה

New member
JIF... את יודעת למי יש עכשיו חיוך

רחב על הפנים
מי מנפח את החזה בגאווה
מי תופח על כרסו בהנאה

קצת הבהרות

בקשר לכלב זה באמת יותר שולי, עד עכשיו היינו מביאים "אוהל פתוח" יותר כמו לול מתקפל, והמתוק שלי היה בתוכו וכך לא מילא את פיו שערות. מדובר על כלבת פקינז, מלאה שערות, כשהיה להם פוינטר זה לא הפריע לי כי יש פחות לכלוך. עכשיו הילד גדול מדי ללול אנחנוצריכים למצוא פתרון חדש. אבל זה באמת הבעיה השולית. בקשר לקרציה כשאני מעירה לה היא מתחילה לצרוח, וכל המשפחה מתנפלת עלי, מה אני צריכה את זה? ללכת לחדר ולישון? לא בא בחשבון. בפעם שעברה חמי כל כך התרגז עד שהוא קם בעצבים והלך לחדר ונשאר שם תקופה לא קצרה. מה בעלי צריך את זה? ודרך אגב, בעלי לא מסכים לסוע לאחותי וגם לא להורי כשהיא גם באה. ובקשר ל"שבת משפחתית" אם זו אכן היתה כזאת גם הורי הילדה היו באים ועוד שני אחים נוספים. רק שחמותי רצתה שבת עם המשפחה המצומצמת, כך לפחות היא הבהירה לנו עד שהיא הפתיעה ובגדול. וכבר אמרתי לבעלי שאנחנו ניסע, רק שלא יעדבן את הוריו כי בא לי למשוך אותם באף עוד קצת הוא הסכים

סינדרלה יקרה שלי ../images/Emo99.gif

עד היום עוד לא היתה פעם אחת שאמרתי לך שאני לא מעוניין לינסוע אחותך או להורייך ביגלל אחותך אולי עשיתי פרצוף ואמרתי אוף אבל נסעתי ולא עשיתי מזה היסטריה נשיקות חמות לילה טוב

נסיך יקר,../images/Emo24.gif

אתה ממש נשמע טוב. זה יפה במצידך שאתה תומך בסינדרלה שלך וביחד מאוחדים לגמרי תנצחו את העולם ושניכם תצאו נשכרים מזה. שיהיה לכם סוף שבוע משפחתי נעים תנשקו את החמוד שלכם ותנו איזה צ´ופר לפקינז בשמי (אם לא תתנו אני אדע מזה ויהיה לכם עסק גם איתי). חתיכת עוף קטנה מתחת לשולחן לא תחסר לאיש והפקיניז יהיה מאד מבסוט. הכלב הוא חברו הטוב של האדםjavascript:InsertIcon(´
´)

ציפי ג

New member
לשבת יש תמיד אותו אורך

כעשרים וחמש שעות. החלוקה על פני היממה שונה.

jif

New member
אל תהרסי את האשליה

שבחורף השבת קצרה יותר

למעלה