מלים ... מלים ...

King of pain

New member
מלים ... מלים ...

כשאני מדבר - את לא מבינה אותי מעבר להברות , כשאני כותב - את לא קוראת אותי בין השורות , כשאני שותק - את לא שומעת אותי בין הנשימות , רק כשאני שר - זה איכשהו יוצא בסדר ... הלוואי והיינו יכולים לשיר ביחד ... Well , I`m just a music man Melodies are so far my best friend But my words are coming out wrong Girl , I reveal my heart to you And hope that you believe it`s true , `cause Words don`t come easy to me How can I find a way To make you see I love you Words don`t come easy This is just a simple song That I`ve made for you on my own There`s no hidden meaning , you know When I say I love you , honey Please believe I really do , `cause Words don`t come easy to me How can I find a way To make you see I love you Words don`t come easy Words don`t come easy to me This is the only way For me to say I love you Words don`t come easy ( F. R. David )
<------ מתחבא מאחורי הצלילים ...

ה מוזה

New member
איש השקיעות והצלילים ,קינג ../images/Emo168.gif

מילים עפות ברוח גם ג´ואן באאז שרה ..the answer my friend is blowing in the wind .... מילים נכתבות אך לא תמיד ניתן לקרוא בין השורות .. אנשים בעלי רגישות ידעו להבחין במרחב הנשימה שבין אות לאות ..מילים לא תמיד אומרות הכל ..לפעמים מילים לא אומרות מאום .. השירים .. הם שפת הנפש והלב .. זו שפה שכל לב רגיש מבין .. מבעד לתווים עולה רגש ..כמו אל מול שקיעות מרהיבות הלב מתרחב לפעמים .. מילים ..פשוט מיותרות ..הלב המיועד שמע את הנעימה . אני לא יודע איך לומר לך מילים לא אומרות מאום אני סתם בחור ששר לך שירים לא יגידו כלום אני לא יודע מה זה נצח מילים לא אומרות מאום אני סתם אחד שבטח לא יודע כלום אולי הערב אין שום דרך יש רק פצע וכאב אני לא יודע איך לומר לך כמה שאני אוהב לא יודע מה קרה לי מילים לא אומרות מאום ואני לבד ורע לי זאת לא אומרת כלום אני יושב פה מחכה לך מחכה לך וכותב כי אני לא יודע איך לומר לך כמה שאני אוהב (אנ´לא יודע איך לומר לך \ שלום חנוך)
הצלילים הם שפת הלב ..

למעלה