מלטונין מושהה

מלטונין מושהה

שלום לכולם האם יש הבדל בין מלטונין מושהה בקפסולה שאני פותחת אותה ומערבבת קצת במיים לבין מלטונין נוזלי תודה וערב טוב שיהיה

מלטונין מושהה ונוזלי

אני לא בטוחה שאם את פותחת את הכמוסה המלטונין עדיין מושהה. בכלל, לא ידעתי שמלטונין מושהה מגיע בכמוסה, חשבתי שהוא מגיע בטבליות שמתמוססות בהדרגה. מלטונין מושהה אמור להשתחרר בגוף בהדרגה. מלטונין נוזלי, אם לא מצויין במפורש שהוא מושהה (וכאמור זה נראה לי תרתי דסתרי), משתחרר בבת אחת. לשניהם יש יתרונות וחסרונות. ההחלטה מה לבחור היא על פי מבחן התוצאה לגבי הילד הספציפי: בוחרים מה שעובד.

סוף סוף

לילה שקט ורגוע תודה על ההתיחסות תמי כבר כמה לילות הילדה מתעוררת בשעה 2 וחצי וזה נעשה לבוקר ממש חבל לי מכיוון שבתי התחילה מסגרת חדשה כיתה א וזה נראה כמו התחלה לא כלכך טובה אנחנו מפספסות את ההסעה בבוקר או שאני מוציאה אותה מוקדם יותר שתספיק לישון בצהריים קודם כל עשינו ניסיונות עם המושהה, לפי מה שראיתי שוחחו פה כמה פעמים על מלטונין נוזלי מצד אחד אני רואה שהילדה יושנת ברצף בלילה אבלללל , קשה לה להרדם והיא מושכת את הלילה ונרדמת יחסית מאוחר, אנחנו נדרשים להרדים אותה וזה לא כלכך פשוט, זה מרגיש שהיא מרדימה אותנו הגדלנו את המינון ושינינו את הסוג של המלטונין אני מקווה שזה הפיתרון שלנו חוץ מזה שעם כניסתה של בתי לכיתה א' החלה לחקות אותיות מתוך מילה וישנם 4 מילים קצרות שאומרת ברור אז סוף סוף משמיע את קולה ומשתמשת לתקשר במלל קצר סוף שבוע טוב שיהיה

למעלה