להשוות שם עוד רי רייז של דוואן יצמצם את הריינג' של אנטוניוס ליד שהייתה לו לכל הפחות, וגם זה לא בטוח. אני חושב שאם זו דחיפה של דוואן, הריינג' שאנטוניוס נותן לו זה פול כמעט תמיד ולעתים רחוקות אוויר מוחלט.
והוא גם עם סקנד פייר ככה שבלוף זה בטח לא (אולי סוג של בלוף אם הוא חושב שאייבי על J, אבל א. אייבי לא היה מקפל בחיים טופ פייר שם וב. לא נראה לי שזיגי חשב שהוא יכול להוריד אותו מטופ פייר...הוא חשד שזה ואליו)
זיגי? האובר בטים שלו היו מבריקים, בעיקר ה100K מול דיוויד בנימין. הדרך שבה הוא הבין את היד והעביר אותו ואת דוואן למצב של תפיסת בלופים פשוט גאונית. האמת שגם אוברסטד עם הK8 סוטד קבלה החלטות טובות.
פשוט אם הייתי אומר שחקנית זה היה ספוילר רצח. וגם כי היא קצת בהמה. אבל ההבנה שלה של מה שהלך ביד הייתה מבריקה, להבין שיש סיכוי סביר שפטריק ינסה להוריד אותה בכוח מהיד כי היא לא משחקת בסכומים האלה הייתה גאונית. וזיגי זה זיגי כל מי שראה אותו משחק אומהה יודע שמבחינתו יש רק הימור אחד וזה פוט.
אבל אייבי מסתכל על הסטאקים... ופחד מפלאש דרו גבוה יותר משלו מצד זיגי למשל שפשוט היה דוחף עם זה \ משווה אול אין אחרי הרייז של ג'טן בגלל שאין לו הרבה מאחורה אז בעיקרון אני חושב שזו יציאה טובה למרות שבסופו של דבר זיגי שיחרר ישר וג'טן לקח את הקופה, אבל היה לו שם סט... לא צחוק