מלחמת שלום הגליל אני מחפשת חומר בנושא-פחות כתבות ויותר סיפורי קרבות ומהלך המלחמה תודה!!
מ מתחכמת New member 7/6/02 #1 מלחמת שלום הגליל אני מחפשת חומר בנושא-פחות כתבות ויותר סיפורי קרבות ומהלך המלחמה תודה!!
מ מאיר יגוד New member 9/6/02 #2 ספרות על הנושא אם את רוצה להתעמת הייתי הולך לספריה ומחפש כתבות מן התקופה. לסקירה על הסיבות למלחמה יש ספר מצויין של זאב שיף ואהוד יערי "מלחמת שולל". זהו, מאיר
ספרות על הנושא אם את רוצה להתעמת הייתי הולך לספריה ומחפש כתבות מן התקופה. לסקירה על הסיבות למלחמה יש ספר מצויין של זאב שיף ואהוד יערי "מלחמת שולל". זהו, מאיר
מ מרים 02 New member 10/6/02 #3 מומלץ ביותר לקבלת רקע על מה הלך שם. "משפחת הבופור" של רוביק רוזנטל. שיחות עם המשפחות השכולות של 6 ההרוגים בקרב על הבופור, אותו הקרב שבסיומו עמדו בגין ושרון על פסגת ההר ובגין אמר שהמקום נכבש ללא נפגעים לכוחותינו...
מומלץ ביותר לקבלת רקע על מה הלך שם. "משפחת הבופור" של רוביק רוזנטל. שיחות עם המשפחות השכולות של 6 ההרוגים בקרב על הבופור, אותו הקרב שבסיומו עמדו בגין ושרון על פסגת ההר ובגין אמר שהמקום נכבש ללא נפגעים לכוחותינו...