מליון דולר בייבי

Seidman

New member
מליון דולר בייבי

נגיד ובמקריות היה לכם עכשיו מליון דולר ביד (לא רבע, לא חצי, מליון! דולר!), והייתם צריכים לתרום אותו לארגונים שונים (כי אתם נשמות טובות
), לאיזה ארגונים הייתם תורמים את הכסף ולמה? כמובן שאלו יכולים להיות ארגונים שלא קיימים עדיין ואתם יכולים להקים אותם מהסיבות האישיות שלכם

לארגון להכחדת שובניסטים ופמניסטיות

וגם שובניסטיות ופמיניסטים. כי כולם מטומטמים

אז ככה

בגלל שזה מיליון דולר אני לא מתכוונת לענות על השאלה ברצינות, כי נשמה טובה אני לא, לא הייתי תורמת.. אבל בכל זאת אם היה חייב לתרום הייתי תורמת לאגודת הסמים של ברני

אהממ... זה לא קשה!

אז ככה: הייתי פותח אגודה חדשה למען החייל והייתי קורא לו ``שק``ם`` [כמה לא צפוי, נכון?] אבל רק שאני הייתי כותב אותו עם ה` הפאקינג ידיעה! והייתי מחלק בו סיגריות בלי אזהרות! ועוד ועוד דברים שאפשר לאכול, לשתות ולהסניף [כמו... פודינג?!]. הייתי מקים אגודה למען המתים וגם שם היה אפשר לקבל טרופיות בחינם, רק אם יש לך תעודת מת-כמובן! והייתי מקים ארגון להצלת ניצולי הצונאמי. בנוסף הייתי בונה לעצמי קוטג` על חוף הים [מי אמר שאני לא נזקק יא חארות!]. הייתי פותח דאנס באר לאנשים שמחכים להשתלת כבד/קליה/ריאה/מוח. הייתי תורם חצי למחקר בנושא איידס. הייתי תורם עוד חצי למחקר בנושא ניתוחים פלסטיים להגדלת הפין/חזה/שפתיים/עוד סוג של שפתיים [המבין יבין ולא מבין-שיחנק, מה אני רוטשילד?]. והייתי תורם עוד חצי למלחמות בעד סמים/בטירור/אלימות מילולית. והייתי תורם עוד חצי, מילגה ללימודים יסודיים ותיכוניים לאולמרט. ולסיום הייתי תורם קצת לקידום פורום הומור! כבוד! יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!

m e n d o z a

New member
לאירגון "אנשים בעלי ידיים שריריות אך לב רך"

אם אני מחזיק מיליון [לא רבע! לא חצי! מיליון!] ביד! [לא בשתי ידיים! לא באצבע אחת! ביד אחת!] כנראה יש לי ידיים ממש שריריות שמטעות לגבי ליבי הרך

למה כמה זה כבר שוקל?

איפשהו בין 10 ל20 גרם. קוראים לזה כרטיס מגנטי. אז פייי ``איזה גיבור אמיתי אתה!!!`` ואגב, ``לב רך לא נשבר אבל מתעקם בקלות`` אז אל תתן שינצלו אותך.

למעלה