מלים לשיר "והאדמה לא ידעה"

Cantstandya

New member
מלים לשיר "והאדמה לא ידעה"

היי לכולם, אני לא מעריץ, אבל ראיתי שמחפשים פה את המלים של השיר החדש "והאדמה לא ידעה". אז הנה: והאדמה לא ידעה, כי בא אל קרבה אוהב. והאדמה לא ידעה, כי בא אל קרבה אוהב. ולא בא הוא לבדו, הביא עמו את בתו ואת בנו. לו ידעה האדמה דבר, לו ידעה. לו ידעה האדמה זכור, זוכרת הייתה אוהב. בשביליה כה הרבה לרכוב, לא דורס, כמעט מלטף. מנופיה לא מתעייף, רוכב וחוזר ולומד את פניה. לו ידעה האדמה דבר, לו ידעה. כך קיבלה היא אל תוכה אוהב ובני אוהב, וכסתה היא בפריחה חלקת כאב. והאדמה לא זכרה צחוקה של הנערה. לא זכרה מבט מקסים של נער אוהב חיים. מבטו, צחוקה התם, עלו בלי קול משפע פרחיה. לו ידעה האדמה דבר, לו ידעה. והאדמה לא ידעה...

שלמונזה

New member
../images/Emo51.gif ובכל זאת חייבת לציין ../images/Emo168.gif

שאסור לפרסם מילים של שירים באינטרנט!!! אז אני מבקש להבא אנשים לא לפרסם מילים של שירים, אם אתם מחפשים מילים של שיר מסויים יש את האתר של שירונט, אפשר לשלוח אחד לשני במסרים, רק לא לרשום את המילים בפורום כי אני אאלץ למחוק את ההודעה. את ההודעה הזו אני משאירה, כי הפורום חדש לא יודעים את החוקים עדיין וזה שיר שממש הרבה רוצים את המילים, להבא אני פשוט אאלץ למחוק. אז
ו-

שלמונזה

New member
אתה דווקא היית בסדר ../images/Emo168.gif

אני פשוט לא התרעתי על זה מראש... לפעמים גם מעלימים עין ובכל זאת זה החוקים של תפוז והחוקים בכלל. אז שוב באמת תודה על המילים כי הרבה אנשים חיפשו את המילים וזה שיר נורא עצוב ומרגש. פשוט להבא אני מתריעה לא לפרסם ככה.

עדי 345

New member
תודה רבה!!!

הלחינה את השיר תלמה אליגון. אתה יודע אולי מי כתב את המילים? שוב תודה רבה !!!

בתמונה הזו, המצורפת,

גלי נראית בול כמו.....שוש!! אפרופו שוש, מישהו כבר קרא את הספר שלה "סודות ושקרים"? זה אוטוביוגרפי?אם מישהו יודע, שיצביע.
(לאן הגענו..אפילו אני התחלתי להשתמש פה באייקונים...בסוף אני עוד אגמור עם חתימה של "גלי המלכה"...)

שרית7

New member
טוב הן בכל זאת אחיות..

הן לא דומות בכלל הן רק מזכירות. שוש דומה יותר ליונה

R o b b i e D

New member
קניתי את הספר למרות שאני לא קורא

ספרים , אבל זו חובתנו כמעריצי גלי. חוץ מזה שקוקה מקסימה , הכתבה עליה הותירה אותי ללא מילים ומגיע לה שנקנה.זה לא אוטוביוגרפיה זה רומן עם תוכן מעניין ונקווה שיהיה רב מכר

אם יידעו לשווק נכון את השיר הזה

הוא בוודאי יהיה ההמנון הבא של ימי האבל והזיכרון (שלא נדע, שיהיו רק ימים שמחים!), יחליף את : "לבכות לך" של אביב גפן או: "אסור לקטוף את פרחי הגן" (שכחתי את השם המדויק) של מתי כספי וריקי גל. זה שיר שנוגע בעצב עמוק והוא כתוב טוב ומושר טוב והוא מרגש ומזעזע את נימי הנפש ומי שאחראי לשיווק שלו ח-י-י-ב לעשות עם השיר הזה משהו רציני. שזה לא יילך לאיבוד. שיר חזק.

שרית7

New member
השיר החדש של גלי...

לא יצא לי עדיין לשמוע אותו ברדיו כי אני שומעת רק רדיוס100fm מישהו שמע אותו בגלגל"צ? או שהחיות הרעות האלה לא הכניסו אותו לפלייליסט?

היי יובל../images/Emo24.gif

ברוך הבא, מקווה שבכל זאת תישאר
תודה רבה על המילים לשיר, חיפשתי המון, אבל המילים פשוט לא מופיעים באף אתר(גם לא שירונט
) מאיפה מצאת? בקשר לפרסום מילים, אני ממש לא מבין מה הבעיה...בואי נגיד שאפשר להתעלם
(כמו בהרבה פורומים)

Cantstandya

New member
היי...

אני מכר של משפחת רון, ולפני כמה זמן היה בכרמל אירוע של חנוכת אתר ההנצחה לאביאל, ענת ועופר ז"ל. גלי שרה שם את השיר, והיה אפשר לקנות את הדיסק. הוא לא יימכר בחנויות לפי מה שהבנתי.

סבבה../images/Emo51.gif

איזה באסה...אני אנסה להשיג דרך גלי או משהו...כי אני חייב את השיר
אני באמת מקווה שהוא ישווק טוב, ויהיה מן המנון לימי זיכרון, כמו ששירים אחרים הפכו להיות... אני משום מה תמיד מפספס אותו ברשת ג...

למעלה