מלחמת סילבן בוועדה=פרק ראשון באגדה

• פותח הנושא n82
  • פורסם בתאריך

n82

New member
מלחמת סילבן בוועדה=פרק ראשון באגדה

ביום בו התכנסה הכנסת לברך על המוגמר, נכנס ללשכתו בסערה, שר האוצר . מי נתן לועדה מפתח?! שמעו אותו עוזריו צורח. למה נתתם לועדה סמכות ובאיזו רשות, מי העיז לעשות כזה מעשה, כזו שטות? אדוני השר... החל אחד העוזרים לגמגם, אתה בקשת בזמנו את הסכסוך לסיים. הנכים את בקשתם שטחו, בעוד מי הגשם על ראשם דולפים, וגם אתה הסכמת, ללא ספק ותנאי, שזה ברור שהם צודקים. וראש הממשלה הבטיח, ולחץ, ונחתמו הסכמים, ועכשיו, סוף סוף, הגיע הזמן למימושים. הועדה תתכנס, תדון, תתלבט, ובסוף בודאי תחליט, אבל אל דאגה, תמיד תוכל להחליף, את צידו של התקליט! התאושש שר האוצר, ואימץ את העוזר הצעיר אל ליבו, תכין לי תוכנית מילוט, לחש תוך חיבוק אל אוזנו. וכך, בעזרת זוטר שחשב לרגע שהוא גביר, תיכנן שר האוצר את המפתח אליו להחזיר. ומאחר ובשבילי השעה כבר מאוחרת, אמשיך בעלילה בפעם אחרת.

ריטהלה

New member
גדול!!! אהבתי את הטלנובלה

מחכה בקוצר רוח לפרקי ההמשך. ראוי לציון כשרון הבטוי והחריזה שלך.

n82

New member
תודה ריטלה ועוד משהו קטן...../images/Emo140.gif

לפעמים אני שוקע, לתהומות של יאוש, לפעמים הוא כה חזק, ניתן למישוש. אז אני פונה לכתיבה, ולפעמים גם קצת נרגע. והנה ממך קיבלתי ביקורת, ששווה לי יותר מיהלום, ואוכל להעביר בכיף, לפחות עוד יום. תודה!

ריטהלה

New member
ל-N82../images/Emo39.gif ../images/Emo51.gif

כמוך גם אני אוהבת לחטוא מעט כך בהחבא, בסתר ובלאט כשברקע מתנגנת המנגינה האהובה קצת בחריזה,פרוזה גם, יאה לכתיבה ומכירה את זו התחושה הנרגשת כשיציר כפיך מתחיל לרוץ ברשת לכן להעריך ולהוקיר יודעת כשרואה כתיבה יפה, שנוגעת אז הוסף והעשר אותנו בזו המתנה כי הרי לא ניתן להפסיק המנגינה

n82

New member
ההמשך עדיין אצל הצנזור... ../images/Emo8.gif

כנאה כעסתי כשכתבתי ויצא לי "חריף" מדי, אחרי עריכה אפרסם, בע"ה. בסה"כ אני רוצה שיהיה סוף טוב, גם "לטלנובלה", וגם למאבק שלנו. בע"ה.

למעלה