מלך האריות

sagi a

New member
עדיין לא אבל

אתה יכול להרשם באמזון והם יודיעו לך מתי זה זמין. http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B00003CXB4/qid=1029412303/sr=1-2/ref=sr_1_2/104-3240104-4707140

רומן ט

New member
אהלן, מוטי ../images/Emo13.gif

מלך האריות אמור לצאת ב... 2004. ועוד בסוף 2004. הוא שייך לסידרת ה"פלטינה" של דיסני - 10 הסרטים הפופולריים ביותר שיוצאים בגירסה מיוחדת - אחד בשנה (!). צירפתי לינק שמסביר ומפרט. -רומן

gofish

New member
אני מחכה לשנת 2003

סוף..סוף..אמור לצאת "אלדין" המקורי. לטעמי אחד הטובים של דיסני אם לא הטוב מכולם. יש למה לצפות.

רומן ט

New member
בהחלט אחד הטובים

אם כי לדעתי "היפה והחיה", "פנטסיה" ו"ספר הג´ונגל" עולים עליו. אבל אני שוב נכנס לוויכוח על טעם אישי

gofish

New member
מצחיק,מרגש ונפלא

תוסיף לזה את הפס-קול המצויין ותבין למה "אלדין" הוא מנצח.
למרות שהסרטים שציינת כולם נפלאים. רומן,אני מעדיף לקרוא לאינטרקצייה ביננו התדיינות ולא ויכוח למרות חילוקי הדיעות (זה מה שיפה בקולנוע).

TheShis

New member
זהו אחד הסרטים שאני הכי מצפה לו,

אם לא הסרט שאני הכי מצפה לו. אני עדיין זוכר את הפעם הראשונה שראיתי את הטריילר המדהים שלו (שכולל, בין השאר, את סצינת ה-PAN המפורסמת, שדומני שהייתה הראשונה שנעשתה אי פעם בסרט אנימציה) בקולנוע באמצע 1993 וכבר אז הייתה לי הרגשה שזה הולך להיות סרט מצויין. מאז הצפייה בסרט, הפך שיר הנושא שלו (The Circle Of Life) לשיר שמאוד חביב עלי (ולראייה - יש לי סינגלים שלו כמעט בכל שפה קיימת). סוף 2004?? חיכיתי כמעט 10 שנים - אז מה זה עוד שנתיים? קטן עלי.

רומן ט

New member
אתה מחכה למלך האריות ב-2004

יריב מחכה לאלדין ב-2003. ואני אוטוטו מקבל את "היפה והחיה" שלי.
נה-נה נה-נה-נה

קודם כל אתה באמת ../images/Emo47.gif

לא מבין את ההגיון בעבר יצא ב LP לכל דיכפין ועכשיו כל מיני פלטינום שבוודאי יעלו כעלות שם הסדרה. אבל יש סיבה להמשיך הלאה

עטלפוני

New member
התבלבלתם

מלך האריות יצא לIMAX בארה"ב בתחילת 2003, וה DVD יצא סוף 2003. אלאדין יצא אח"כ, ב - 2004. במקור זה היה הפוך אבל דיסני החליפו את הסדר. בכל מקרה היפה והחיה שזה הסרט הכי טוב עולם יוצא בעוד חודשיים אז זה לא ממש משנה מה יצא ב2003 וב 2004!

למעלה