מלחמת עולם

קרני

New member
מלחמת עולם

2 נשימות עמוקות לפי הכתיבה... . . . בעצם אולי אני צריכה יותר... בכל פעם שאני מדברת איתו, יש פיצוץ, מסרים חבויים עויינים והרבה מתיחות. זה מגיע למצב שממש לא בא לי לדבר איתו. טוב, אתחיל מהתחלה... התחלתי עבודה חדשה בעמותה. התפקיד הוא תפקיד ניהולי , אולם לא ניהולי סטנדרטי, כי אני אומנם מנהלת, אך אין לי סמכות על עובדים. ההגדרה הניהולית לא קונבנציונלית ולא מוכרת כפי שכולם מכירים. אני אמונה על אזור מסוים בו עובדים תחומים אחרים, עימם אני צריכה לשתף פעולה. אחד מאלו שאני צריכה לשתף איתו פעולה, והוא לא תחת סמכותי, והוא לא חייב לשתף איתי פעולה עושה לי את המוות! הוא כל הזמן נכנס איתי למאבקי כוחות, בניסיון להראות לי שהוא יודע יותר טוב ושהוא ממש לא צריך אותי. כל מה שאני אומרת, הוא תמיד אומר את הדבר ההפוך, וכשאני חושבת כמוהו ואומרת לו את הדברים, הוא ממשיך להרצות על העניין שעות כאילו לנסות לשכנע אותי. אין לי כוח וסבלנות אליו כבר!!! מה עושים?
 

hayapollak

New member
סבלנות

את ממונה על אזור מסויים ואת צריכה לשתף פעולה עם עובדים בתחומים אחרים אז כדאי לקחת אוויר והרבה סבלנות וגם לתת לו להבין שאת יודעת שהוא לא צריך אותך והוא לא תחת סמכותך - בקיצור להשתית את היחסים אתו על אמון,הבנה,כבוד הדדי ותמיכה. זו דרך שתשתלם לשניכם ותמנע מלחמות. יתכן שבסוף יתגלה לך (וגם לו) שהסבלנות משתלמת. (וכשהוא מתחיל להרצות, תאמרי שההסבר שלו חשוב ומעניין אבל תבקשי סליחה בנימוס ותאמרי שיש לך משהו דחוף אחר לעשות.
 

קרני

New member
תודה על התגובה

התייחסת לכמה נקודות חשובות בקשר. הלוואי וזה היה כזה פשוט. בתחילת הדרך הגעתי עם הערכים שציינת - אמון, הבנה, כבוד הדדי ועבודת צוות. מעבר לכך, אמרתי לו שאשמח ללמוד איתו את השטח. איכשהוא זה הביא לידי כך שהוא חשדן ברמות קשות. הוא כל הזמן מרצה לי, נותן מסרים כפולים, לא ברור במה שהוא רוצה לומר ומנסה למדר אותי מנושאים מסויימים הקשורים לעיר. עובדה שאולי עשוי להיות חלק מהעניין הזה הוא שהוא אתיופי. רגע, רגע, לא להתנפל! אולי יהיו כאלו שיאמרו לי שאני גזענית, אבל אני ממש לא! אני פשוט רואה ומודעת לשינויים הרבים מאוד (!) שיש בתרבות. הסבלנות כבר נגמרת לי, מודה. אולי אני כאן רק כדי להתבכיין?
 
אולי תקחי

אותו לשיחה. תשאלי אותו איך לדעתו תוכלו לתקשר טוב יותר, ומה הוא מוכן לעשות/לתרום כדי שזה יקרה.
 

קרני

New member
ניסיתי זאת בעבר

הוא התבצר בעמדתו, ואני כתגובה, התבצרתי בעמדתי. אני צריכה לחשוב על אסטרטגיות בתקשורת, לדעתי, ולא על פעולות יזומות מולו. איך עושים זאת? המממ....
 

hayapollak

New member
מסכימה איתך

אין צורך באסטרטגיות מולו.. יש צורך באסטרטגיה שלך לקבל אותו כמו שהוא מבלי שזה "יחרוש" או יעייף אותך. סבלנות, חיוכים,הסכמה, אמפטיה והכי חשוב להשאר עינינית.
 

קרני

New member
הכי טוב זה כש...

אני לא רואה אותו או צריכה ממנו משהו! זה זמן טוב בשבילי להירגע ולהתייחס אליו אחר כך כמו שאת אומרת - בסבלנות, חיוכים והסכמה. אני מקווה שבפגישה הבאה אצליח לעמוד בזה. המתיחות לא תעלם, זה בטוח. ממש מבאס תודה על התגובה
 

אביטל 88

New member
מוכר ../images/Emo5.gif

לגבי ה"סבלנות,חיוכים,הסכמה" , אם הם לא מגיעים מתוך רצון אמיתי, מאוד קל להרגיש בזיוף. בכול מקרה , תמיד ניתן לעקוף את ההתמודדות בפגישה דרך חילופי מידע במייל
 
איך לצאת מזה?

היי קרני, כמה אבחנות לפני שלב העצות. תחילה אני רואה שאת חדשה יחסית בארגון והוא, כך אני מניחה, ותיק ממך. מצב זה כבר יוצר מתח מסוים ביניכם. שנית, את מנהלת וביחד עם זה אין לך סמכות עליו. זה קושי ארגוני שתורם למתח. דבר שלישי, אתם מגיעים מתרבויות שונות שאין מה לעשות, גם זה יכול ליצור מתח נוסף (בייחוד אם הוא מבוגר ממך). החדשות הרעות הן שאין לך שליטה על העובדות. החדשות הטובות שיש לך שליטה על עצמך. אני רואה שאת כועסת מאוד. עצם העובדה שאת צריכה לקחת כמה נשימות וקוראת לזה "מלחמת עולם" מעיד על העוצמה הרגשית שאת מייחסת למצב. כעס הוא הרגש השלילי היחידי שנותן לנו תחושת העצמה. לעיתים תחושת ההעצמה כל כך חזקה עד שהוא גורם לנו לעיוורון. אם כן, תחילה החליטי שאת תמזערי את כמות הכעס שיש בך לגביו. כעס גורר כעס וזה בדרך כלל לא מביא לידי פיתרון. דבר שני, החליטי שאת מוצאת בו תכונות חיוביות. תמצאי מה בו את מכבדת. ברגע שתעלי על זה, זה כבר יתבטא ביחס ההדדי ביניכם. ולבסוף, אמרת שניסית לדבר איתו. אך האם ניסית להבין אותו? נראה שהוא מחפש שאת תכבדי אותו. ייתכן שמה שיעזור לך זה להשתמש יותר במילים כמו "ביחד" או "אני הייתי רוצה את עצתך" במקום לומר לו מה עליו לעשות. זה אולי ישמע לך מזויף בהתחלה, אבל אם את תסרבי להיכנס איתו למאבק כוחות אולי זה יעזור. בהצלחה, גלי חסון
 
למעלה