"מלים יפות מאלה"-מקום ראשון ברשת ג' מזל טוב..!!
W willo1 New member 5/6/05 #3 כבר מקום ראשון ../images/Emo35.gif איזה כיף! זה היה מקום שלישי לפני כמה זמן.. אגב, קברה שרה ממש יפה שם.. (הגעתי למסקנה הזו לפני כמה ימים פשוט )
כבר מקום ראשון ../images/Emo35.gif איזה כיף! זה היה מקום שלישי לפני כמה זמן.. אגב, קברה שרה ממש יפה שם.. (הגעתי למסקנה הזו לפני כמה ימים פשוט )
Y yinnon2 New member 5/6/05 #4 היא שרה יפה יחסית לכברה.. אני ממש מופתע מעצמי שאני אוהב לשמוע שיר של כברה..(אין לי משו נגדה באופן אישי,פשוט לא חולה על השירה שלה..) אבל העידן הזה גאון..זה העיבוד לפי דעתי הכי יפה בדיסק (כל המוזיקת רקע הזו..) ביחד עם "ביום השבת"..
היא שרה יפה יחסית לכברה.. אני ממש מופתע מעצמי שאני אוהב לשמוע שיר של כברה..(אין לי משו נגדה באופן אישי,פשוט לא חולה על השירה שלה..) אבל העידן הזה גאון..זה העיבוד לפי דעתי הכי יפה בדיסק (כל המוזיקת רקע הזו..) ביחד עם "ביום השבת"..
F Fozzie New member 9/6/05 #5 ../images/Emo80.gifלדעתי היא שרה יפה אבל יש משהו אצלה, בקול כמובן, שמעצבן מעט.. עדיין לודעת מה זה בדיוק אבל למרות הכל אני נהנת מהשיר.. וגם למרות הכל אני חייבת לציין שהיא שרה יפה.
../images/Emo80.gifלדעתי היא שרה יפה אבל יש משהו אצלה, בקול כמובן, שמעצבן מעט.. עדיין לודעת מה זה בדיוק אבל למרות הכל אני נהנת מהשיר.. וגם למרות הכל אני חייבת לציין שהיא שרה יפה.
Y yinnon2 New member 9/6/05 #6 שבוע שני ברציפות ../images/Emo13.gif ושוב מזל טוב! וגם קליפ חדש החל מהיום בערוץ 24!!