מלחמת לבנון השנייה

lroin

New member
מלחמת לבנון השנייה

שלום במלחמה האחרונה יריתי באדם מטווח 2 מטר והרגתי אותו (לא בהכרח מחבל..) בימים שאחרי היה לי קשה לעכל את זה אבל אמרתי שאין ברירה וחייבים ופשוט הדחקתי את זה השתחררתי לפני חצי שנה ויצא לי לחשוב הרבה על מה שעשיתי בשירות האירוע הזה מטריד אותי מאוד.. בהתחלה בעיקר לא יכולתי להרדם, וכל הזמן שמעתי את היריות, העיניים שלו שנייה לפני שיריתי והתמונה של הגופה שלו מוטלת שם פשוט לא עזבה אותי אחרי זה התחלתי להרגיש גם פחד או חרדה לא ברור ממה והתחלתי לחשוב מי המשפחה שלו ואיך גילו שהוא מת וכו'.. אני לא יודע איך להגיד את זה נכון... זה לא שרציתי להתאבד אבל עברו לי בראש מחשבות על זה ושאולי זאת הדרך היחידה להיפטר מהפחד הזה.. הבעיה שאני מפחד להגיע למצב של אין ברירה לפני שבוע החלטתי לנסות ליצור קשר עם מישהו מהכפר שלו ולברר מי היה אותו אחד אני לא ממש יודע מה לעשות כשאני יקבל תשובה וזה בתהליכים עכשיו אני לא יודע אם זה כדאי לי בכלל לדעת מי זה אבל אני כבר לא יכול להדחיק את זה יותר מישהו יודע לאן אפשר לפנות עם בעייה כזאת? או מישהו שהתמודד עם מצבים כאלה? הקיצר, מה כדאי לעשות? תודה!

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
תמונה שלא עוזבת....

שלום לך, המראות הקשים רודפים אחריך... המחשבה על מה יכול היה לקרות.. על מה שכן קרה... התוצאות... כל זה מעסיק אותך ולא מרפה... לפעמים במצבים כאלו עזרה מקצועית יכולה להקל, לעזור קצת בלשחרר את המחשבות האלו. אחנו מצרפים לך קישור לעמותת נט"ל שמסייעת לאנשים הסובלים בגלל המצב הבטחוני, בגלל המלחמה... ומזמינים אותך גם להמשיך ולכתוב, אולי להוצאי את המראות, לשחרר קצת את המחשבות....

drnaji

New member
../images/Emo201.gif

צר לי לשמוע על מה קרה לך. אני ממליצ לך לפנות לפסיכולוג כמה שיותר מוקדם ולבקש ממנו שיפנה אותך לפסיכולוגים שהממשלה ממנת לנפגעי מלחמת לבנון השנייה. אם תצטרך משהו,אנחנו פה. היה חזק.

lroin

New member
תודה רבה

כרגע לפסיכולוג זו לא אופציה בשבילי אלא אם כן המצב יחמיר אבל מצאתי מישהי שגרה בכפר של אותו בחור היא ספרה לי מי זה ונתנה לי את השם שלו אמנם זה לא הרבה וליצור קשר עם המשפחה שלו אני לא יכול בנתיים עלולים לחשוב שהם משתפים פעולה עם ישראל.. וטוב לא ייצא להם אבל אני מרגיש יותר טוב לדעת מי זה ומה הוא היה מאשר להשאיר את זה באוויר בתור עוד חף מפשע שנהרג במלחמה ואולי יום אחד אני ישלח להם מכתב או משהו בתקווה שיהיה שלום יום אחד אז שוב תודה ושיהיה סופשבוע טוב!

למעלה