מלחמת ששת הימים

gilroz

New member
מלחמת ששת הימים

טוב בארוחת שישי כרגיל , אני מדבר עם אבי על דת וכדומה(הוא דתי...) , אז התחלנו לדבר על המלחמות והכל , והוא אמר לי משהו שנראה באמת מוזר, הוא אמר לי שהנצחון במלחמת ששת הימים , לא היתה בגלל הטקטיקה , אלה מהפחד של צבאות ערב מאיתנו, ואז הוא התחיל לשאול אותי , למה בעצם הם פחדו מאיתנו , הם היו רבים מאיתנו פי 10 לפחות מבחינת הצבא, למה הם לא נלחמו בנו , מה הפחיד אותם כל כך , הוא אמר לי שאלוהים שלח אליהם מלאכים שהפחידו את הנשמות שלהם , ככה שהם פשוט עזבו הכל וברחו! ,אפילו שחיל האוויר שלהם הלך על ההתחלה(שגם לזה הוא אומר שזה נס), היה להם פול טנקים והם יכלו להלחם , אבל במקום זה הם פשוט ברחו, הוא אומר שהמשיח היה אמור להגיע באותו זמן(הוא אמר לי משהו עם ערב ה6000 שנה לעולם - גימטריה של ערב זה 272 שנים לפני ה6000 לעולם מבחינת הספירה היהודית , שזה 1967 !!!) , אבל בגלל שאמרנו שצה"ל הוא זה שאחראי לנצחון ולא אלוהים , אז אלוהים לא נתן לנו את הגאולה באותו זמן ודחה את זה... והוא אומר לי שזה לא צירוף מקרים שקראו לה מלחמת ששת הימים , (שישה ימים של אלוהים זה 6000 שנה!!!) מה אתם אומרים על זה???

drall

New member
סביר כמו כל הסבר אחר

השאלה שבאה איזו מטרה ההסבר הזה בא לשרת? כל פעם שמישהו הוגה תיאוריה כזו או אחרת הוא לא עושה את זה סתם. או שהתיאוריה הזו באה לו כהתגלות ואז , נניח , הכל בסדר. או שיש כאן איזשהו מסר חבוי. אז בוא נחשוב יחד. האם ההסבר הזה בא להגיד "בפעם הבאה שננצח את הערבים אנחנו צריכים לזכור שזה בזכות המלאכים ולא בזכות צה"ל" So be it העיקר שננצח. ישנה אפשרות נוספת , כמובן , שההסבר הזה נועד ליצור אצל בני אדם תחושת אשמה על שלפני שלושים ושש שנה הם לא היו דתיים מספיק. זו אפשרות חסרת תועלת. בשביל מה ליצור אצל האנשים עוד רגשות אשמה ? לא מספיקים להם אלו שכבר יש להם? חבל. דרול

אממ

זה מציג את ה` כמאוד קטנוני,לא? לפי אסטרטגים ואנשי מחקר,אכן את רוב המלחמות בארץ נוצחו די במזל.הרבה טעויות מצד ארצות ערב, טכנולוגיה יותר מתקדמת מצדנו, מודיעין מוטעה מצדם,ואיך שאמר את זה אחד האסטרטגים "הרבה עבודה בעיניים." זה מה שידוע לי.

למעלה