מלך החומוס ומלכת האמבטיה

ת מ י מ ה

New member
מלך החומוס ומלכת האמבטיה../images/Emo58.gif

קראתם את הספר? קראתי אותו לפני כמה ימים ברודוס (חח הייתי חייבת להכניס את זה..) ונורא נהניתי , האמת שגם נורא היה לי עצוב כי הוא כנראה באמת לא אהב אותה הוא היה מאוהב ברעיון של להיות מאוהב... מה אתם חושבים? לפי דעתי נורא גאוני מה שכתוב שם הפרטים הקטנים זה הדברים הכי חשובים...

lb22

New member
קראת לפני את חוכמת הבייגלה?

נכון זו לא סדרה אבל יודעי דבר טוענים שכדאי לקרוא קודם את חוכמת הבייגלה :) אבל כן זה אחלה ספר ! :)

מיטללל

New member
זה הכי מוזר בעולם

קראתי את הספר הזה מתישהו השנה ואני לא מצליחה להיזכר מה היה הסוף שלו... משום מה הדברים היחידים שנקלטו לי זה הפרטים הקטנים, כמו התיאור שלו ל"זיון רחמים".... בהחלט הפרטים הקטנים עושים את הספר.. הברברת על כל פרט ופרט....

ספר מדהים!!

יש לו תפיסות משונות לגמרי כל מיני דברים, אבל בגדול נראה לי שהוא כן אהב אותה, פשוט זו הייתה אהבה שונה, אולי טיפה אובססיבית (אחרי הכל היא זאת שנטשה אותו).

L y c a n

New member
לא קראתי.. אבל יש משהו אחד

שהפריע לי.. זה מה שעושים ברודוס באמצע הקיץ? קוראים ספרים?

אחד מהספרים הכי טובים.

הספר מלא בתובנות יומיומיות כאלה שתורמות לכולנו. הסוף שלו הוא די בעייתי. אבל אני סתם ביקורתי מדי.. אחלה ספר!

לדעתי

היא היתה קשה איתו מידי... היא נפרדה ממנו באכזריות ואני כן מאמינה שהוא אהב אותה. מה שכן צריך ללמוד מהספר- זה להגיד לא לצד שלישי במיטה.

GirlFromHell

New member
משעשע

המון זיוני שכל בספר אחד. כנ"ל לגבי חוכמת הבייגלה אבל הסוף באמת די דפוק לדעתי.. מצד שני אולי פשוט כולנו התרגלנו לסוף טוב כמו בסרטים וזה ממש לא היה זה אלא סוף שמחזיר את המציאות במכה גדולה לפנים.

Come Alive

New member
ספר מדהים.

גרם לי להסתכל על דברים טיפה אחרת, לצחוק, להיות עצובה, להיות שמחה. נכנסתי לספר בכל מובן אפשרי. היה לי חבל שהסוף היה כל כך מדכא. זה היה באמת עצוב.

למעלה