מלחמת כריות-היום בככר!!! אתם חייבים לבוא! כנסו ללינק
E evilihi New member 16/6/06 #5 ../images/Emo12.gif הייתי שם בסביבות 7 מוכנה עם המצלמה - וחשבתי שפיספסתי. בסוף הסתבר שזה היה ב8 מישהו היה? יש תמונות?
../images/Emo12.gif הייתי שם בסביבות 7 מוכנה עם המצלמה - וחשבתי שפיספסתי. בסוף הסתבר שזה היה ב8 מישהו היה? יש תמונות?
א אביגיל לאפין New member 17/6/06 #6 הייתי גם הייתי.... ובהמה אחת פיצצה את אפי הקטן והסולד. צילמנו את זה לוידאו שיעלה לאתר ואם תזהו את הכלבה אנא עשו בה לינץ'!!! הא!
הייתי גם הייתי.... ובהמה אחת פיצצה את אפי הקטן והסולד. צילמנו את זה לוידאו שיעלה לאתר ואם תזהו את הכלבה אנא עשו בה לינץ'!!! הא!
E evilihi New member 17/6/06 #8 ../images/Emo12.gif זו לא היתה אני בכל אופן אבל מה לא הייתי עושה בשביל לחבוט לשניכם בראש עם כרית
א איילת מאוהבת ביובל New member 17/6/06 #9 מי עושה מלחמת כריות באמצע כיכר? חחחחחחחחחחחחחח הרגתם אותי עכשיו
א איילת מאוהבת ביובל New member 18/6/06 #14 בטח עם ציפי ומיטל לא ? נחמד שיש שני כלבים בבית חח אם אתה מבין למה אני מתכוונת אני רבה מכות עם הבגרויות שלי.. כזה אחרי כל מבחן אני זורקת ת'אמא של הדפים במיוחד בהיסטוריה שאין כבר זכר לדפים שכתבתי ולמדתי =]....
בטח עם ציפי ומיטל לא ? נחמד שיש שני כלבים בבית חח אם אתה מבין למה אני מתכוונת אני רבה מכות עם הבגרויות שלי.. כזה אחרי כל מבחן אני זורקת ת'אמא של הדפים במיוחד בהיסטוריה שאין כבר זכר לדפים שכתבתי ולמדתי =]....