מלחמת חברות הקומיקס

baba shanti

New member
מלחמת חברות הקומיקס

שמתי לב שיש מלחמה חזקה בין חברות הקומיקס אז בואו נשפוך אור על הנושא קומיקום תתפלאו אין להם מבחר של ממש עולם הקומיקס שיש להם מבחר השרות על הפנים והם תאבי בצע ממוסחרים איפה האהבה והתשוקה לקומיקס להפצתו בקרב אנשים שאני אוהב לקרוא להם "הנבחרים" בקומיקס וירקות לא רק שיש להם מלאי עצבני מבאק אישו לחדשים דנדשים הם גם דואגים לך אין לקוח זה משפחה אחת גדולה מיובל ודני לחבריהם היחס הוא חם ומעולה באמת מעניין אותם ממך ואם אתה נהנה הכסף הוא מחייב כי אי אפשר לאכול ולשתות חוברות כן... אך במחירים כל כך זולים שזה ממש כמו חנות ממתקים לשורה התחתונה אין על קומיקס וירקות כיף להרגיש חלק ממשפחה כזו תומכת וטובה שכזו. לא מסכימים????????

The Flash

New member
צודק...

ותמרות סכום צנוע אני מוכן לעשות יותר בקידום האתר(הפרס הגדול...רמז, רמז...)

alro

New member
נמאס כבר........

כל הפרסומת המיותרת הזאת לקומיקס וירקות פגשתי אותם באחד הדוכנים והם באמת היו נחמדים אבל זה לא רק מה שאני מחפש אישית אני קונה מעולם הקומיקס למה? כי אני כבר לקוח שם דיי הרבה זמן והם כן נחמדיםת השירות בסדר גמור ומי שהיה בירידים שלהם יודע שאין בכלל מה לדבר על מבחר. זאת לא הנקודה כי אני לא רוצה לעשות סתם פרסומת המטרה של הפורום או פורומים היא לא לקידום מסחרי (לפחות ככה אני רוצה לחשוב) כל אחד יבחר את החברה שלו מניסיונו האישי ובמחירים שהוא רוצה (מסקרים שאני ערכתי המחירים לא כל כך שונים) ככה שתמשיכו עם הדיוני העיניניים ותפסיקו לזיין את השכל בשטויות שבאמת אין להם מטרה!

ויאגרה

New member
יותר מידי...

הודעות כאלו שתומכות ב"קומיקס וירקות", ככה סתם בלי שום סיבה ובלי שום קשר לדיונים שבפורום...יכול להתחיל לגרום לבן אדם לחשוד שזו עוד אחת מהדרכים של החברה הזו להיתפרסם ולהוסיף עוד שמות לרשימת הלקוחות, באמצעות הודעות מהסוג הזה, שמפורסמות ע"י הלקוחות המרוצים כביכול. נימאס לקרוא הודעות כאלו, בעיקר כשמלכלכים על חברות אחרות ואומרים דברים שקריים - אין חברה שמנסה להפיץ את תרבות הקומיקס בארץ יותר מ"עולם הקומיקס" (וכראיה - עשרות ירידים ומפגשים), המחירים הם פחות או יותר זהים (די צפוי שחברה חדשה תפציץ במחירים נמוכים לעומת היריבה הותיקה...תאמין לי שבקרוב, המחירים יעלו), המבחר אדיר (עשרות אלפי חוברות, לא רק ממארוול ודיסי) ולא כולל רק חוברות, אלא גם אביזרים אחרים (שאותי באופן אישי לא מעניינים) לא בדקתי את קומיקס וירקות, ואני לא אומר שהם טובים פחות, אבל הכפשה ושקרים אף פעם לא מצאו חן בעיניי.

baba shanti

New member
לא הכפשות רק עובדות

צפוי לקרוא דברים אלו מויאגרה או אחרים לך ויאגרה ידידי יש את החברה שלך ואכן כמו שאמרת לא יצא לך להתעסק עם קומיקס וירקות לי כן יצא הן עם קומיקום ועולם הקומיקס ואני לא אהיה קטנוני בדיבורים מיותרים על האתר ועל הסדר זה סתם בולשיט זה לא העיקר למרות שזה נושא שיחה לי יש את האפשרות להבדיל. עכשיו אני לא בא לפרסם כי בימינו שהמח האנושי יותר מפותח להבדיל בין רצונו לבין רצון כפוי פרסומת אגרסיבית לא תיתן תועלת אז אני מתנצל בפני חברת cnv אם נתתי רושם שכזה אני רק בא לתת פידבק ולחלוק את ניסיוני אם קוראי קומיקס אחרים ה"נבחרים" כפי שאני אוהב לקרוא להם עם אחרים כמוך ידידי היקר אם את מרוצה מהחברה שלך moor power to u ולבטח אם ישאלו אותך כמוני כמוך אתה תתחיל לשבח אותם כי יש לך בסיס כמו שלי יש יותר מבסיס אין פה פרופאגנדה זה לא מרוץ בחירות לראשות הממשלה זה אוהבי וחובבי קומיקס והאנשים שנושמים ואוכלים וחיים את הקומיקסים 24/7 אז נמאס לא נמאס תאמר לי שלא בתגובתך עשית בדיוק מה שאתה טוען שאני עשיתי אז לפני שאתה מתקיף תלמד לקרוא בין השורות כי אני כבר יודע וקראתי בין השורות של מה שאתה רשמת יכול ליהיות שהיה לי ניסיון כוזב עם עולם הקומיקס וזה קורה אבל כל כך טוב לי עם cnv שכן אולי אני לא אובייקטיבי אבל כל דבר שרשמתי היה מבפנים לא רצון להכפיש כי כן יש תאווי בצע בתרבות המדהימה שלנו ולי יצא להתקל באנשים ספורים שהם עושים את זה רק למען הקומיקס והקוראים כמו יוסי וcnv ואם אתם רוצים ליהיות בטוחים אז בבקשה תנסו אל תשללו. www.cnv.co.il והאי מייל של יוסי שהוא בחור נפלא שבעצב מתוק אך עם שליחות נהדרת להפצת קומיקס בקרבנו הקוראים מוכר מבחר נפלא וכן אני לא אובייקטיבי כי רק הנאה וסיפוק קיבלתי בקניית קומיקס ממנו ומקומיקס וירקות האי-מייל של יוסי... [email protected] עכשיו הבחירה בידכם!!!

alro

New member
אני אגיד לך למה זה נשמע לי פרסומת

שוב אני לא רוצה לפרסם סתם רק שאני לא יודע מול איזה "עולם הקומיקס" אתה עבדת, פשוט החברה שאני קונה ממנה כבר יותר משנה היא בעלת שירות מקצועית, אדיב ואמין ככה שכן אני בטוח שאתה עושה פרסומת וכן אני בטוח שאתה סתם משמיץ אז תרגיע ותפסיק את הויכוחים הטיפשיים והמיותרים הללו

m3at

New member
גם אני

מזמין מעולם הקומיקס מעל שנה והם מקצועיים והמבחר שלהם הוא הגדול ביותר. לעומת זאת, לקומיקום יש יתרון בשירות. יש להם אפשרות להזמין ישר מהאתר עם סיסמה וזה מאוד פשוט ונוח והחבילה מגיעה הכי מהר שאפשר, דואר רשום.

לדעתי

בתור מישהו שיכול בשקט לשבת על זר "החטיארים של הפורום הזה" יחד עם עוד כמה "זקנים" שעברו את גיל ה-20 וזוכרים שבארץ היה אפשר רק להשיג קומיקס סוג ב´ בסטימצקי או מישל עולם הירחונים (כחצי שנה אחרי התאריך יציאה המקורי), או ברי המזל שבן דוד של סבתא של שכנה שלהם היה דייל באל על וטס כל שבוע ללונדון וניו יורק, דרך כל גילגולי ה"מסחרה" השקר והרמיה שהתערבבו ב"קומיקס אקספרס" שגם כן זכורה לטובה בסופו של דבר- אין הרבה הבדל בין החברות, לא בשרות, לא בידע ולא ביכולת. אז מה כן: א. אי אפשר לנהל או להפעיל עסק לממכר קומיקס אם אתה לא חולה על זה, חושב על זה ביום, חולם על זה בלילה ונושם אצת זה בין ותוך כדי הארוחות- הנ"ל תקף לגבי כל החברות. ב. אי אפשר לחזיק מעמד בארץ עם שוק כל כך קטן אם לא מוכרים הכל מהכל ומכל מקור - כי אין הרבה מקום לבררונות מה למכור ועם מי לעבוד. ג. המחירים נקבעים על ידי המפיץ בחו"ל, והמשחק ביניהם בארץ הוא זניח. חד לקוח יותר על המשלוח השני לוקח יותר על ההזמנה עצמה וכ"ו. ד. כל מי שמנסה בכל מאודו להחזיק עסק לממכר קומיקס בארתץ יש לו את אותה המטרה - להביא את תרבות הקומיקס אל תודעת האנשים בארץ. ולסיכום: השיקול העיקרי בסופו של דבר הוא הנוחות! אני אישית מכיר את "עולם הקומיקס" מיום היווסדם, שי וקרן מכירים אותי כבר יותר מ-4 שנים כלקוח עולם הקומיקס. מבחינתי הם "הספרנים" בספריה השכונתית- הם מכירים את הטעם שלי, יותר טוב ממני אפילו. הם יודעים להמליץ לי על "הספרים והסופרים" שמתאימים לטעם שלי והטעם שלי לא כל כך בנאלי. לכן, במקום לקזז כמה שקלים מפה ומשם בעלות חודשית (שלווא דווקא תמיד יוצאת יותר זולה אצל אחרים), אני מעדיף את הנסיון והידיעה שהמלצה שנתנו לי מתאימה לי. ולכל האחרים שקוראים את ההודעה- לא משנה במי תבחרו, העיקר שתשארו איתו! ה"ספרנים" שלכם אולי יהיו יקרים יותר בפריט א´ או ב´, אבל עדיף שזה יהיה פה ושם על משהו שאתם רוצים, ולא נפילה טוטאלית על קו חוברות שלא מתאים לכם. או בקיצור- תמצאו מי מכל החברות ש"בראש שלכם" ותשארו איתה. רק בואו נעשה טובה לכולנו ונפסיק את השרשור הזה כאן. הנושא מוצא עד תום ובאיזה שהוא מ קום, אולי עשיתי טעות שבכלל הגבתי. אבל שיהיה.

illustrator

New member
אתה ממש טועה

אם לחברה אחת אין קומיקס שאני רוצה ולשניה יש? אם על חוברות מסויימות יש הבדל משמעותי במחיר? ומה אם בא לי ללכת כל שני וחמישי ליריד קומיקס?! בתור אחד שזוכר את הימים ה"קשים" של חובבי קומיקס בארץ, אני ממש מופתע מהתגובה שלך. תפסיקו לריב מי יותר טוב ומאיזו בחינה, ותשמחו שיש לכם מאיפה להשיג את החוברות שאתם אוהבים. פרסום החברות זו הבעיה שלהם, לא שלכם, וכל אחד חופשי לעבוד עם מי שבא לו. "מלחמה" בין חברות קומיקס שונות היא לא המלחמה שלכם. תיהנו כל עוד אתם יכולים...

נכון!

וזה בדיוק היה הרעיון מאחרוי ההודעה הקודמת שלי. למקרה שלא הובנתי נכון, אני לא טועה, אני חושב בדיוק כמוך, אבל כנראה הניסוח שלי לא העביר את המסר הנכון.

למעלה