מליון דולר קאש גיים עונה 5

• פותח הנושא Kgt1
  • פורסם בתאריך

Kgt1

New member
מליון דולר קאש גיים עונה 5

עכשיו בפוקרטיוב/יוטיוב הקרוב לדפדפנך :)

2המרפא

New member
הממ קול קצת מוזר של דוואן

ביד נגד פטריק. הייתי בטוח שהוא דוחף שם אחרי הרי רייז.

Kgt1

New member
ואגב אני בעיקר נותן לפטריק שם ג'קס, ומשלם עם

AQ בידיעה שאני מלא פעמים לא טוב אבל אי אפשר לזרוק.

2המרפא

New member
הם לא היו כל כך עמוקים שפטריק ישווה אותו רק

עם פול. לפטריק אחרי הרי רייז היה משהו כמו 50K מאחור אני מבטיח לך שהוא משווה 50ל על קופה של 230 גם עם AK שלא לדבר על סטרייט. זה דוואן אחרי הכל

Kgt1

New member
עזוב נו אין מה לדבר, אין לו שם רייז בחיים,

להשוות שם עוד רי רייז של דוואן יצמצם את הריינג' של אנטוניוס ליד שהייתה לו לכל הפחות, וגם זה לא בטוח. אני חושב שאם זו דחיפה של דוואן, הריינג' שאנטוניוס נותן לו זה פול כמעט תמיד ולעתים רחוקות אוויר מוחלט.

shaywh

New member
אהבתי את היד של זיגי

עם הQT בלוח של 7TJ הוא מוריד את אייבי מטופ פייר ועוד כשהוא לא עמוק, פשוט בלוף מבריק... ואז אייבי קורא את פלדמן כאילו שהוא איזה שחקן פליי מאני. ענק.

FrecCo

Active member
איזה טופ פייר, הוריד אותו מאופן אנדד...

והוא גם עם סקנד פייר ככה שבלוף זה בטח לא (אולי סוג של בלוף אם הוא חושב שאייבי על J, אבל א. אייבי לא היה מקפל בחיים טופ פייר שם וב. לא נראה לי שזיגי חשב שהוא יכול להוריד אותו מטופ פייר...הוא חשד שזה ואליו)

2המרפא

New member
פרק שני הרבה יותר מעניין עם לא מעט אקשן

כולל שחקן שהפתיע אותי מאוד מאוד לטובה

shaywh

New member
?

זיגי? האובר בטים שלו היו מבריקים, בעיקר ה100K מול דיוויד בנימין. הדרך שבה הוא הבין את היד והעביר אותו ואת דוואן למצב של תפיסת בלופים פשוט גאונית. האמת שגם אוברסטד עם הK8 סוטד קבלה החלטות טובות.

2המרפא

New member
התכוונתי לאוברסטד

פשוט אם הייתי אומר שחקנית זה היה ספוילר רצח. וגם כי היא קצת בהמה. אבל ההבנה שלה של מה שהלך ביד הייתה מבריקה, להבין שיש סיכוי סביר שפטריק ינסה להוריד אותה בכוח מהיד כי היא לא משחקת בסכומים האלה הייתה גאונית. וזיגי זה זיגי כל מי שראה אותו משחק אומהה יודע שמבחינתו יש רק הימור אחד וזה פוט.

Kgt1

New member
בגלל זה אני טוען שהוא צריך לעבור לשחק בבלק

צ'יפ - נו לימיט הומאה, פיצוצים בע"מ.

Kgt1

New member
זה ששחקני טורנירים טובים לא רגילים לסטייקים

כאלה, לא אומר שהם לא שחקנים טובים. היא אחת השחקניות הטובות בעולם היום, זה ברור. הייתי אומר שהיא אפילו סיק אחושלוקית.

FrecCo

Active member
לא הבנתי למה זיגי אמר שהוא לא יודע את החוקים

בפרק הראשון..

talhorm

New member
הוא תמיד אומר את אותם דברים על הולדם

גם בראיונות איתו שמעתי אותו אומר את זה כמה פעמים חח... הוא פשוט לא מת על המשחק, איש של PLO נטו

2המרפא

New member
כפי שאתה רואה זיגי אוהב להמר

ואין מה לעשות לעומת אומהה הולדם זה משחק משעמם ומרדים.

talhorm

New member
חח לא מסכים בכלל... אני דווקא חושב שהסיבה

היא שבהולדם צריך יותר לחשוב, מה שאין לזיגי כח לעשות... ובאומהה האופציות פתוחות לכל כיוון אם כמעט כל יד חח

talhorm

New member
מה אתם אומרים על היציאה של אייבי?

עם האופן אנדד ופלאש דרו אף אחד לא ציפה לזה
אבל אייבי מסתכל על הסטאקים... ופחד מפלאש דרו גבוה יותר משלו מצד זיגי למשל שפשוט היה דוחף עם זה \ משווה אול אין אחרי הרייז של ג'טן בגלל שאין לו הרבה מאחורה אז בעיקרון אני חושב שזו יציאה טובה למרות שבסופו של דבר זיגי שיחרר ישר וג'טן לקח את הקופה, אבל היה לו שם סט... לא צחוק

למעלה