מלים בשבחו של הפורום!

• פותח הנושא urip
  • פורסם בתאריך

urip

New member
מלים בשבחו של הפורום!

זה כבר כמה ימים שיוצא להסתובב קצת בפורום הזה שלכם ואפילו כתבתי כמה הודעות, ואני מאוד מבסוט ממנו. באמת אחלה פורום יש לכם פה, תמשיכו ככה!!

limi m

New member
אחלה פורום, דרך אגב. ..../images/Emo24.gif

היום רק גיליתי אותו ולא הצטערתי. חשבתי שאני הדפוקה היחידה שמסוגלת להעלות באוב כל מיני שירים עבריים נשכחים. אגב, נזכרתי עכשיו בשיר נשכח מאחד מקדמי האירוויזיון בשנות ה-90: "זודיאק" של ירון חדד. אפרופו שיר נידח, אבל אחלה. קצב טוב, קליט, חבל שהוא נשכח מהלבבות. חוץ מזה היה מגיע פעם למר חדד לזכות בקדם, לא? הוא היה הכי מתמיד, מינימום פרס ישראל למפעל חיים. המילים של השיר הולכות בפזמון משהו כזה: ...אש בשמים, שלהבת מעל, זודיאק...לה..לה..לה...מהומה!"... מצלצל לכם מוכר?

ווווווויייייייייייי ../images/Emo68.gif

אני זוכרת את זה!!!!! סופסופ משו שאני באמת זוכרת..
אני לא זוכרת את המילים אבל אני זוכרת את השיר עצמו.. ואת קיומו.. בכל מקרה, השיר נמצא בדיסק שנקרא "לילה טוב אירופה שירי קדם אירוויזיון" תהני!

trilliane

Well-known member
מנהל
אני זוכרת (כי יש לי את הדיסק...)../images/Emo98.gif

gingit1

New member
זודיאק

מצחיק שפה בארץ כמעט ולא זוכריםאת השיר ואת הזמר, הייתי בנוטינגהם לפני 3 חודשים בכינוס של יהודים מכל העולם והפלא ופלא בערב בריקודי עם לימדו אותנו את הישראלים את הריקוד של השיר הזה. הייתם צריכם לראות את החברה האנגלים אייך הם רוקדים יפה כמעט את כל הלהיטים שלנו.

פלפל.

New member
סוגיית ריקודי העם היא סוגייה מרתקת.

שירים רבים שלא זכו להצלחה בציבור הרחב הפכו ללהיטים בהרקדות ובחוגי ריקודי עם. זודיאק הוא דוגמה טובה לשיר כזה, שהפך לריקוד שורות פופולרי, בעיקר בקרב ילדים ומתחילים. שירי ריקודי עם, קסטות וידאו עם ריקרודים חדשים ועוד דברים כאלה באתר הזה.

למעלה