מלח לימון
יש לי פוביה מהרעלת מזון ככה שכל דבר מוכן/מבושל אני מצנן במקרר וישר מעלה לפריזר
מה אני עושה עם ממרחים כמו חומוס/טחינה/אבוקדו/חציל? צריך להכין אותם בכמות אבל אוכלים מהם כל פעם קצת והם מתקלקלים מהר
כמה יהיה אפקטיבי להשתמש במלח לימון? (כמה זמן יחזיקו לעומת בלי) והוא בכלל מזיק או ניטרלי? מיץ לימון הוא במקור נוזלי אז הגרסה הגבישית היא בעצם כימיקל?
יש לי פוביה מהרעלת מזון ככה שכל דבר מוכן/מבושל אני מצנן במקרר וישר מעלה לפריזר
מה אני עושה עם ממרחים כמו חומוס/טחינה/אבוקדו/חציל? צריך להכין אותם בכמות אבל אוכלים מהם כל פעם קצת והם מתקלקלים מהר
כמה יהיה אפקטיבי להשתמש במלח לימון? (כמה זמן יחזיקו לעומת בלי) והוא בכלל מזיק או ניטרלי? מיץ לימון הוא במקור נוזלי אז הגרסה הגבישית היא בעצם כימיקל?