"מלחמת לבנון-3" ....בעד ונגד ........

הר תבור2

New member
"מלחמת לבנון-3" ....בעד ונגד ........

לפני כמה חודשים התחלנו וסיימנו את המלחמה ב"עזה". לא תחסרנה סיבות לפריצת מלחמה חדשה כתגובה לאיזשהו מעשה טרור שעלול להתרחש (( ראה "חומת מגן" שידועה גם בשם "ג"נין ג"נין בשנת 2002 )). כיוון שה"עסק" "רותח" בצפון הארץ .... אז לא צריך יהיה יותר מפגז אחד בשביל ליצור "פינג פונג" דמים עם הלבנונים קו נטוי סורים . זה עלול להתרחש ממש בעוד שלושים יום.... ועל כן - הייתי מבקשת מכבודכם .... לחשוב אם אתם בעד המלחמה הזאת - כבר היום - ולהביע את מחשבותיכם באופן הברור ביותר והגלוי ביותר - ולא לדגול במדיניות "די לצרה בשעתה" .... כי כאשר האזעקות מייללות .... סביר להניח שנפגעת היכולת לחשוב ולהגיב "שלא מן השרוול". השאלה שלי היא כזאת = האם כדאי להתגבר על הפיתוי לשחק ב"כיפה אדומה" או שצריך לתת דרור ליצרים המיוחדים הללו שוב

הר תבור2

New member
"כיפה אדומה" במסגרת "לבנון השלישית"?...

למרות שאני חושבת שהנקודה ברורה ... אכתוב עוד כמה מילים . הנקודה העיקרית שלי היא "תעלומת הכפילים 1945-48" . בחבל הסודטים נעלמו 100.000 תושבים לאחר מלחמת העולם השניה ...... באותו זמן דווח על מספר "ענק" של ניצולי שואה. כלומר - רבים רבים (( רובם?)) מתושבי המדינה שהגיעו לכאן לאחר מלחמת העולם השניה ... יכלו להשתמש בזהויות האמיתיות של מושמדי אושוויץ שתועדו בעזרת מערכת "י.ב.מ" או בזהויות האמיתיות של חללי צה"ל מתש"ח . (( זהויות בדויות של מנהיגי המדינה ושל קציני צה"ל לדורותיו )). בואו נגדיר את זה "מאורע תרבותי" מתחום התיאטרון והקולנוע .... כאשר ההבדל היחיד הוא .......... ר י ח ה ד ם

הר תבור2

New member
"תיאטרון המערכת המשפטית" "תיאטרון המערכת הרפואית" .....

לפרט לכם או שאתם מסתדרים לבד?

הר תבור2

New member
"חסל את הפצועים ותקבל צל"ש"....

ניסיתי לבטל את הדבר הזה בצה"ל .... לדעתי לא מגיע צל"ש למי שחיסל את חבריו הפצועים.... לצערי לא עלה בידי. בזה אני מבקשת מכם סיוע משפטי דחוף

הר תבור2

New member
למנוע קונספירציה על רקע "מימון מפלגות מלחמתי"...

אני קוראת לכולם ליזום תוכנית שלום דחופה עם לבנון ....

למעלה