מלי, כמה כניסות יש לפורום הזה ביום?

dariayaari

New member
מלי, כמה כניסות יש לפורום הזה ביום?

אם לא קשה לך לבדוק, אשמח לדעת. דינה.

כניסות לאתר הבנים - www.habanim.org

לאתר הבנים שיש לו כתובת נוספת - www.gilad.org - נכנסים לאחרונה בממוצע כ-1000 גולשים ביום. אחרי העצרת שהתקיימה בככר רבין בתל-אביב לקראת יום-הכפורים ("סליחה גלעד שעוד לא החזרנו אותך הביתה") נכנסו כ-10 אלפים גולשים לאתר 'הבנים' ביום-יומיים הראשונים, וזה ירד בהדרגה ל-3000 ביום ולאחרונה לכ-1000 ביום. לאתר הנוסף שהקים לאחרונה ג'וי רוזנפלד - www.giladshalit888.com - לאותה מטרה (העצמת המודעות והלחץ הצבורי על הממשלה להחזרת גלעד הביתה) נכנסים כנראה הרבה פחות - יחידים עד עשרות מעטות ביום. כנ"ל לאתר נוסף, זה של 'מטה החברים' - www.habaita.com . ובאמת מסקרן לדעת: כמה כניסות לשם קריאה בלבד (ללא תגובה כתובה) ישנן ביום או בשבוע לפורום החיילים החטופים ב'תפוז' ? מישהו יודע ?

נגיעוT

New member
כפי שעניתי באופן פרטי

אבדוק זאת מחר אבל השאלה מה המטרה בתפוז ניתן לקדם לעמוד הבית (מה שעשינו לפני ההפגנה בכיכר למשל)

dariayaari

New member
המטרה -

כל אירוע שאני יודעת עליו, אני מביאה אותו לכאן. מבררת, בטדקת דרכי הגעה וכו'. פתאום עלתה בי מחשבה שאולי ס"ה האנשים פה הם מתי מעט בסופו של דבר.

נגיעוT

New member
אז כפי שעניתי לדן

יש אירועים שאנחנו מקדמים לעמוד הבית של תפוז וביננו 30 אנשים זה יפה מאוד.

dariayaari

New member
אני מבינה שנכנסתי למקום שמור,

מהשמורים ביותר במדינה!! אני לא ממש מבינה למה לא יותר פשוט להגיד לי אם יש או אין אפשרות לדעת את מספר הכניסות, ומזה קשור בכלל ליופי שיש ב30 אנשים. זו לא פעם ראשונה שכשאת נשאלת שאלה את עונה בצורה דומה. גם כשרציתי לדעת מי עומד מאחורי ההפגנה אצל לבני היתה לכך סיבה טובה. למשל, הם לא נתנו כתובת מדוייקת. או שמא זה לא חשוב?? מה החקירות האלה??? אוף, כן, זה עורר בי את חמתי מוכרחה להודות... אז אנא, נדמה לי שכבר הוכחתי את עצמי כאדם בוגר ואחראי למעשיו.....או שמא גם זה לא.....? ושוב מלי, זכותי לדעת את מספר הכניסות כמי שכותבת באתר ומנסה להזיז עניינים, ואודה לך אם תכניסי אותי בסוד העניין.

אני מבינה ש30 איש זה הסכ

כלומר גם כאלה שלא מגיבים....מאוד מפתה לכעוס על אנשים אבל חבל זה סתם בזבוז אנרגיות.

dariayaari

New member
חנה, 30 האנשים

הכוונה למספר האנשים שנכחו בהפגנה אצל לבני. ובעניין לכעוס על אנשים........טוב, לזה מסתבר כבר אין לי כוח לענות..

אז במקום לכעוס על האנשים שלא הגיעו..

כדאי להפיק לקחים ולחשוב איך לעשות דברים שונה ואולי יותר טוב. הרי פעולת ההפגנה נועדה להפנות תשומת לב לענין מסוים שחושבים שחשוב לעלות אותו על סדר היום הציבורי אבל מה לעשות ויש מיקרים שעמידה עם שלטים והקראת עצומה או נאום כלשהם פשוט לא מספיקים,מה נעשה כדי שהשרה הניכבדה שאולי אוטוטו תהיה ראש ממשלה תזכור השכם והערב שכל עוד גילעד לא בבית גם חייה בביתה שלה עם בעלה וילדיה לא אמורים להתנהל על מי מנוחות?

נגיעוT

New member
תקשיבי

נרתמתי למאבק לפני כשנתיים מרצוני החופשי,אין בכוונתי לתת דין וחשבון או לריב עם אף אחד. וכן,נמאס לי מאנשים שבאים לפה ומוציאים את כעסם או תיסכולם על אלו שעושים. אז לא אכנס לוויכוח לא איתך ולא עם אף אחד אחר פה.

dariayaari

New member
אני יודעת שאת עושה

ולא מבינה את ההקשר. מכל מקום, תוכלי בבקשה ליידע אותי במספר הכניסות הממוצע ליום?

למעלה