מליאל יקירתי מזל טוב

מליאל יקירתי מזל טוב ../images/Emo23.gif

אני שמחה לראותך אדומה אני יודעת שאת עושה המון פה בפורום ומגיע לך השמלה האדומה אוהבת אותך קרן

מליאל

New member
תודה רבה קרנושי איזה כבוד נפל בחלקי שמחה

להיות לצידך ומזמינה את כולם להצטרף למשפחה הקטנה והחמימה שלנו. אוהבת ומחבקת את כולםםםםםםםםםם ♥

elia1989

New member
מלינקה מזל טוב יקירה שלי

בהחלט הולם אותך שמלה אדומה במיוחד עם העיינים הכחולות שלך ושיערך הבלונדיני!! אוהבת אותך המון

מליאל

New member
חחח אליה תודה רבה, עוד יחשבו שאני דוגמנית לפי

התיאור שלך, תודה נשמה♥

../images/Emo49.gif../images/Emo49.gifמליאל היקרה שלנווו ../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

בס"ד התגמדנה המילים ותקצר היריעה
להביע לך מלות הערכה
על תשומת לב האישות והחמה
חן חן עבור ההדרכה
על העבודה והטרחה
על היחס הנאה והמחמם,
כל הכבוד הנהדר,
על הנכונות ותשומת הלב,
להקשיב , ליעץ לדובב,
על המסירות והנתינה אשר לא רצו על לימוד ודרך ארץ
התורמים לאוירה חמה,
על יחסך הבלתי אמצעי התחום ההדרכה והלימודים
מבוקר עד ערב,
חן חן על המאמץ,
יש בך מכל המידות הנכונות
ובשל כך הפרת לסמל ומופת
כחמוך ירבו מי ייתן !
"קודח יווצר הילד במעי אימו , הקדוש ברוך הוא גוזר עליו מה יהא בסופו , אם זכר או נקבה, אם חלש או גיבור אם עני או עשיר, אם קצר או ארוך , אם מכוער אם נאה אם בזוי אם גם ,יכן גוזר על קורותיו , אבל אם צדיק או רשע לא , אלא הו אנותנו בידו של אדם בלבד "{נידה ,ל}

מליאל

New member
רות תודה רבה איזה מרגש, ממש מחמם את הלב../images/Emo51.gif

אשמח לשיתוף פעולה ושתשתפי אותנו במתכונייך הנפלאים.

smady a

New member
../images/Emo49.gifהופה יש לנו כיפה אדומה פה..../images/Emo49.gif

shahf11

New member
מליאלוש. שעות אני מחפשת אותך ואת פה.

איזה כבוד, איזה כבוד. שמלה אדומה. (אני לא יודעת מה זה אבל זה נשמע מכובד מאד כמו אוסקר או משהו). ועכשיו... תצילי את העניינים... הקטנה רוצה ארוחת ערב בגינה. נמאס לי להכין חביתה, סלט, קוטג'. וגם לא בא לי פרוייקט שיקום ... מה להכין??? מלי הצילי!!

elia1989

New member
שחף אני ממליצה שתעשי את הפיצה של מליאל

היא טעימה באחריות!! ואין ילד שלא אוהב פיצה

מליאל

New member
שחףףףףףףףףףףף יקירתי הכי פשוט...

פשטידת תירס או מאפינס תירס ילדים מתים על זה 1 קופסא תירס מתוק נקופסא 3 ביצים 3 כפות (בהריון)קמח תופח 3 כפות שמן מלח ופלפל 1 כוס חלב/מיכל שמנת מתוקה 1 כפית א. מרק פיטריות/בצ (לא חובה) 2 כפות גבינה קוטג'/ צהובה מגורדת- מומלץ עשבי טיבול מה שבא טרי או יבש (אם יש) לערבב היטב להכניס לתבנית אינגליש קייק/או תבניות מאפינס אישיות ולפזר שומשום מעל. חום 180 מעלות כ-25 דקות. להגיש עם סלט ליד והרי לך ארוחה טעימה ואהובה על ילדים, גם ביתי הבררנית את זה אוהבת. נשמה שלי כיף שאת כאן ותודה ממי ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

למעלה