מלי - נא לנעוץ הודעה ***חשובה**** זו

יונה1

New member
מלי - נא לנעוץ הודעה ***חשובה**** זו

להציל את גלעד שליט - עכשיו !! רק לחץ בלתי פוסק על מקבלי ההחלטות יכול להביא לשינוי ! משמרת קבועה ליד בית ראש הממשלה !! 15 שעות ביממה - שבעה ימים בשבוע. דרושים מתנדבים לעמידה מול בית ראש הממשלה (בירושלים), למשך שעה ומעלה, אחת לשבועיים (בינתיים). ככל שיהיו יותר מתנדבים - כל אחד יהיה בתורנות בתדירות נמוכה יותר (אחת לחודש, למשל). בתקווה שאחרי החודש הראשון לא נצטרך לעמוד יותר !! לפרטים נוספים: יעל רוט-ברקאי [email protected] רותי ברקאי [email protected]

dariayaari

New member
יונה,

1. מול בית ראש הממשלה, או, מול משרדי הממשלה???.... 2. לא מבינה - כי בינתיים כבר עומדים פעם בשבועיים.......?! 3. מי הן הנשים שנתת את הדואר שלהן פה? 4. מהו המינימום של כל קבוצת אנשים?

dariayaari

New member
וגם מול ביתה של לבני וביתו של מופז.

איפה הם גרים? נראה לי שלא צריך הרבה "ניצבים" בכל פעם, אבל כן שעות וימים, בו זמנית מול ברק, לבני, מופז.

יונה1

New member
דינה

1. לא יודעת. יקבעו - יצוותו אותי למשמרת, יגידו לי איפה - אגיע בשמחה (ובתנאי שלא יהיו גם גיטרות ובלונים). 2. נכון שעומדים פעם בשבועיים. היוזמה החדשה, המשמחת והנהדרת - לעמוד כל היום, כל יום. כל מתנדב יעמוד ככתוב, פעם בשבועיים. 3. לא יודעת מי הן. מה בעצם איכפת לי מי הן? עניתי להן במייל שאשמח לקחת חלק ביוזמה ומעבר לזה לא ממש מעניין אותי. 4. לא יודעת מה המינימום במשמרת. לעניות דעתי אפשר אפילו אדם אחד, אבל כאמור, אני לא כתובת לשאלות ותשובות. יש כתובת מייל של היוזמות. אני לא קשורה אליהן. אם את רוצה להקל על עצמכם ולהרחיב את היוזמה לתל אביב, המלצתי לעשות זאת מול ביתו של ברק (מגדלי אקירוב), או מול הקרייה. אם לא, גם בזה אני לא מתערבת.

יונה1

New member
אני ממש לא מוצאת טעם

לדון, לפתח ולנתח יוזמה של אחרים ובעיקר משעה שהן לא קוראות את הפורום הזה. אם את רוצה במקביל לפתוח ביוזמות חדשות, ביעדים נוספים, לדעתי איש לא יעצור אותך. אבל אני חוששת שמרוב גנרלים ומנכ"לים, ראשי וועדים וראשי מטות מאבק, כבר לא נשאר איש שיתפקד סתם כחייל פשוט. אני דווקא מאד שמחה להיות חיילת פשוטה. כך הייתי מתחילת המאבק, ומסגרת כזו גם נותנת לי את התחושה שאני תורמת את חלקי.

נגיעוT

New member
כי חשוב שיהיה למעלה

למעלה